Foodtruck leasen

Foodtruck leasen?

Wilt u een foodtruck leasen om op verschillende plekken mensen van uw gerechten te laten genieten? Maak gebruik van onze Financial Lease mogelijkheid. Met Financial Lease betaalt u een vast maandbedrag op een door u gekozen termijn. Hierbij heeft u de keuze uit 12 tot en met 84 maanden, afhankelijk van het door u gekozen model. Een foodtruck leasen geeft u de vrijheid om direct te starten met uw foodtruck, zonder een hoge investering te doen. Lease al vanaf €118,- per maand!

Uitgelichte modellen:

Eco trailers Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Premium trailers Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Elite trailers Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Alle kant-en-klare concepten

Onze modellen zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het u makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor u ontwikkeld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting welke naadloos aansluit op het desbetreffende concept. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Maak kennis met onze
Foodtruck concepten!

Een verkoopwagen leasen

Droomt u van een eigen verkoopwagen of foodtruck, maar is de investering te hoog? Dan is het ook mogelijk om een verkoopwagen te leasen! Een eigen verkoopwagen of foodtrailer leasen is een slimme, zakelijke optie. Met het leasen van een foodtrailer kunt u snel en efficiënt uw business beginnen.

Voordelen van een foodtruck leasen

Een van de grootste voordelen van het leasen van een foodtruck is dat u de nieuwe foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat u hier een hoge investering voor hoeft te doen. Ook bent u verzekerd van een vast maandtarief, zo kunt u eenvoudig uw budget monitoren. Verder kiest u zelf voor uw maandtarief doordat u de keuze heeft uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden. Een foodtruck leasen is een voordelige optie in vergelijking met het vaak huren van een foodtruck. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Kiest u voor Financial Lease?

  • U wordt economisch eigenaar van uw foodtruck of foodtrailer
  • U kunt BTW direct terugvorderen
  • U profiteert van fiscale voordelen

Ontdek uw foodtruck lease bedrag

Heeft u een van onze foodtruck concepten in gedachten, en wilt u bijvoorbeeld een snackwagen leasen? Vraag dan geheel vrijblijvend uw maandtarief aan met de bijbehorende offerte. Zo maakt u gemakkelijk de keuze of een foodtruck of foodtrailer leasen iets voor u is. Wat nog beter is? Is dat u de keuze heeft uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden. Zo kiest u zelf het vaste maandbedrag.

Liever een foodtruck kopen?

Naast een foodtruck leasen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een foodtruck te kopen. Dit zorgt er onder andere voor dat u de eigenaar bent en ook dat de foodtruck op uw naam staat. Verder heeft u geen maandelijkse lasten omdat het bedrag in één keer betaald is. Meer informatie? → Foodtruck kopen
Financial lease
  • Direct eigenaar worden van uw mobiele concept?
  • Behoudt de liquiditeit van uw onderneming.
  • Financial Lease van Multiwagon maakt het mogelijk.

Ontdek uw voordelen

Direct omzet genereren zonder hoge investering

U kunt gelijk starten met het genereren van omzet, hetgeen waar u goed in bent, en zonder een investering dat oploopt in de duizenden euro’s. 

Meer weten?

Wanneer u ervoor kiest om een foodtruck aan te schaffen via Financial Lease bent u direct de eigenaar van de foodtruck. Verder bieden wij altijd een fabrieksgarantie op de apparatuur van één jaar. Zo kunt u zonder zorgen aan de slag gaan met uw foodtruck.

Wanneer u een foodtruck least door middel van Financial Lease bent u vanaf dag één eigenaar van de trailer. U heeft de mogelijkheid om bij Financial Lease de trailer te verhuren om zo toch nog omzet te vergaren wanneer u de foodtruck niet gebruikt. Bij Multiwagon bieden wij geen mogelijkheid om een foodtruck te huren. Op het moment dat u een foodtruck huurt bent u geen eigenaar van de trailer, maar wel verantwoordelijk voor schades of defecten die zich kunnen voordoen tijdens de huurperiode. Ook zijn de mogelijkheden van personalisatie beperkt. Als laatste kunt u niet een deel van uw investering terugverdienen door de foodtruck te verkopen of te verhuren. Kortom, wanneer u veel gebruikmaakt van een foodtruck en deze niet wil kopen dan is leasen de verstandigste keuze!

De kosten van een foodtruck leasen lopen uiteen, omdat u daar zelf invloed op heeft. Allereerst moet u kijken naar het model wat u graag wilt leasen, hoe duurder het model hoe hogere de maandelijkse kosten. Daarnaast bepaalt u op welke termijn u de foodtruck wilt betalen. Bij Financial Lease heeft u keuze uit 12 tot en met 84 maanden, waarin de kosten hetzelfde blijven. Zo kunnen de foodtruck lease kosten variëren, afhankelijk van een mogelijke aanbetaling en restwaarde.

Onze werkwijze

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijken in onze showroom! Lekker makkelijk én zonder gestoord te worden rondneuzen langs al onze modellen en concepten. Liever uw vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!