fbpx
Streamline trailer

De Streamline trailers kopen

Iconisch, strak en compleet

De iconische trailer maar dan ingericht met alle voorzieningen die jij nodig zult hebben om jouw product aan te bieden. Koppel hem aan en straal op elk evenement!

Onze streamline trailers

streamline
trailer
370
streamline
trailer
430
streamline
trailer
490
Streamline
trailer
550
Streamline
trailer
610
Streamline
trailer
670

Onze Streamline trailers

Streamline foodtrucks pakken gelijk de aandacht van iedereen die er langs loopt. Dit komt door het opvallende design van de Streamline trailers.

Inrichting Streamline foodtrucks

Onze Streamline foodtrucks zijn standaard ingericht, zodat je elk gerecht kunt bereiden. Op de verlaagde roestvrijstalen werkbank onder de afzuigkap kun je diverse apparatuur plaatsen. Wij bieden ook de mogelijkheid om specifieke apparatuur in te bouwen, waardoor wij het complete plaatje realiseren voor jouw onderneming. Of je nu op zoek bent naar maatwerkoplossingen of een volledige keukeninrichting, wij staan klaar om aan al jouw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanvullende diensten en op maat gemaakte oplossingen.

Waarom een Streamline foodtruck kopen?

Als je op zoek bent naar een unieke en opvallende foodtruck die de aandacht trekt van klanten, dan is het overwegen van een Streamline foodtruck zeker de moeite waard. Deze iconische zilveren trailers hebben een nostalgisch gevoel en zijn enorm populair geworden in de voedselindustrie.

De voordelen van een Streamline foodtruck kopen?

Mobiliteit: Een van de grootste voordelen van een Streamline catering trailer is de mobiliteit ervan. Je kunt je trailer meenemen naar elke locatie, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe markten te verkennen en klanten te bereiken op plaatsen waar winkels niet kunnen komen. Of het nu gaat om evenementen, festivals, beurzen of gewoon op drukke locaties in de stad, een Streamline catering trailer biedt je de vrijheid om je bedrijf te laten groeien.

Opvallend design: Het karakteristieke aluminium ontwerp van Streamline verkoopwagens is niet alleen iconisch, maar ook zeer aantrekkelijk voor klanten. Een Streamline verkoopwagen trekt onmiddellijk de aandacht en creëert een positieve eerste indruk. Met zijn strakke lijnen en tijdloze uitstraling zal jouw Streamline foodtruck zeker opvallen tussen andere winkels en stands, waardoor je merk zich onderscheidt van de concurrentie.

Flexibele inrichting: De Streamline foodtruck biedt ook een grote mate van flexibiliteit en veelzijdigheid. Deze trailers kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu een mobiele koffiebar, een streetfood stand of zelfs een luxe cateringdienst wilt starten, de inrichting van de Streamline trailer kan volledig worden aangepast aan jouw bedrijfsconcept.

Streamline trailer leasen?

Het is bij Multiwagon niet alleen mogelijk om een Streamline te kopen, maar ook om te leasen. Wij bieden namelijk Financial Lease aan. Een van de grootste voordelen van leasen is dat je de nieuwe Streamline foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat je hier een hoge investering voor hoeft te doen. Je betaalt een vast maandbedrag met een door jou gekozen termijn. Om te kunnen leasen moet je wel minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Meer informatie? → Foodtruck leasen

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!