fbpx

BBQ Smoker kopen

Geurige en smakelijke avonturen

Met onze BBQ Smoker kun je alle soorten gerechten traag roken. Voel jezelf de echte ‘Amerikaanse’ held en verzorg heerlijk eten van hoogwaardige kwaliteit met dank aan onze BBQ Smokers.

Alle BBQ Smoker formaten

1 kleps
BBQ Smoker

2 kleps
BBQ Smoker

3 kleps
BBQ Smoker

4 kleps
BBQ Smoker

BBQ Smoker conceptinformatie

We hebben 4 verschillende BBQ Smoker concepten ontwikkeld. Zo heb je de keuze uit verschillende varianten waardoor er altijd wel een smoker bij zit die aansluit op jouw wensen en behoeften. Ga je smoken op je terras of op een event? Heb je voldoende aan een 1 kleps smoker of heb je kleppen nodig? Geen probleem!

Robuuster dan gewone barbecues en een heerlijke kenmerkende rooksmaak.

Project voorbeelden

Waarom een bbq smoker kopen?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een bbq smoker kopen een goed idee is. Met een luxe bbq smoker voel je je niet alleen de echte Amerikaanse held, maar maak je ook nog eens het lekkerste eten klaar. De offset smoker is robuuster dan gewone smoker barbecues, en het eten krijgt een kenmerkende rooksmaak mee. Wanneer je de bbq smoker trailer regelmatig gebruikt, is kopen uiteraard rendabeler dan huren.

Zo werkt een smoker bbq

Een bbq smoker werkt net even anders dan een ‘normale’ barbecue. Met een offset smoker grill je het eten namelijk niet direct boven de warmtebron. Bij onze Oklahoma smokers zit de brandstof in een aparte kamer in de bbq smoker. Je stookt de hitte dus op, en de warme rook zorgt ervoor dat het vlees langzaam gaart. Deze manier van slowcooken zorgt ervoor dat het eten mals wordt, en dat er een heerlijke rooksmaak achterblijft. Met verschillende houtsoorten krijg je ook verschillende rooksmaken aan je eten.

Liever een bbq trailer, en geen bbq smoker? Neem een kijkje bij onze bbq trailers!

Verkopen met een bbq smoker

Smoken is natuurlijk leuk voor de hobby, maar het is nog veel leuker om een business te creëren met je eigen bbq smoker trailer. Iedereen houdt namelijk wel van lekker eten van de barbecue, alleen voor veel mensen is het niet mogelijk om op een feest of evenement zelf traag vlees te roken met een offset smoker. Dit zorgt ervoor dat je op feesten en evenementen ingehuurd wordt om zelf het lekkerste eten aan te bieden aan borrelende gasten. Gelukkig zijn onze bbq smokers te vervoeren achter je auto!

Voordelen offset smoker kopen

Er zitten talloze voordelen aan het kopen van een offset smoker. We hebben ze even op een rijtje gezet.

  • Bespaar in vaste lasten. Met een mobiele bbq smoker bespaar je enorm in vaste lasten vergeleken met een vaste horeca zaak.
  • Mobiel. Onze bbq smokers zijn aanhangers. Je koppelt de Oklahoma smoker aan uw auto en u kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat je enorm mobiel bent en zelf bepaalt waar je staat.
  • Sfeer en beleving. Een grote mobiele bbq smoker trekt de aandacht en valt op. Dit resulteert in een unieke beleving voor de klant, elk zintuig wordt geprikkeld.
  • Volledige eigenaar. Door een bbq smoker te kopen word je volledig eigenaar. Je bepaalt zelf wat je gaat roken op jouw offset smoker, en hoe je dit aanbiedt. Volledige vrijheid dus.
  • Ontwikkeld en handgemaakt in Nederland. Onze “Texas” bbq smokers worden volledig ontwikkeld bij onszelf in Nederland. Dit resulteert in Nederlandse, en dus Europese, kwaliteit.

Kleine of grote bbq smoker

We hebben verschillende offset smokers in ons assortiment. We hebben kleine bbq smokers en grote bbq smokers. Kies je  voor 1, 2, 3 of 4 kleppen? Met de 1 kleps bbq smoker rook je met een capaciteit van +- 80 gasten per sessie. Is dit niet genoeg? Kies dan voor de 2 kleps bbq smoker met een capaciteit van +- 200 gasten per sessie, de 3 kleps bbq smoker met een capaciteit van +- 300 gasten per sessie, of de grootste bbq smoker in ons assortiment. De 4 kleps bbq smoker heeft namelijk een capaciteit van +- 450 gasten per sessie!

Een bbq smoker is een speciaal soort grill dat wordt gebruikt voor het roken van vlees, vis, groente en gevogelte. Het belangrijkste doel van een bbq smoker is het langzaam rookgaren van het eten waardoor het een sappige en smaakvolle smaak krijgt en dus lekkerder.
In principe kan je al het vlees roken op de bbq smoker, er zijn wel een paar soorten die minder aan te raden zijn. Mager vlees met weinig vet kan uitdrogen tijdens het roken omdat het weinig vet heeft om het sappig te houden. Als je het toch wilt doen is het handig om het vlees te marineren zodat het smaakvoller is en meer vocht vasthoudt.

We hebben smoker in verschillende formaten. De kleinste, de 1 kleps bbq smoker is vanaf €8.950,- of een leasebedrag vanaf €122,- per maand. De grootste bbq smoker is de 4 kleps bbq smoker, die begint vanaf €14.950 of een leasebedrag van €194,- per maand. Neem voor meer informatie een kijkje bij onze bbq smokers.

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!