fbpx
Foodbus

Onze food bus

Praktisch & perfectie

Ontdek de vrijheid van het ondernemen met een foodbus! Met zijn opvallende design en professionele inrichting bieden onze foodbussen een unieke kans om dromen waar te maken. Neem het stuur in handen en verover de straten met jouw smakelijke creaties!

  • Zelfrijdend voertuig
  • Vervoer hem zelf met je B-rijbewijs
  • Voldoende werk- en opbergruimte

Onze Food bus concepten

Onze werkwijze

Onze werkwijze
stap-1
Stap 1
Samen inventariseren we jouw wensen en behoeften.
stap-1
Stap 1
Nadat je wensen en behoeften in kaart gebracht zijn, brengen we een offerte uit.
stap-1
Stap 1
Na je akkoord op de offerte, nemen we je Multiwagon in productie.
stap-1
Stap 1
Je Multiwagon staat klaar. Wij leggen je alles uit en je kunt vele jaren plezier, gemak en omzet halen uit je nieuwe mobiele concept.
Project voorbeelden

Multiwagon's Food Bike

Een bakfiets foodtruck kopen is een geweldige manier om een eigen bedrijf te starten of om uw bestaande cateringbedrijf uit te breiden. Een Food Bike is een mobiele keuken waarmee u gemakkelijk van locatie naar locatie fietst. Steel de show op verschillende evenementen, festivals, markten en winkelcentra.

Een Food Bike kopen? Hou hier rekening mee

Bij het kopen van een food bakfiets zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat u wilt verkopen en welke apparatuur u daarvoor nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld koffie en gebak verkopen, dan is onze koffie Food Bike ideaal, want deze is uitgerust met onder andere een koffiemachine.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het gewicht van de bakfiets foodtruck. Een lichtere bakfiets foodtruck is gemakkelijker te manoeuvreren en te transporteren, maar kan minder ruimte bieden voor apparatuur en voorraad. Een grotere bakfiets kraam kan meer apparatuur en voorraad bevatten, maar kan moeilijker te verplaatsen zijn. Gelukkig is de Food Bike van Multiwagon groot, zodat u veel mee kunt nemen. Ook is de Food Bike elektrisch, dit zorgt ervoor dat de bakfiets gemakkelijk te verplaatsen is.

Hoogwaardige kwaliteit

De Food Bike van Multiwagon is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo is de Food Bike voorzien van een krachtige elektromotor die zorgt voor een stille en milieuvriendelijke elektrische aandrijving. Daarnaast is de Food Bike van Multiwagon optioneel uitgerust met een geavanceerd koelsysteem dat ervoor zorgt dat uw voorraad op de juiste temperatuur blijft. Het ontwerp van de Food Bike is ergonomisch en praktisch.

Voordelen popcornkraam kopen

Een eigen popcornkraam kopen heeft natuurlijk talloze voordelen. We hebben ze even voor u op een rijtje gezet.

  • Mobiliteit – Onze popcornkramen zijn mobiel. Dat betekent dat u de kraam kunt verplaatsen naar elke plek. Gaat u staan op evenementen, kermissen of familiefeesten?
  • Lage opstartkosten – Een mobiele popcornkar heeft een minder grote investering nodig dan een vaste horecazaak.
  • Populair concept – Popcorn is razend populair onder jonge én oude mensen.
  • Mooie uitstraling – De popcornkramen van Multiwagon vallen op, en al helemaal als u de popcornkar laat wrappen!
  • Gemakkelijk in onderhoud – Onze popcornkramen zijn enorm gemakkelijk te onderhouden.

 

Meer weten over het onderhouden van onze popcornkramen? → Hoe onderhoud ik mijn Multiwagon?

Een Food Bike kopen of leasen?

Als u overweegt om een bakfiets foodtruck te beginnen, bent u bij ons aan het juiste adres. Het is bij ons namelijk mogelijk om een Food Bike te kopen of te leasen. Wij bieden Financial Lease aan. Zowel bij kopen als bij leasen bent u volledig eigenaar van uw Food Bike. Het grote voordeel van leasen is dat u het hele bedrag niet in één keer hoeft te betalen, maar dat u elke maand een vast bedrag betaalt op een door u gekozen termijn. Wel moet u minimaal 1 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Het grote voordeel van een Food Bike kopen is dat u niet gebonden bent aan contractuele verplichtingen.

Eerst de Food Bike in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze showroom of vraag een live video call aan!

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!