fbpx

600 grillmaster BBQ kopen

Een barbeque met capaciteit!

De 600 grillmaster van Multiwagon is een mobiele houtskool barbecue. Door zijn mobiliteit is de 600 grillmaster breed inzetbaar. Het is een echte publiekstrekker en wanneer je met de 600 Grillmaster op een plek staat, word je al snel het middelpunt. De 600 grillmaster is ontworpen om bijvoorbeeld de catering te verzorgen bij (grote) evenementen en heeft een capaciteit van 600 BPH (burgers per uur)!

Hoogte dicht: 175,5 cm

Hoogte open: 193 cm

Breedte: 127 cm

Lengte: 300 cm

Grill oppervlak: 140 x 76 cm

Leeggewicht: 275 kg

Gestookt op houtskool

Project voorbeelden

De 600 Grillmaster van Multiwagon

De 600 grillmaster van Multiwagon is een mobiele houtskool barbecue. Door zijn mobiliteit is de 600 grillmaster breed inzetbaar. Het is een echte publiekstrekker en wanneer je met de 600 Grillmaster op een plek staat, word je al snel het middelpunt. De heerlijke geur, activiteit en jouw unieke stijl zullen zorgen voor een niet te vergeten ervaring voor jouw klanten. De 600 grillmaster is ontworpen om bijvoorbeeld de catering te verzorgen bij (grote) evenementen en heeft een capaciteit van 600 BPH (burgers per uur). Ook is de 600 grillmaster perfect in te zetten op jouw terras om zo meer sfeer en beleving te creëren.

Waarom een 600 grillmaster kopen?

Met de grillmaster bereid je tot wel 600 barbecue gerechten per uur. Het zorgt ervoor dat je voor grote groepen kunt barbecueën en verandert de manier van buiten grillen voor grote groepen. Met ongelofelijke eenvoud, gemak van transport, zakelijke groei, puur theater en heel veel plezier is deze grillmaster een klasse apart. Zoek je een grill die je in kunt zetten op je terras om meer sfeer en beleving te creëren naast de authentieke smaak en geur van een echte houtskool barbecue? Dan is de 600 grillmaster precies wat je zoekt. Hiernaast kun je deze barbecue trailer ook perfect inzetten als foodtrailer en hem meenemen naar iedere gewenste plek.

De voordelen van de 600 grillmaster

Doordat je 600 verse barbecue gerechten per uur kunt bereiden, is het een makkelijke manier om meer omzet te behalen. Het bevindt zich allemaal in een compacte en makkelijk te vervoeren aanhanger. Makkelijk te vervoeren, omdat je gewoon met een rijbewijs B de grillmaster naar alle plekken kunt brengen. Hiernaast beschikt de grillmaster over een verstelbare grill en Gull Wing Doors. De verstelbare grill zorgt ervoor dat je tijdens het kookproces gemakkelijk het vuur kunt verhogen/verlagen, en de Gull Wing Doors bieden uitstekende beschutting tegen regen en zon aan de chef wanneer de grill in gebruik is. Wanneer de deuren gesloten zijn, houden de deuren de rook en warmte binnen en is alles veilig en ingesloten. Dankzij de dubbelzijdige grillzijdes kunnen er tot vier chefs tegelijkertijd grillen op de 600 grillmaster. De chefs zullen met de hygiënische en stijlvolle roestvrijstalen tafels genoeg ruimte over hebben voor bijgerechten, voedselbereiding of dressings/sausjes. Na gebruik is de 600 grillmaster gemakkelijk schoon te maken. Je trekt aan de schraperbalk om de houtskool in een verwijderbare doos te verzamelen, die je daarna gemakkelijk kunt legen. Zo is het schoonmaken van de houtskool in een ogenblik gebeurd.

Dankzij de dubbelzijdige grill zijdes kunnen er tot vier chefs tegelijkertijd grillen op deze barbecue trailer.

Hygiënische en stijlvolle roestvrijstalen tafels bieden voldoende ruimte voor bijgerechten, voedselbereiding of dressings/sausjes.

600 grillmaster leasen?

Bij Multiwagon geven wij je de mogelijkheid om een  barbecue te leasen. Je kunt bij Multiwagon kiezen voor Financial Lease. Meer weten over onze concepten leasen? Neem dan contact met ons op!

Meer van dit concept

Onze modellen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij compleet ingerichte concepten samengesteld. Alle concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting en apparatuur die perfect bij het desbetreffende concept past. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Meer van dit model

Multiwagon heeft verschillende concepten die je helpen bij het serveren van de lekkerste stukken vlees! Authentieke houtskoolgrillen welke mobiel te vervoeren zijn. Perfect te gebruiken voor de catering op een feest of partij maar ook op evenementen of festivals.

Bekijk onze BBQ Trailers eenvoudig online!

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. Je moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.