Foodtruck leasen

Foodtruck leasen?

Wil je een foodtruck leasen om op verschillende plekken mensen van je gerechten te laten genieten? Maak gebruik van onze Financial Lease mogelijkheid. Met Financial Lease betaal je een vast maandbedrag op een door jou gekozen termijn. Hierbij heb je de keuze uit 12 tot en met 84 maanden, afhankelijk van het door jou gekozen model. Een foodtruck leasen geeft je de vrijheid om direct te starten met je foodtruck, zonder een hoge investering te doen. Lease al vanaf €118,- per maand!

Uitgelichte modellen:

Eco trailers Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Premium trailers Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Elite trailers Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Alle kant-en-klare concepten

Onze modellen zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor jou ontwikkeld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting welke naadloos aansluit op het desbetreffende concept. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Maak kennis met onze
Foodtruck concepten!

Een verkoopwagen leasen

Droom je van een eigen verkoopwagen of foodtruck, maar is de investering te hoog? Dan is het ook mogelijk om een verkoopwagen te leasen! Een eigen verkoopwagen of foodtrailer leasen is een slimme, zakelijke optie. Met het leasen van een foodtrailer kun je snel en efficiënt je business beginnen.

Voordelen van een foodtruck leasen

Een van de grootste voordelen van het leasen van een foodtruck is dat je de nieuwe foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat je hier een hoge investering voor hoeft te doen. Ook ben je verzekerd van een vast maandtarief, zo kun je eenvoudig je budget monitoren. Verder kies je zelf voor je maandtarief doordat je de keuze hebt uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden. Een foodtruck leasen is een voordelige optie in vergelijking met het vaak huren van een foodtruck. Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Kies je voor Financial Lease?

  • Je wordt economisch eigenaar van jouw foodtruck of foodtrailer
  • Je kunt BTW direct terugvorderen
  • Je profiteert van fiscale voordelen

Ontdek jouw foodtruck lease bedrag

Heb je een van onze foodtruck concepten in gedachten, en wil je bijvoorbeeld een snackwagen leasen? Vraag dan geheel vrijblijvend je maandtarief aan met de bijbehorende offerte. Zo maak je gemakkelijk de keuze of een foodtruck of foodtrailer leasen iets voor jou is. Wat nog beter is? Is dat je de keuze hebt uit een leasetermijn van 12 tot en met 84 maanden. Zo kies je zelf het vaste maandbedrag.

Liever een foodtruck kopen?

Naast een foodtruck leasen kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een foodtruck te kopen. Dit zorgt er onder andere voor dat je de eigenaar bent en ook dat de foodtruck op jouw naam staat. Verder heb je geen maandelijkse lasten omdat het bedrag in één keer betaald is. Meer informatie? → Foodtruck kopen

Financial lease
  • Direct eigenaar worden van jouw mobiele concept?
  • Behoudt de liquiditeit van jouw onderneming.
  • Financial Lease van Multiwagon maakt het mogelijk.

Ontdek jouw voordelen

Direct omzet genereren zonder hoge investering

Je kunt gelijk starten met het genereren van omzet, hetgeen waar je goed in bent, en zonder een investering dat oploopt in de duizenden euro’s. 

Meer weten?

Wanneer je ervoor kiest om een foodtruck aan te schaffen via Financial Lease, ben je direct de eigenaar van de foodtruck. Verder bieden wij altijd een fabrieksgarantie op de apparatuur van één jaar. Zo kun je zonder zorgen aan de slag gaan met jouw foodtruck.

Wanneer je een foodtruck least door middel van Financial Lease, ben je vanaf dag één eigenaar van de trailer. Je hebt de mogelijkheid om bij Financial Lease de trailer te verhuren om zo toch nog omzet te vergaren wanneer je de foodtruck niet gebruikt. Bij Multiwagon bieden wij geen mogelijkheid om een foodtruck te huren. Op het moment dat je een foodtruck huurt, ben je geen eigenaar van de trailer, maar wel verantwoordelijk voor schades of defecten die zich kunnen voordoen tijdens de huurperiode. Ook zijn de mogelijkheden van personalisatie beperkt. Als laatste kun je niet een deel van je investering terugverdienen door de foodtruck te verkopen of te verhuren. Kortom, wanneer je veel gebruikmaakt van een foodtruck en deze niet wil kopen, dan is leasen de verstandigste keuze!

De kosten van een foodtruck leasen lopen uiteen, omdat je daar zelf invloed op hebt. Allereerst moet je kijken naar het model wat je graag wilt leasen, hoe duurder het model hoe hoger de maandelijkse kosten. Daarnaast bepaal je op welke termijn je de foodtruck wilt betalen. Bij Financial Lease heb je keuze uit 12 tot en met 84 maanden, waarin de kosten hetzelfde blijven. Zo kunnen de foodtruck lease kosten variëren, afhankelijk van een mogelijke aanbetaling en restwaarde.

De vergunningen die je nodig hebt voor een staanplaats voor een foodtruck verschillen nogal. Het verschilt per gemeente, het verschilt ook als je op een evenement wilt staan of op de openbare weg. Het is daarom belangrijk om contact op te nemen met de gemeente voor lokale regels en voorschriften die voor jou gelden.

Hier hebben wij meer informatie voor vergunningen in Nederland en België

Je mag met rijbewijs B een auto besturen van 3500kg en een aanhanger trekken van 750kg voor veel foodtrucks is dat genoeg. Er zijn ook foodtrucks waar je een BE rijbewijs voor nodig hebt, het is daarom handig om goed te kijken wat het gewicht van je foodtruck is. Meer informatie vind je dit artikel: Wat mag je trekken met jouw rijbewijs?

Onze werkwijze

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!