fbpx
Foodtruck kopen

Foodtruck kopen?

Een foodtruck kopen? Bij Multiwagon hebben wij verschillende modellen en concepten ontwikkeld. Wij vinden altijd een gepaste match voor je business en ideeën. Zo wordt het kopen van een foodtruck een stuk gemakkelijker. Al onze mobiele concepten zijn gemaakt in Europa, zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Ook bieden wij je de mogelijkheid tot het personaliseren van je eigen foodtruck, zo is het echt een verlenging van je onderneming!

Uitgelichte foodtrailers:

Eco trailers Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Premium trailers Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Elite trailers Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie
Maak kennis met onze
Foodtruck concepten!

Waarom een foodtruck kopen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om te starten met een foodmobiel. Beginnen met je eigen onderneming op wielen en daarmee op festivals staan, of een verlengstuk van je huidige horeca onderneming? Het kan allemaal. Maar er zijn natuurlijk enorm veel andere redenen om te starten. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een foodtruck aanhanger huurt, maar doordat je vaker op pad gaat het kopen hiervan voordeliger wordt. Kopen is namelijk een perfecte mogelijkheid om (extra) omzet te genereren met je voedselwagen, op verschillende locaties. Het geeft je de mogelijkheid om het mobiele concept op oneindige manieren in te zetten. ‘If you can dream it, you can do it!’

Voordelen foodtruck kopen

Een foodtruck kopen heeft verschillende voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  • Bespaar in vaste lasten – Een foodtruck heeft veel minder vaste lasten dan bijvoorbeeld een fysiek restaurant.
  • Mobiel – Een foodtruck is mobiel, dit betekent dat jezelf bepaalt waar je staat.
  • Sfeer en beleving – Een foodtruck brengt een bepaalde sfeer en beleving met zich mee.
  • Volledige eigenaar – Wanneer je een foodtruck koopt bent je de volledige eigenaar van de foodtruck. Dit betekent dat jezelf bepaalt wat je verkoopt, hoe de foodtruck eruit ziet en waar je staat.
  • Variërend – Door middel van je foodtruck zit je niet vast aan één concept, varieer per seizoen of evenement waardoor je foodtruck altijd past bij de door jou gekozen doelgroep..

Europese foodtrucks

Wil je een foodtruck beginnen in Nederland, België of ergens anders? Uiteraard is dat mogelijk, Multiwagon levert namelijk foodtrucks door heel Europa. Onze foodcars zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met alleen de juiste grondstoffen geproduceerd, en dit allemaal in Europa! In onze mooie showroom in Holten zijn al onze modellen te bekijken. Wanneer kom je langs?

Soorten foodtrucks

Wij hebben verschillende soorten foodtrucks in ons assortiment. De verschillen in modellen zijn direct te zien op de website, maar dat is niet het enige. De modellen hebben ook allerlei verschillende opties. Zo is het apparatuur bijvoorbeeld aan te passen, zodat je altijd de juiste apparaten bij de hand hebt om het lekkerste eten en drinken te maken. Naast de apparatuur is het uiteraard ook mogelijk om de uitstraling te veranderen. Kleed je nieuwe foodtruck aanhangwagen aan hoe je dat zelf wilt, door hem bijvoorbeeld te laten bestickeren of wrappen. Ga je voor een luxe foodtruck of een vintage foodtruck?

Benieuwd wat een volledige foodtruck kost? → Wat kost een foodtruck?

Project voorbeelden

Grote of kleine foodtruck

Door de verschillende modellen uit ons assortiment, hebben wij grote en kleine foodtrucks te koop. Kies bijvoorbeeld voor een Food BikeEco trailerElite trailer of Premium trailer. Over het algemeen zijn kleine foodtrucks goedkoper dan grote foodtrucks, alleen bieden ze wel minder ruimte. Denk goed na over welk soort product je wilt verkopen en hoeveel ruimte daarvoor nodig is. Red je het met een mini foodtruck, of kies je toch een groter model?

Foodtruck inrichting

De inrichting van je foodtruck is uitermate belangrijk. Denk na over wat je wilt bereiden en verkopen, en welke keukenapparatuur daarvoor nodig is. Je kunt natuurlijk geen friet verkopen zonder frituurpan, of bier tappen zonder tap. Daarom hebben wij kant-en-klare concepten ontworpen. Elk kant-en-klaar concept heeft zijn eigen apparatuur ingebouwd, wat het makkelijk voor je maakt. Zo hoef je namelijk zelf geen apparatuur meer in te bouwen. Uiteraard kun je ook zelf het apparatuur kiezen of inbouwen.

Uitstraling foodtruck

De uitstraling van je foodtruck is natuurlijk erg belangrijk. Het model van je foodbar moet niet alleen praktisch zijn, maar ook persoonlijk en uniek. Wij van Multiwagon begrijpen dat. Je wilt natuurlijk wel je eigen kleuren, foto’s en logo op je foodtruck hebben. Daarom maken wij het mogelijk om je foodtruck te laten wrappen door een partner van ons. Dit gebeurt bij ons in de werkplaats. Je haalt je nieuwe foodtruck dus bij ons op in het gewenste design! Ideaal toch?

Onderhoud foodtruck

Bij onze foodtrucks is jaarlijks apk niet verplicht, omdat het geen zelfrijdende foodtrucks zijn. Bij trailers boven de 750 kg is een jaarlijkse keuring wel verplicht. Ook raden wij aan om maandelijks de bandenspanning te controleren, en om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt bij ons in de werkplaats. Meer weten over onderhoud? → Hoe onderhoud ik mijn Multiwagon?

Foodtruck kopen bij Multiwagon

Een foodtruck kopen? We begrijpen dat er veel keuzes te maken zijn. Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag verder. Samen bespreken we jouw wensen en je kiest een foodtruck uit die perfect bij jou en jouw business past.

Foodtruck leasen

Bij Multiwagon is het ook mogelijk om een foodtruck te leasen. Een van de grootste voordelen van leasen is dat je de nieuwe foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat je hier een hoge investering voor hoeft te doen. Je betaalt een vast maandbedrag met een door jou gekozen termijn. Om te kunnen leasen moet je wel minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Meer weten over leasen? —> Foodtruck leasen

Het aanschaffen van een foodtruck is de grootste kostenpost wanneer je een foodtruck begint. Er zijn foodtrucks beschikbaar in verschillende prijsklassen. Bij Multiwagon heb je al een trailer vanaf €8.995,-. Meer weten over de kosten van een foodtruck? Lees onze blog! Daar hebben wij alle kosten op een rijtje gezet: Wat kost een foodtruck?

  • Zeker kan dat! Als je een foodtruck koopt en de juiste vergunningen hebt, kan je op verschillende plekken en evenementen staan en daar je producten verkopen. Als succesvolle foodtruck ondernemer kan je winst maken en mogelijkheden bekijken om uit te breiden met bijvoorbeeld meer foodtrucks om meer omzet te halen.

Het starten van een foodtruckbedrijf is over het algemeen toegankelijker dan sommige andere soorten bedrijven. Je startkapitaal hoeft minder te zijn omdat je met het starten van een foodtruckbedrijf relatief weinig kosten hebt. Het is dus relatief gemakkelijk om een foodtruck te beginnen. Meer weten over een foodtruck beginnen? Lees ons blog: Foodtruck beginnen

In 2017 telde het KVK net geen 1200 foodtrucks, in 2022 zijn dit er bijna 2500. Dat is dus meer dan verdubbeld in 5 jaar. Foodtrucks zijn steeds populairder aan het worden. De populariteit is deels te danken aan de veelzijdigheid van inzetbaarheid van een Foodtruck.

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

Onze werkwijze

Onze werkwijze
stap-1

Stap 1

Samen inventariseren we uw wensen en behoeften.
stap-1

Stap 1

Op basis van uw wensen en behoeften maken wij een 3D tekening voor u en een passend voorstel.
stap-1

Stap 1

Nadat uw wensen en behoeften in kaart gebracht zijn in ons voorstel brengen we een offerte uit.
stap-1

Stap 1

Na uw akkoord op de offerte nemen we uw Multiwagon in productie.
stap-1

Stap 1

Uw Multiwagon staat klaar, wij leggen u alles uit, en u kunt vele jaren plezier, gemak en omzet halen uit uw nieuwe mobiele concept.

Alle kant-en-klare concepten

Onze modellen zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor jou ontwikkeld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting welke naadloos aansluit op het desbetreffende concept. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijken in onze showroom! Lekker makkelijk én zonder gestoord te worden rondneuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!