Foodtruck kopen

Foodtruck kopen?

Een foodtruck kopen? Bij Multiwagon hebben wij verschillende modellen en concepten ontwikkeld. Wij vinden altijd een gepaste match voor uw business en ideeën. Zo wordt het kopen van een foodtruck een stuk gemakkelijker. Al onze mobiele concepten zijn gemaakt in Europa, zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het personaliseren van uw eigen foodtruck, zo is het echt een verlenging van uw onderneming!

Uitgelichte modellen:

Eco trailers
Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Premium trailers
Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Elite trailers
Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie
Maak kennis met onze
Foodtruck concepten!

Waarom een foodtruck kopen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om te starten met een foodmobiel. Beginnen met uw eigen onderneming op wielen en daarmee op festivals staan, of een verlengstuk van uw huidige horeca onderneming? Het kan allemaal. Maar er zijn natuurlijk enorm veel andere redenen om te starten. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u een foodtruck aanhanger huurt, maar doordat u vaker op pad gaat het kopen hiervan voordeliger wordt. Kopen is namelijk een perfecte mogelijkheid om (extra) omzet te genereren met uw voedselwagen, op verschillende locaties. Het geeft u de mogelijkheid om het mobiele concept op oneindige manieren in te zetten. ‘If you can dream it, you can do it!’

Voordelen foodtruck kopen

Een foodtruck kopen heeft verschillende voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.
  • Bespaar in vaste lasten – Een foodtruck heeft veel minder vaste lasten dan bijvoorbeeld een fysiek restaurant.
  • Mobiel – Een foodtruck is mobiel, dit betekent dat u zelf bepaalt waar u staat.
  • Sfeer en beleving – Een foodtruck brengt een bepaalde sfeer en beleving met zich mee.
  • Volledige eigenaar – Wanneer u een foodtruck koopt bent u de volledige eigenaar van de foodtruck. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat u verkoopt, hoe de foodtruck eruit ziet en waar u staat.
  • Variërend – Door middel van uw foodtruck zit u niet vast aan één concept, varieer per seizoen of evenement waardoor uw foodtruck altijd past bij de door u gekozen doelgroep.

Europese foodtrucks

Wilt u een foodtruck beginnen in Nederland, België of ergens anders? Uiteraard is dat mogelijk, Multiwagon levert namelijk foodtrucks door heel Europa. Onze foodcars zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met alleen de juiste grondstoffen geproduceerd, en dit allemaal in Europa! In onze mooie showroom in Holten zijn al onze modellen te bekijken. Wanneer komt u langs?

Soorten foodtrucks

Wij hebben verschillende soorten foodtrucks in ons assortiment. De verschillen in modellen zijn direct te zien op de website, maar dat is niet het enige. De modellen hebben ook allerlei verschillende opties. Zo is het apparatuur bijvoorbeeld aan te passen, zodat u altijd de juiste apparaten bij de hand hebt om het lekkerste eten en drinken te maken. Naast de apparatuur is het uiteraard ook mogelijk om de uitstraling te veranderen. Kleed uw nieuwe foodtruck aanhangwagen aan hoe u dat zelf wilt, door hem bijvoorbeeld te laten bestickeren of wrappen. Gaat u voor een luxe foodtruck of een vintage foodtruck? Benieuwd wat een volledige foodtruck kost? → Wat kost een foodtruck?

Grote of kleine foodtruck

Door de verschillende modellen uit ons assortiment, hebben wij grote en kleine foodtrucks te koop. Kies bijvoorbeeld voor een Food BikeEco trailerElite trailer of Premium trailer. Over het algemeen zijn kleine foodtrucks goedkoper dan grote foodtrucks, alleen bieden ze wel minder ruimte. Denk goed na over welk soort product u wilt verkopen en hoeveel ruimte daarvoor nodig is. Redt u het met een mini foodtruck, of kiest u toch een groter model?

Foodtruck inrichting

De inrichting van uw foodtruck is uitermate belangrijk. Denk na over wat u wilt bereiden en verkopen, en welke keukenapparatuur daarvoor nodig is. U kunt natuurlijk geen friet verkopen zonder frituurpan, of bier tappen zonder tap. Daarom hebben wij kant-en-klare concepten ontworpen. Elk kant-en-klare concept heeft zijn eigen apparatuur ingebouwd, wat het makkelijk voor u maakt. Zo hoeft u namelijk zelf geen apparatuur meer in te bouwen. Uiteraard kunt u ook zelf het apparatuur kiezen of inbouwen.

Uitstraling foodtruck

De uitstraling van uw foodtruck is natuurlijk erg belangrijk. Het model van uw foodbar moet niet alleen praktisch zijn, maar ook persoonlijk en uniek. Wij van Multiwagon begrijpen dat. U wilt natuurlijk wel uw eigen kleuren, foto’s en logo op uw foodtruck hebben. Daarom maken wij het mogelijk om uw foodtruck te laten wrappen door een partner van ons. Dit gebeurt bij ons in de werkplaats. U haalt uw nieuwe foodtruck dus bij ons op in het gewenste design! Ideaal toch?

Onderhoud foodtruck

Bij onze foodtrucks is jaarlijks apk niet verplicht, omdat het geen zelfrijdende foodtrucks zijn. Bij trailers boven de 750 kg is een jaarlijkse keuring wel verplicht. Ook raden wij aan om maandelijks de bandenspanning te controleren, en om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt bij ons in de werkplaats. Meer weten over onderhoud? → Hoe onderhoud ik mijn Multiwagon?

Foodtruck kopen bij Multiwagon

Een foodtruck kopen? We begrijpen dat er veel keuzes te maken zijn. Neem gerust contact met ons op, en we helpen u graag verder. Samen bespreken we uw wensen en u kiest een foodtruck uit die perfect bij u en uw business past.

Foodtruck leasen

Bij Multiwagon is het ook mogelijk om een foodtruck te leasen. Een van de grootste voordelen van leasen is dat u de nieuwe foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat u hier een hoge investering voor hoeft te doen. U betaalt een vast maandbedrag met een door u gekozen termijn. Om te kunnen leasen moet u wel minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Meer weten over leasen? —> Foodtruck leasen

Het aanschaffen van een foodtruck is de grootste kostenpost wanneer u een foodtruck begint. Er zijn foodtrucks beschikbaar in verschillende prijsklassen. Bij Multiwagon heeft u al een trailer vanaf €8.995,-. Meer weten over de kosten van een foodtruck? Lees ons blog! Daar hebben wij alle kosten op een rijtje gezet: Wat kost een foodtruck?

U heeft een aantal vergunningen nodig als u een foodtruck begint. Zo is de standplaatsvergunning samen met een HACCP-plan noodzakelijk als u op openbare plekken eten of drinken wilt verkopen. We hebben een artikel geschreven waarin alle benodigde vergunningen opgesomd staan.

Een eigen foodtruck beginnen is een hele leuke uitdaging! Een van de grootste voordelen is de ongekende flexibiliteit in het aanbieden van uw service, aangezien uw onderneming op wielen staat. Maar met zoveel kansen en mogelijkheden om een foodtruck te beginnen, vraagt u zich misschien af: waar moet ik beginnen?

We hebben een handig stappenplan samengesteld zodat u direct alle punten op een rij heeft staan over hoe u begint met een foodtruck.
Foodtruck beginnen? Een handig stappenplan

Welk rijbewijs u nodig heeft voor uw foodtruck hangt af van hoe zwaar uw trailer is. Zo mag de trailer niet meer dan 750 kilo wegen inclusief lading. Is de trailer zwaarder? Dan heeft u een BE-rijbewijs nodig. Bij elk model hebben wij het gewicht van de trailer neergezet, zo kunt u gemakkelijk zien welk rijbewijs u nodig heeft. Benieuwd naar de precieze regels? Wat mag u trekken met uw rijbewijs?

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

Onze werkwijze

Onze werkwijze
stap-1

Stap 1

Samen inventariseren we uw wensen en behoeften.
stap-1

Stap 1

Op basis van uw wensen en behoeften maken wij een 3D tekening voor u en een passend voorstel.
stap-1

Stap 1

Nadat uw wensen en behoeften in kaart gebracht zijn in ons voorstel brengen we een offerte uit.
stap-1

Stap 1

Na uw akkoord op de offerte nemen we uw Multiwagon in productie.
stap-1

Stap 1

Uw Multiwagon staat klaar, wij leggen u alles uit, en u kunt vele jaren plezier, gemak en omzet halen uit uw nieuwe mobiele concept.

Alle kant-en-klare concepten

Onze modellen zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het u makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor u ontwikkeld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting welke naadloos aansluit op het desbetreffende concept. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijken in onze showroom! Lekker makkelijk én zonder gestoord te worden rondneuzen langs al onze modellen en concepten. Liever uw vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!