Foodtruck kopen
Foodtruck leasen
Lease al vanaf €118,- per maand
Foodtruck kopen
Foodtruck leasen
Lease al vanaf €118,- per maand

Foodtruck leasen
Bij multiwagon

Wilt u een foodtruck leasen om op verschillende plekken mensen van uw gerechten te laten genieten? Maak dan gebruik van één van onze lease mogelijkheden! Zo betaald u een vast maandbedrag met een door u gekozen termijn. Hierbij heeft u de keuze uit 12 tot en met 60 maanden afhankelijk van het door u gekozen model. Lease al vanaf €118,- per maand!

Een leasebedrag waarbij alles zit inbegrepen? Full Operational Lease van Multiwagon maakt het mogelijk. Profiteer van dit zorgeloze lease product.

Maandelijks een vast bedrag betalen voor uw mobiele concept? Behoudt de liquiditeit van uw onderneming. Financial Lease van Multiwagon maakt het mogelijk.

Wij financieren de Multiwagon en u betaalt een vooraf vastgesteld maandelijks bedrag. Na afloop van de leaseovereenkomst vervallen alle maandelijkse lasten.

Voordeel van een foodtruck leasen

Een van de grootste voordelen van het leasen van een foodtruck is dat u de nieuwe foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat u hier een hoge investering voor hoeft te doen. Ook bent u verzekerd van een vast maandtarief, zo kunt u eenvoudig uw budget monitoren. Hiernaast is bij dit vaste maandtarief de reparatie, onderhoud en verzekering inbegrepen wanneer u voor full operational lease kiest. Verder kiest u zelf voor uw maandtarief doordat u de keuze heeft uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden. Ook is een foodtruck leasen een goedkopere keuze dan wanneer u vaak een foodtruck huurt, onze specialisten leggen u hier graag meer over uit!

Is de foodtruck direct mijn eigendorm bij lease?

Wanneer u voor ervoor kiest om een foodtruck aan te schaffen in de financial lease, dan bent u direct de (economische) eigenaar van de foodtruck. Kiest u voor full operational lease, dan blijven wij de eigenaar van de foodtruck. Dit heeft verschillende voordelen voor grote ondernemingen. Zoals off balance financiering, geen reparatie, onderhoud of verzekeringskosten en hiernaast is deze financieringsvorm tussentijds opzegbaar in overleg. Verder bieden wij bij iedere financieringsvorm een fabrieksgarantie op de apparatuur van één jaar. Zo kunt u zonder zorgen aan de slag gaan met uw foodtruck!

Wat is he verschil tussen een foodtruck leasen en huren?

Wanneer u een foodtruck least door middel van financial lease bent u vanaf dag één eigenaar van de trailer. De trailer blijft ons eigendom wanneer u voor full operational lease kiest. U heeft de mogelijkheid om bij financial lease de trailer te verhuren om zo toch nog omzet te vergaren wanneer u de foodtruck niet gebruikt. Bij Multiwagon bieden wij geen mogelijkheid om een foodtruck te huren. Op het moment dat u een foodtruck huurt bent u geen eigenaar van de trailer maar wel verantwoordelijk voor schades of defecten die zich kunnen voordoen tijdens de huurperiode. Ook zijn de mogelijkheden van personalisatie beperkt. Als laatste kunt u niet een deel van uw investering terugverdienen door de foodtruck te verkopen of te verhuren. Kortom, wanneer u veel gebruik maakt van een foodtruck is leasen de verstandigste keuze!

Kiest u voor operational lease of financial lease?

Bij Multiwagon heeft u de keuze uit twee financieringsvormen: financial lease en full operational lease. In beide gevallen betaald u een vast maandtarief, echter bent u bij financial lease de economische eigenaar. De belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial Lease foodtruck

  • U wordt economisch eigenaar van uw foodtruck of foodtrailer
  • U kunt BTW direct terugvorderen
  • U profiteert van fiscale voordelen

Full Operational Lease foodtruck

  • Reparatie, onderhoud en verzekering inbegrepen
  • Tussentijds opzegbaar
  • Off balance financiering voordelig voor uw balanstotaal
  • Monitoren van uw budget is nog nooit zo eenvoudig geweest

Kom uw foodtruck lease bedrag te weten!

Heeft u één van onze foodtruck concepten in gedachten? Vraag dan geheel vrijblijvend uw maandtarief aan en eventueel de bijbehorende offerte. Zo maakt u gemakkelijk de keuze of een foodtruck leasen iets voor u is. Wat nog beter is? Is dat u de keuze heeft uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden! Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Liever een foodtruck kopen?

Naast een foodtruck leasen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een foodtruck te kopen! Dit zorgt er onder andere voor dat u de eigenaar bent en ook dat de foodtruck op uw naam staat. Verder heeft u geen maandelijkse lasten omdat het bedrag in één keer betaald is. Meer informatie over een foodtruck kopen vindt u hier.

Meer informatie
Leaseformulier