Container

Horeca Container kopen?

Voor veel gasten

Onze containers zijn uitstekend geschikt voor multifunctioneel gebruik in de horeca. Onze container units zijn speciaal ontworpen om te worden aangepast naar verschillende doeleinden. Gebruik de containers als strandtent, bar of café.

Onze Containers

10ft
container
20ft
container

Een pop-up container kopen

Een pop-up container is enorm handig voor verschillende doeleinden. Zo is een container de perfecte uitkomst wanneer je extra capaciteit nodig hebt op bijvoorbeeld een festival of evenement. Uiteraard is een mobiele container ook ideaal in te zetten als seizoensrestaurant op bijvoorbeeld het strand. De containers van Multiwagon zijn kant-en-klaar voor je ingericht, maar ook volledig te customizen. Zo zijn onze containers voorzien van alle gemakken en apparatuur die je nodig hebt.

Soorten containers

Bij Multiwagon hebben wij een aantal basis container modellen voor je uitgedacht, maar daarnaast zijn al onze containers ook volledig in te richten naar jouw wensen en behoeften. Je hebt de keuze uit 3 verschillende containerafmetingen, namelijk 10ft, 20ft en 40ft. Heb je liever een geschakelde container of een bijzondere wens? Onze experts staan voor je klaar je verder op weg te helpen!

Horeca container kopen

Onze containers zijn perfect in te zetten als horeca of catering container. Dit dankzij de multifunctionele inrichting. Zo is het bij Multiwagon mogelijk om zelf je container samen te stellen. Kies zelf welke apparatuur je graag in jouw container wilt hebben. Een horeca container heeft verschillende voordelen zoals de apparatuur die vrij in te delen is. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de ideale oplossing waar je naar zoekt. Ook is de horeca container op iedere plek te plaatsen waar je hem nodig hebt en is deze plaats gemakkelijk aan te passen dankzij de mobiliteit van de horeca container. Wanneer je meer capaciteit nodig hebt of andere specifieke wensen hebt, kunnen wij dit realiseren door een op maat gemaakt concept.

Verkoopcontainer kopen

Onze containers zijn ook perfect te gebruiken als verkoopcontainer. Ideaal voor bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Laat de pop-up container opvallen door de uitstraling volledig aan te passen. Wij maken het namelijk mogelijk om je container te wrappen. Kies voor een opvallende kleur, patroon of simpelweg alleen je logo. Zorg ervoor dat je verkoopcontainer opvalt ten opzichte van je concurrenten, en zet hem slim in als muntenverkoop op een festival of bijvoorbeeld als kiosk op een vakantiepark.

Maatwerk container

Wij verkopen een aantal basismodellen, maar we leveren ook maatwerk. Heb je een pop-up container nodig die wij niet standaard leveren, dan is dit dus geen enkel probleem! Een ijsvitrine, frituur of bakplaten, alles kan in onze mobiele containers. Ook kunnen we een verkoopkant of frisdrankautomaat realiseren in de zijkant van de container. Wij nodigen je graag uit in ons experience center om al jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken wij een 3D-voorstel, zodat je een goed beeld hebt van jouw eigen nieuwe container.

Container kopen of leasen

Het is bij ons niet alleen mogelijk om een cateringcontainer te kopen, maar ook om te leasen. Het grote voordeel van een container leasen is dat je volledig eigenaar bent van de container, maar dat je niet het bedrag in één keer hoeft te betalen. Je betaalt elke maand een vast bedrag op een door jou gekozen termijn. Wel moet je minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel om te leasen.

Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken van een op maat gemaakte container.

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!