Veelgestelde vragen

U kunt de trailers online aanvragen via onze contactpagina. Wij komen hem dan afleveren op de door u gewenste locatie. Mailt u liever? Stuur dan gerust een mail naar info@multiwagon.com.

Onze standaard ingerichte foodtrailers zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u uw foodtrailer van belettering of een wrap wilt voorzien, duurt de levering wat langer. Dan zullen wij ervoor zorgen dat het ontwerp, de belettering én de oplevering binnen twee weken worden verzorgd. De levertijd van een trailer met een inrichting op maat is afhankelijk van uw wensen.

De trailers worden via factuur gefactureerd: het factuurbedrag kan online overgemaakt worden of (deels) cash betaald worden.

U bent van harte welkom in onze showroom, om onze foodtrailers te bezichtigen. In onze showroom hebben we diverse modellen en voorbeelden staan. Zo krijgt u een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Graag hiervoor van tevoren een afspraak maken via de contactpagina. Ook kunt u een Livetour aanvragen, zo kunt u thuis of op kantoor meegenomen worden door al onze modellen en de showroom!

Wij hebben het standaard model altijd uit voorraad leverbaar, ook kunnen wij de trailers op verschillende groottes voor u bestellen. U vindt alle mogelijkheden of concepten op onze modellen pagina.

U kunt uw foodtrailer bij Multiwagon leasen. Zo kunt u uw maandpremie uitrekenen via onze maandpremie calculator die op iedere model pagina staat. Helaas kunt u op dit moment geen foodtrailer huren bij Multiwagon.

Bestickeren is mogelijk in de vorm van (gedeeltelijke) wrapping, maar ook werken wij met snijtekst en -logo. Zo kunt u bijvoorbeeld een gewenste foto in zijn geheel over uw multiwagon laten wrappen, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen uw logo en contactgegevens op de verkoopwagen te laten vermelden. Voorbeelden vindt u op de impressie pagina. Meer weten of extra informatie kunt u opvragen op onze contact pagina.

Wanneer u al een eigen huisstijl heeft, met kleurcodes en logo ontwerp, kunnen wij dit voor u in en op uw multiwagon verwerken. U kunt hierbij kiezen voor (gedeeltelijke) wrapping, waarbij u uw logo en huisstijl verwerkt in de bestickering. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw multiwagon te laten bespuiten in de door u gewenste kleur. Uw logo kan dan, bijvoorbeeld samen met uw contactgegevens, als snijtekst worden geplaatst op de door u gewenste zijde(s) van uw multiwagon. Meer weten over het ontwerp van uw Multiwagon? Neem contact met ons op!

Elke concept brengt weer zijn eigen wensen met zich mee, dit geldt ook voor de apparatuur voor het bereidingsproces. Belangrijk in de keuze voor apparatuur is de balans tussen kwaliteit, capaciteit, functionaliteit en natuurlijk uw budget. Met al deze punten houden wij dan ook rekening. Uiteraard luisteren we daarnaast graag naar uw eigen voorkeur.

Wij werken samen met de beste leveranciers op gebied van horeca apparatuur. We kunnen op het gebied van horeca zo goed als alles bestellen, passend bij uw concept.

Een belangrijk onderdeel van uw mobiele restaurant is natuurlijk de energievoorziening. Onze basistrailers zijn voorzien van 5 stopcontacten (220V), verdeeld over twee groepen die gevoed worden met een 16 ampère stroomaansluiting. Deze bevindt zich aan de buitenkant van de trailer. Bij de meeste gemeenten, evenementen en festivals is deze stroomaansluiting beschikbaar. Is er geen stroomaansluiting aanwezig, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een aggregaat die u van energie kan voorzien.

Voor reparaties en onderdelen van de trailer kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op als u vragen heeft hierover.

Door het unieke lage eigen gewicht valt de multiwagon onder de aanhanger wetgeving voor aanhangers van onder de 750 kg. Dit houdt in dat u een multiwagon mag gebruiken als u in bezit bent van rijbewijs B. Toch is het gewicht van de multiwagon niet de enige factor waar u rekening mee moet houden. 

  • De toegestane maximum massa van de totale combinatie (het trekkende voertuig plus de aanhanger) mag niet meer zijn dan 3500 kg. 
  • Het gewicht dat u trekt, mag niet zwaarder zijn dan het trekvermogen van de auto. Op uw Voertuigbewijs staat het trekvermogen van uw auto vermeld.

Hierover zijn veel misverstanden, maar de regels zijn eenvoudig. U dient zich te allen tijde te houden aan de bekende verkeersregels, ongeacht of uw aanhanger meer of minder weegt dan 750 kg. Ook maakt het hierbij niet uit of de aanhanger geremd of ongeremd is. Wel is het verstandig om te beseffen dat u ‘iets meer meeneemt’ dan de gemiddelde automobilist. U kunt bijvoorbeeld iets voorzichtiger rijden dan u doet als u alleen met een auto op pad bent.

Omdat de multiwagon een lager eigen gewicht heeft dan 750 kg, is er voor de multiwagon zelf geen jaarlijkse apk-keuring verplicht. Wel adviseren wij om maandelijks je bandenspanning te controleren en de multiwagon jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Dit kunnen wij jaarlijks voor u verzorgen.

Voor staanplaatsen binnen een gemeente bent u verplicht een vergunning aan te vragen. Gaat het om een plaats op een evenement of festival, dan moet u hiervoor de organisatie van het evenement benaderen. Wilt u meer weten over dit onderdeel? Lees dan ons blog artikel: Mag ik overal staan met mijn multiwagon?

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!