fbpx
Debrasseer meubel

Ons Debrasseer meubel

De efficiëntie booster

Ons debrasseer meubel zorgt voor een verbeterde gastervaring, maar ook een optimalisatie in de efficiëntie van je personeel. Daarnaast boost deze de uitstraling van je terras door zijn strakke en unieke design.

  • Vergroot de service voor je gasten door sneller debrasseren
  • Verbeter de operationele efficiëntie van je personeel
  • Verrijdbaar, dus makkelijk te verplaatsen
interieur-debrasseer-meubel-5interieur-debrasseer-meubel-5
interieur-debrasseer-meubel-4interieur-debrasseer-meubel-4
interieur-debrasseer-meubel-3interieur-debrasseer-meubel-3
interieur-debrasseer-meubel-2interieur-debrasseer-meubel-2
interieur-debrasseer-meubel-1interieur-debrasseer-meubel-1

Hoogte: 152 cm

Breedte: 180 cm

Diepte: 60 cm

Leeggewicht: 110 kg

Opbergvakken: 3

Onze werkwijze

Onze werkwijze
stap-1
Stap 1
Samen inventariseren we jouw wensen en behoeften.
stap-1
Stap 1
Nadat je wensen en behoeften in kaart gebracht zijn, brengen we een offerte uit.
stap-1
Stap 1
Na je akkoord op de offerte, nemen we je Multiwagon in productie.
stap-1
Stap 1
Je Multiwagon staat klaar. Wij leggen je alles uit en je kunt vele jaren plezier, gemak en omzet halen uit je nieuwe mobiele concept.
Project voorbeelden

Wat is een debrasseer meubel?

De term “debrasseer” stamt af van het Franse woord ‘débrass’, wat opruimen of ordenen betekent. Een debrasseer meubel is dus ideaal om je terras snel en efficiënt op te ruimen. Je plaatst het debrasseer meubel op je terras, zodat je personeel snel kan handelen zonder helemaal naar binnen te hoeven lopen. Onze debrasseer meubels zijn doordacht ontworpen om je te helpen bij het organiseren van je terras. Daarnaast is ons debrasseer meubel een designstuk op zich.

Handige eigenschappen van een debrasseer meubel

Functionele opbergruimte – Ons debrasseer meubel is voorzien van talloze handige opbergruimte. Ons meubel is voorzien van een royaal blad waar bestekbakken geplaatst kunnen worden. In de twee grote vakken onder het blad kunt u andere handige spullen kwijt. Denk hierbij aan servetten, een sopje water, bloemenpotjes etc. Het vak met deurtje is ideaal voor bijvoorbeeld een prullenbak.

Stijlvol – Ons debrasseer meubel is voorzien van staal en eikenhout. Dit heeft het debrasseer meubel een robuuste en strakke uitstraling. Dat betekent dat het debrasseer meubel niet alleen functioneel is. maar ook nog eens mooi staat op uw terras.

Persoonlijke touch – Het is bij onze debrasseer meubels mogelijk om een persoonlijke touch toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een lasergravering met je bedrijfsnaam, logo of quote.

Duurzaam buitenmeubel – Ons debrasseer meubel is duurzaam geproduceerd, en door de kwalitatieve materialen ideaal om buiten neer te zetten.

Debrasseer meubel kopen

Ben je helemaal overtuigd van ons debrasseer meubel? Vraag dan een offerte aan! Onze experts nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om het meubel eerst te bekijken in onze showroom. Maak een afspraak om langs te komen of vraag een videocall aan.

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. Je moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.