fbpx

Frietwagen kopen

Laat je gasten genieten van jouw frieten!

Een eigen frietwagen kopen? Onze frietwagens zijn perfect geschikt voor het mobiel bereiden van frieten en snacks. Er zijn enorm veel plekken waar je met jouw frietkraam kunt staan en er is altijd wel vraag naar jouw producten.

Alle frietkar uitvoeringen

Friet
Eco trailer 220

Friet
Eco trailer 275

Friet
Premium trailer 320

Friet
Premium trailer 400

Friet
Foodbus 400

Frietwagens informatie

Wij hebben verschillende frietwagens ontwikkeld. Zo weet je zeker dat je voor het concept met de juiste capaciteit kiest. Zowel voor het verkopen van friet als voor snacks zijn deze concepten perfect geschikt. Voorzien van voldoende frituur en bak capaciteit ben je klaar om jouw gasten te voorzien van heerlijke versnaperingen. 

Natuurlijk zijn onze frietkramen verder uitgebreid met bijpassende apparatuur per model.

Project voorbeelden

Eigen frietwagen kopen?

Jouw eigen frietwagen kopen, er zijn genoeg redenen om dit daadwerkelijk te doen. Want wie houdt er nou niet van een frietje met een snack? Daarnaast is het werken in een mobiele frietkraam enorm rendabel. De frietwagen is namelijk gemakkelijk te verplaatsen. Sta niet alleen op een vaste plek in jouw stad of dorp, maar ook op feesten en festivals. 

Voordelen frietwagen kopen

Een frietwagen kopen brengt enorm veel voordelen met zich mee. Wij sommen een aantal voordelen voor je op.

  • Eigenaar. Wanneer je een frietwagen koopt, ben je de volledige eigenaar. Je kunt alles met jouw frietkar doen wat je zelf wilt.
  • Unieke beleving. Eten halen vanuit een frietwagen is een unieke beleving. Bijvoorbeeld doordat je een jute zak met aardappelen naast jouw trailer neerzet.
  • Uitbreiding van verkooppunten. Heb je al een cafetaria? Breid dan je verkooppunten uit door ook te verkopen vanuit een friet foodtruck. 
  • Friet is geen seizoensproduct. Dit betekent dat je het hele jaar omzet genereert. 
  • Mobiel, dus flexibel.Kies zelf waar je wilt staan met jouw patat foodtruck. Elke week op een vaste standplaats of friet verkopen op feesten en evenementen?

Uitstraling frietwagen

De uitstraling van de patatkraam kunnen we geheel naar jouw wens maken. De frietwagens zijn te koop in een aantal basiskleuren. Wil je toch een andere kleur of patroon? Dat kan natuurlijk ook! De trailers zijn namelijk te wrappen. We werken samen met een partij die onze frietwagens wrapt. Kies voor een kleur, bedrijfslogo of reclame. Daarnaast is het interieur van de frituurwagens ook te wrappen. Zo weet je zeker dat je een frietkar koopt die opvalt en precies bij jouw onderneming past. 

Kant-en-klare frietkraam kopen

Dankzij onze kant-en-klare frietwagens ben je direct klaar om van start te gaan met jouw onderneming op wielen. Verkoop de lekkerste patat en snacks vanuit de volledig ingerichte frietmobiel. Je bent verzekerd van de beste apparatuur en de handigste indeling om direct omzet te genereren. We hebben twee verschillende soorten frietkramen in ons assortiment: een grote frietkraam en een kleine frietkraam. Onze kleine frietkraam is volledig voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt bij het bereiden en uitgeven van de lekkerste friet en bijbehorende snacks. Op zoek naar meer capaciteit? Onze grote frietkraam is perfect voor het bereiden en uitgeven van friet en snacks voor grotere groepen. Deze frietkraam is uiteraard ook volledig voorzien van alle benodigde apparatuur. .

Ook hamburgers bakken? Kies voor onze hamburgerkraam!

Onderhoud frietwagen

Wij hebben verschillende frietwagens in ons assortiment. Bij elke frietwagen zijn de regels omtrent keuren anders. Zo is jaarlijks keuren bij de Eco friet trailer niet verplicht, maar bij de Premium friet trailer wel. Dit heeft te maken met het gewicht van de trailers. Naast het jaarlijks laten keuren raden we bij elke trailer aan om eens per jaar langs te komen voor een onderhoudsbeurt, dit kan bij ons in de werkplaats.

Meer weten over onderhoud? → Hoe onderhoud ik mijn Multiwagon?

Frietkar kopen?

Helemaal overtuigd van een frietwagen kopen van Multiwagon, maar nog wel een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder bij de aankoop van jouw rijdende frietkraam.

Frietkraam leasen

Bij Multiwagon geven we je de mogelijkheid om een frietkraam te leasen. Je kunt bij Multiwagon kiezen voor Financial Lease. Wel moet je minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Meer weten over onze concepten leasen? → Foodtruck leasen

Wij hebben bij Multiwagon verschillende modellen voor een frietwagen. Een van onze opties is de friet Eco trailer 220, die is te kopen vanaf €16.375,- en te leasen vanaf €213,- per maand. De prijs verschilt per trailer dus neem gerust een kijkje bij onze friet concepten!
Bij Multiwagon hebben wij “friet concepten”, dat zijn foodtrucks die ingericht zijn voor het verkopen van friet. Denk hierbij aan friteuses, frietbakken etc. Daarnaast kun je bij ons ook foodtrucks kopen die alleen een basisinrichting hebben. Daar kun je zelf apparatuur inzetten.

Het is van groot belang om goed onderzoek te doen naar de plekken waar je zou willen staan. Je kan kijken naar bijvoorbeeld of het goed bereikbaar is, of er vraag is, hoe de concurrentie eruit ziet, enz. Meer tips over het vinden van de juiste standplaats staat in dit blog: Foodtruck standplaats vinden.

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

BBQ Smokers – Rook het lekkerste vlees

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!