fbpx
Cocktail

Mobiele cocktailbar kopen?

Eindeloos variëren, 'shaken' en 'stirren'.

Altijd al je Mojito, Pina Colada, Martini Espresso of Sex on the Beach willen serveren vanuit een uniek concept? Met de mobiele cocktail bars van Multiwagon is het mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de cocktails die je hieruit kunt serveren. 

Alle mobiele cocktailbars

Cocktail
ServeTrolley

Cocktail
CoolRolly

Cocktail
Eco trailer 220

Cocktail
Eco trailer 275

Cocktail conceptinformatie

Met een mobiele cocktailbar kun je vanuit een strategisch punt op bijvoorbeeld je terras cocktails maken en serveren. Trek de aandacht van je gasten en ontzorg daarnaast ook gelijk je personeel. Verder valt een cocktailbar ook enorm goed in de smaak op bijvoorbeeld een evenement en trekt zo veel aandacht. 

Al onze cocktailbars worden geleverd met een garnituurhouderset en cocktailset!

Project voorbeelden

Waarom een mobiele cocktailbar kopen?

Met een mobiele cocktailbar van Multiwagon beschik je over een uniek verkooppunt op festivals, evenementen, partijen of op je eigen terras. Een mobiele cocktailbar geeft je de mogelijkheid om de lekkerste cocktails te serveren vanuit een uniek concept op wielen. Je kunt veel meer variëren ten opzichte van de andere barretjes, en daarmee val je op! Met de cocktail trailer kun je vanuit een strategisch punt op het terras je cocktails serveren. Zet de Cocktail CoolRolly of Cocktail ServeTrolley neer op uw terras, of de Eco Cocktail trailer op een festival en je bent klaar om meer omzet genereren. De cocktailbar is daarom een unieke mogelijkheid om je te onderscheiden van uw concullega’s.

Verschillende cocktail foodtrucks

Cocktail Eco trailer – De grootste mobiele cocktailbar in ons assortiment. Deze cocktail trailer is ideaal om mee op foodtruck festivals en evenementen te staan. Met een ingebouwde koeling, voldoende opbergruimte en optioneel een tap, is met deze trailer een breed publiek te bedienen.

Cocktail CoolRolly – Een unieke mobiele cocktailbar met ingebouwde koelingen, wieltjes en een werkbank. Zet deze cocktailbar neer op een strategisch punt op jouw terras en ontzorg jouw medewerkers met dit extra verkooppunt.

Cocktail ServeTrolley – De meest compacte mobiele cocktailbar in ons assortiment is de cocktail ServeTrolley. Deze rijdende cocktailbar is ideaal om bijvoorbeeld in een restaurant te gebruiken.

Voordelen rijdende cocktailbar

Onze cocktail foodtrucks hebben talloze voordelen. We hebben er een aantal voor u opgesomd.

  • Genereer (extra) omzet. Onze cocktail foodtrucks genereren extra omzet. Of het nou als extra verkooppunt op uw terras is, of als onderneming op zich. 
  • Mobiel. Onze cocktail trucks zijn altijd mobiel. Ze zijn te verplaatsen door de handige wieltjes, of te koppelen aan de trekhaak van jouw auto.
  • Sfeer en beleving. Onze cocktail wagens zijn ware eyecatchers en ze brengen enorm veel sfeer over bij de klant.
  • Volledige eigenaar. Wanneer je een cocktail foodtruck koopt, ben je de volledige eigenaar. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen wat je met jouw cocktail truck doet.

Klaar om van start te gaan met uw eigen cocktailbar

Onze rijdende cocktailbars zijn volledig ingericht met alle benodigde apparatuur en voorwerpen. Zo zijn de Eco Cocktail trailer en de Cocktail CoolRolly voorzien van een royale koelkast. Ieder concept heeft voldoende ruimte voor opslag en een essentials kit met garnituurhouder.

Uiteraard is de uitstraling van de cocktail foodtruck ook belangrijk. Daarom zijn al onze cocktail bars te wrappen in jouw eigen design met jouw logo of huisstijlkleur. 

Mobiele cocktailbar kopen of leasen?

Bij Multiwagon geven wij je niet alleen de mogelijkheid om een cocktail trailer te kopen, maar ook om te leasen! Wij bieden financial lease aan. Met Financial Lease betaal je elke maand een vast bedrag in de door jou gekozen termijn. Wel moet je een jaar ingeschreven staan bij de KvK. Wil je meer weten over leasen? Bekijk onze lease mogelijkheden. Let op: de ServeTrolley kunt u niet leasen.

De prijs verschilt per model. De goedkoopste is de Cocktail ServeTrolley, die is te koop voor €895,- De duurste die we hebben is de Cocktail Eco trailer 275, die is te koop vanaf €14.995,- of te leasen vanaf €195,- Er zitten nog een paar opties tussen, neem een kijkje tussen onze cocktail concepten!

Bij alle concepten die we verkopen zijn de trailers uitgerust met de juiste apparatuur voor dat concept. De Cocktail concepten zijn dus ook compleet uitgerust met apparatuur om cocktails te maken.

Dat ligt eraan waar je voorkeur ligt. Als je graag een cocktailbar wilt die gelijk klaar is voor gebruik, kan je een complete cocktailbar aanschaffen. Je kan ook een standaard uitvoering aanschaffen en er zelf passende apparatuur bij zoeken.

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

BBQ Smokers – Rook het lekkerste vlees

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijken in onze showroom! Lekker makkelijk én zonder gestoord te worden rondneuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!