fbpx

1200 festival bbq kopen

Een barbeque met capaciteit!

De meest uitgebreide barbecue trailer die wij in ons assortiment hebben. De 1200 festival bbq is een mobiele houtskoolbarbecue en is voor enorm veel verschillende doeleinden in te zetten. Deze barbecue trailer is een echte publiekstrekker en wordt regelmatig het middelpunt van de belangstelling met de heerlijke geur, activiteit en unieke stijl.

trailblazer-interieur-2trailblazer-interieur-2
trailblazer-interieur-4trailblazer-interieur-4
trailblazer-interieur-3trailblazer-interieur-3
trailblazer-interieur-6trailblazer-interieur-6
trailblazer-interieur-7trailblazer-interieur-7

Hoogte dicht: 175 cm

Hoogte open: 193 cm

Breedte: 127 cm

Lengte: 420 cm

Grill oppervlak: 140 x 76 cm (x2 roosters) 

Leeggewicht: 500 kg

Gestookt op houtskool

Project voorbeelden

Meer van dit concept

Onze modellen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Om het jou makkelijk te maken hebben wij compleet ingerichte concepten samengesteld. Alle concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting en apparatuur die perfect bij het desbetreffende concept past. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Meer van dit model

Multiwagon heeft verschillende concepten die je helpen bij het serveren van de lekkerste stukken vlees! Authentieke houtskoolgrillen welke mobiel te vervoeren zijn. Perfect te gebruiken voor de catering op een feest of partij maar ook op evenementen of festivals.

Bekijk onze BBQ Trailers eenvoudig online!

BBQ Trailer 600s Grillmaster

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. Je moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.