Pizza foodtruck kopen?

Mamma mia! Here we go (again)!

Serveer dankzij een pizza foodtruck overal uw vers bereide pizza’s alsof je in Italië bent. Daarnaast zijn onze pizza foodtrucks ook perfect geschikt voor de verkoop van andere (Italiaanse) gerechten.

Alle pizza trucks

Pizza
Premium trailer 560

Pizza
Premium trailer 320

Pizza
Eco trailer 275

Pizza Conceptinformatie

Wij hebben verschillende pizza food trucks ontwikkeld vanuit onze modellen. Zo weten wij zeker dat er altijd een passend model is voor het bij jou passende concept. Al onze pizza trucks zijn standaard uitgerust met een elektrische pizza oven zodat je de pizza’s vers kunt bakken.

Natuurlijk is er ook voldoende werkruimte voor het maken en bereiden van jouw pizza’s, je kunt de Italiaanse keuken dus echt op wielen krijgen!

Project voorbeelden

Of het nou gaat om een pizza trailer als uitbreiding van jouw restaurant of een pizza foodtruck om te gebruiken op festivals of evenementen, pizza is altijd populair. Dankzij een mobiele pizzawagen kun je overal gemakkelijk verse pizza’s bereiden en verkopen. Hiernaast is een pizza foodtruck ook perfect om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten doordat je blijvend nieuwe doelgroepen kunt bereiken op iedere gewenste plek.

Waarom een pizza foodtruck kopen?

Pizza is een zeer geliefd product en dus ideaal om te verkopen vanuit een mobiel concept. Of je de mobiele pizzeria nu wilt inzetten als pizza foodtruck of als verlengstuk van jouw onderneming, er is altijd een plek waar je omzet kunt genereren. Laat je bijvoorbeeld met jouw pizza foodtruck inhuren op feesten en partijen, of verkoop de lekkerste pizza’s op festivals of events. Ook kun je de pizzawagen perfect inzetten naast jouw terras om sfeer en beleving te creëren.

De pizzawagens van Multiwagon

Bij Multiwagon heb je de keuze uit meerdere kant-en-klare pizza foodtrucks waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Zo zijn onze pizzatrucks volledig ingericht met alle benodigde apparatuur. Denk hierbij aan een pizzaoven, saladette, werkbanken en de benodigde stroompunten. Hierdoor heb je bij Multiwagon altijd de juiste pizza mobiel die bij jouw wensen en behoeften past. Uiteraard is de uitstraling van de pizza foodtrucks ook aan te passen naar jouw wensen. Zo is het bij ons mogelijk om jouw mobiele pizzawagen te laten wrappen in jouw huisstijl.

Voordelen van pizza foodtrucks

  • Bespaar in vaste lasten – Een pizza foodtruck brengt veel minder vaste lasten met zich mee dan een fysiek restaurant.
  • Mobiel – Onze pizzawagens zijn mobiel, koppel hem achter jouw auto en je kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat je zelf bepaalt waar je staat en zo zit je niet vast aan één vaste locatie.
  • Sfeer en beleving – Pizza kopen vanuit een pizzawagen brengt sfeer met zich mee.
  • Volledige eigenaar – Als je een pizzakraam koopt, ben je volledig eigenaar. Je bepaalt zelf wat je verkoopt en hoe jouw pizza mobiel eruit komt te zien.
  • Het hele jaar door inzetbaar – Pizza is geen seizoensproduct, want mensen lusten het hele jaar door pizza. Dit betekent dat de pizzakar het hele jaar door inzetbaar is.

Op maat gemaakte pizza foodtrucks

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je liever jouw mobiele pizzawagen volledig zelf inricht, dit is dan ook mogelijk bij Multiwagon. Zo kun je jouw eigen idee tot werkelijkheid laten komen. Hiernaast denken wij graag met je mee om jouw idee zo goed mogelijk te laten slagen en voorzien we je graag van advies met dank aan onze experts. We streven ernaar dat jouw pizza foodtruck opvalt en zo veel mogelijk omzet binnenhaalt voor jouw onderneming!

Pizzawagen leasen

Bij Multiwagon is het ook mogelijk om een pizzakar te leasen. Een van de grootste voordelen van leasen is dat je de nieuwe pizza foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat je hier een hoge investering voor hoeft te doen. Je betaalt een vast maandbedrag met een door jou gekozen termijn. Om te kunnen leasen moet je wel minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

De prijzen van pizza foodtrucks verschillen sterk per foodtruck. De goedkoopste pizza truck is de pizza eco 275 trailer, die te koop is vanaf €19.995,- of een leaseprijs van €221,- per maand.  Neem voor alle opties een kijkje bij onze pizza concepten!

Voor de kosten van een vergunning is het verstandig om hiervoor contact op te nemen met de gemeente. Voor meer informatie over welke vergunningen er zijn voor Nederland, kan je terecht op ons blog: Foodtruck vergunningen Nederland. Voor België kan je hier terecht: Foodtruck vergunningen België

Waar je met een foodtruck mag staan is afhankelijk van de lokale regelgeving en voorschriften. Het heeft ook te maken met de plaats en het type foodtruckactiviteit dat je gaat uitvoeren. Het is verstandig om hier mee contact op te nemen met de gemeente.

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!