Veelgestelde vragen

Je kunt onze producten online aanvragen via het contactformulier bij ieder concept of via onze contactpagina. Wanneer jouw product klaar staat kun je hem bij onze showroom ophalen. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid tot aflevering. Meer weten over leveringen? Neem contact met ons op en onze experts vertellen u graag meer.

De levertijden van onze producten variëren. Zo zijn sommige modellen direct uit voorraad leverbaar maar ook zit er op bepaalde modellen een bepaalde levertijd. Meer weten over de levertijd van het model welke uw interesse heeft gewekt? Bekijk de modelpagina van het desbetreffende model of neem contact met ons op!

De trailers worden gefactureerd, het factuurbedrag kan online overgemaakt worden. Meer weten over (aan)betalingen? Onze experts staan voor je klaar.

Je bent van harte welkom in onze showroom, om onze modellen te bezichtigen. In onze showroom vind je al onze modellen. Daarnaast staan er een aantal ingerichte concepten. Zo krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Graag een afspraak maken voordat je langskomt. Dit kan via onze contactpagina of op de concepten pagina’s. Hiernaast kun je ook een livetour aanvragen, zo kun je thuis of op kantoor meegenomen worden door onze showroom door middel van een live videoverbinding!

Bijna alle modellen van Multiwagon kunnen geleased worden. Op de concept pagina’s staat aangegeven of het desbetreffende concept geleased kan worden.

Je hebt bij Multiwagon keus uit Financial Lease. Lees hier alles over onze lease mogelijkheden.

Bij Multiwagon kun je niet huren. Voor het huren van een trailer kun je een kijkje nemen op de website van Rollin’ Concepts. Hier worden verschillende modellen aangeboden voor verhuur.

Bij Multiwagon heb je de keuze uit Financial Lease.

Kom meer te weten over onze Financial Lease mogelijkheid.

Wij werken samen met een vaste partner welke de wrappings van al onze Multiwagons verzorgt. Bestickeren is mogelijk in de vorm van (gedeeltelijke) wrapping, maar ook werken wij met snijtekst en -logo. Voorbeelden vind je op de impressie pagina. Meer weten of extra informatie kun je opvragen op onze contact pagina.

Wanneer je een eigen huisstijl hebt met kleurcodes en logo, kunnen wij dit voor je op je Multiwagon verwerken. Je kunt hierbij kiezen voor (gedeeltelijke) wrapping, waarbij je je logo en huisstijl verwerkt wordt in de bestickering. Of je kiest ervoor om je Multiwagon te laten bespuiten in de door jou gewenste kleur. Je logo kan dan bijvoorbeeld samen met je contactgegevens als snijtekst worden geplaatst op de door jou gewenste zijde(s) van je Multiwagon. Meer weten over het ontwerp van uw Multiwagon? Neem contact met ons op!

Onze kant-en-klare concepten zijn standaard voorzien van professionele horeca apparatuur. Hierbij is een balans gevonden tussen kwaliteit, capaciteit en functionaliteit. Daarnaast heb je ook de keuze om zelf apparatuur voor je Multiwagon te selecteren en in je Multiwagon te laten plaatsen. Doe je dit liever zelf? Ook dat is geen probleem.

Wij werken samen met de beste leveranciers op gebied van horeca apparatuur. We kunnen op het gebied van horeca zo goed als alles bestellen, passend bij jouw concept.

Een belangrijk onderdeel van je mobiele restaurant is natuurlijk de energievoorziening. Onze Eco Pop-Up trailer is voorzien van 5 stopcontacten (220V), verdeeld over twee groepen die gevoed worden met een 16 ampère stroomaansluiting. Deze bevindt zich aan de buitenkant van de trailer. Bij de meeste gemeenten, evenementen en festivals is deze stroomaansluiting beschikbaar. Als er geen stroomaansluiting aanwezig is kun je natuurlijk ook kiezen voor een aggregaat die je van energie voorziet. Meer weten over dergelijke onderwerpen? Neem dan contact met ons op!

Voor reparaties en onderdelen van de trailer kun je ook bij ons terecht. Neem contact met ons op als je meer wilt weten of een reparatie wilt inplannen.

Je kunt een food trailer vervoeren met je B-rijbewijs wanneer deze trailer minder dan 750 kg weegt. Door het unieke lage eigen gewicht vervoer je onze Eco Pop-Up Trailer dus met je B-rijbewijs.

Om te rijden met onze Eco Pop-Up Large of Premium Pop-Up Trailer moet je in het bezit zijn van een BE-rijbewijs vanwege het gewicht van de trailer.

Toch is het gewicht van de trailer niet de enige factor waar je rekening mee moet houden.

  • De toegestane maximum massa van de totale combinatie (het trekkende voertuig plus de aanhanger) mag niet zwaarder zijn dan 3500 kg. 
  • Het gewicht dat je trekt, mag niet zwaarder zijn dan het trekvermogen van de auto. Op je voertuigbewijs staat het trekvermogen van jouw auto vermeld.

De maximum snelheid van een aanhanger is 90 kilometer per uur wanneer het gewicht van de aanhanger + belading onder de 3500 kg blijft. Kom je boven de 3500 kg uit? Dan is je maximum snelheid 80 kilometer per uur.

Wanneer een trailer een lager gewicht heeft dan 750 kg is er voor deze trailer geen jaarlijkse apk-keuring verplicht. Wel adviseren wij om maandelijks je bandenspanning te controleren en de Multiwagon jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Dit kunnen wij jaarlijks voor je verzorgen.

Is jouw trailer zwaarder dan 750 kg? Dan gelden er andere regels. Onze experts vertellen je hier graag meer over.

Voor staanplaatsen binnen een gemeente ben je verplicht een vergunning aan te vragen. Gaat het om een plaats op een evenement of festival, dan moet je hiervoor de organisatie van het evenement benaderen. Wil je meer weten over vergunningen? Lees dan onze blog: Mag ik overal staan met mijn multiwagon?

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in jouw kostenplaatje zoals je het voor ogen hebt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wil je een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij je meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!