fbpx

Mobiele bar kopen

Bizar! Iedereen bij jou aan de bar!

Onze verrijdbare mobiele bars zijn perfect voor de mobiele horeca. Gebruik onze mobiele bars bijvoorbeeld op jouw terras, evenement of plaats hem in of bij jouw restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij de ingebouwde koelingen en opties op maat ben je verzekerd van een perfect passend concept.

Alle mobiele bar uitvoeringen

Bar
ServeTrolley

Bar
CoolRolly

Bar
Eco trailer 220

Bar
Eco trailer 275

Bar
Premium trailer 320

Bar
Container 20ft

Concept informatie

Wij hebben verschillende bar concepten ontwikkeld vanuit onze modellen. Zo weten wij zeker dat er altijd een passend model is voor jouw bijpassende concept. De meeste bars op wielen zijn standaard voorzien van (minimaal één) driedeurs barkoelkast van 320 liter. Zo houd je jouw drankjes koel tijdens de warmste dagen.

Natuurlijk zijn onze bar trailers per model verder uitgebreid met bijpassende items zoals bijvoorbeeld glazenrails.

Project voorbeelden

Waarom een mobiele bar kopen?

Met een mobiele bar geef je jouw gasten een unieke beleving die ze niet snel vergeten. Door een uniek concept aan te bieden breng je jouw gasten in de verleiding om de volgende keer terug te komen. Hiernaast ontlast je jouw personeel door een mobiele bar op een strategische plek te plaatsen. Met dit concept weet je ook zeker dat je meer opvalt aangezien de verrijdbare bars volledig te designen zijn naar jouw wens!

Multifunctionele mobiele bars op wielen

Een bar trailer is altijd te gebruiken. Zo kun je een bar inzetten als evenementen trailer of tijdens een feestdag om dorstige feestvierders van een drankje te voorzien. Is een week later jouw terras goed vol? Dan gebruik je jouw rijdende bar voor extra capaciteit om gasten sneller van een drankje te voorzien. Het voordeel van een mobiele bar kopen van Multiwagon is dat wij een alles in één concept leveren waardoor je alle voorzieningen in één hebt. Hierdoor is de bar trailer ieder moment van het jaar inzetbaar.

Op maat gemaakte bar trailer kopen

Een bar trailer moet dienen als verkooppunt of als verlengstuk van jouw bedrijf, en hierdoor is het belangrijk om uit te stralen waar je voor staat. Bij Multiwagon maken wij jouw mobiele bar op wielen graag helemaal naar jouw wensen. Hierbij kun je denken aan de huisstijl van jouw bedrijf of een verrijdbare bar op maat (van apparatuur tot look-and-feel). Zo is het bij de Eco Bar zelfs mogelijk om er een wijnkoeler in te zetten! Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en voorzien jou graag van advies. Zo zetten wij samen een stap richting een betere omzet voor jouw onderneming.

Soorten verrijdbare bars van Multiwagon

We hebben verschillende soorten mobiele bars in ons assortiment. Elke model met zijn eigen mogelijkheden. We zetten graag de verschillende bars op een rijtje voor je.

ServeTrolley
De ServeTrolley is een multifunctionele bar trolley. Vergroot de sfeer en beleving bij jouw gasten door verschillende wijnen aan te bieden of door cocktails te shaken en aan tafel in te schenken.

CoolRolly
Perfect voor mobiele horeca en een ware eyecatcher bij jouw klanten. Met een driedeurs koelkast, stopcontacten, ledverlichting en voldoende werkruimte is deze mobiele bar op wielen ideaal bij jou op het terras, of als zelfbedieningsbar op een evenement. Optioneel is deze mobiele (buiten)bar ook te verkrijgen met een biertap of zonder koelingen.

Eco Trailer 220 en Eco Trailer 275 
Multifunctioneel en mobiel. Een bar trailer waarin je gemakkelijk de lekkerste drankjes maakt en uitserveert. Deze mobiele bar trailer kan zelfs dienen als onderneming op zich op bijvoorbeeld foodtruck festivals en evenementen. Deze mobiele bar is samen te stellen met bijvoorbeeld een biertap, extra koelingen, of als keuken voor als je ook etenswaar klaar wilt maken. Kies je voor de Eco trailer 220 of het grotere zusje, de Eco trailer 275?

Mobiele bar kopen of leasen?

Bij Multiwagon kun je een verrijdbare bar kopen of leasen. Het voordeel van een bar trailer kopen of leasen, is dat de mobiele buitenbar volledig van jou is. Jij bepaalt zelf wat je met de rijdende bar doet en hoe de mobiele bar eruit komt te zien. Mobiele bar kopen? Neem gerust contact met ons op. Mobiele bar leasen? Wij bieden Financial lease aan, hiervoor moet je wel een jaar ingeschreven staan bij de KVK. Meer informatie? –> Lease mogelijkheden

Nee, om drank te mogen verkopen heb je een ‘handelaarsvergunning alcohol’ nodig. Om die aan te vragen kan je terecht bij de dienst Douane en Accijnzen of bij je ondernemingsloket. Mochten er nog onduidelijkheden zijn kan je contact opnemen met de gemeente.

Dat is afhankelijk van wat voor een bar je wilt openen. Als je een mobiele bar wilt openen heb je minder ruimte nodig dan als je een vaste bar wilt openen. De afmetingen van onze mobiele barren kan je vinden op onze site. Daar zal je zien dat het verschil per mobiele bar ook erg groot is, dus neem gerust een kijkje bij onze bar concepten.
De prijs verschilt sterk per model. De goedkoopste is de Bar ServeTrolley, die is te koop voor €895,- De grootste die we hebben is de Bar 20ft Container. Er zitten nog een paar opties tussen, neem een kijkje bij onze bar concepten voor de opties!

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

BBQ Smokers – Rook het lekkerste vlees

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!