Veelgestelde vragen

U kunt onze producten online aanvragen via het contactformulier bij ieder concept of via onze contactpagina. Wanneer uw product klaar staat kunt hem bij onze showroom ophalen. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid tot aflevering. Meer weten over leveringen? Neem contact met ons op en onze experts vertellen u graag meer.

De levertijden van onze producten variëren. Zo zijn sommige modellen direct uit voorraad leverbaar maar ook zit er op bepaalde modellen een bepaalde levertijd. Meer weten over de levertijd van het model welke uw interesse heeft gewekt? Bekijk de modelpagina van het desbetreffende model of neem contact met ons op!

De trailers worden gefactureerd, het factuurbedrag kan online overgemaakt worden. Meer weten over (aan)betalingen? Onze experts staan voor u klaar.

U bent van harte welkom in onze showroom, om onze modellen te bezichtigen. In onze showroom vindt u al onze modellen. Daarnaast staan er een aantal ingerichte concepten. Zo krijgt u een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Graag een afspraak maken voordat u langskomt. Dit kan via onze contactpagina of op de concepten pagina’s. Hiernaast kunt u ook een livetour aanvragen, zo kunt u thuis of op kantoor meegenomen worden door onze showroom door middel van een live videoverbinding!

Bijna alle modellen van Multiwagon kunnen geleased worden. Op de concept pagina’s staat aangegeven of het desbetreffende concept geleased kan worden.

U heeft bij Multiwagon keus uit Financial Lease. Lees hier alles over onze lease mogelijkheden.

Bij Multiwagon kunt u niet huren.

Bij Multiwagon heeft u de keuze uit Financial Lease.

Kom meer te weten over onze Financial Lease mogelijkheid.

Wij werken samen met een vaste partner welke de wrappings van al onze Multiwagons verzorgt. Bestickeren is mogelijk in de vorm van (gedeeltelijke) wrapping, maar ook werken wij met snijtekst en -logo. Voorbeelden vindt u op de impressie pagina. Meer weten of extra informatie kunt u opvragen op onze contact pagina.

Wanneer u een eigen huisstijl heeft met kleurcodes en logo, kunnen wij dit voor u op uw Multiwagon verwerken. U kunt hierbij kiezen voor (gedeeltelijke) wrapping, waarbij u uw logo en huisstijl verwerkt wordt in de bestickering. Of u kiest ervoor om uw Multiwagon te laten bespuiten in de door u gewenste kleur. Uw logo kan dan bijvoorbeeld samen met uw contactgegevens als snijtekst worden geplaatst op de door u gewenste zijde(s) van uw Multiwagon. Meer weten over het ontwerp van uw Multiwagon? Neem contact met ons op!

Onze kant-en-klare concepten zijn standaard voorzien van professionele horeca apparatuur. Hierbij is een balans gevonden tussen kwaliteit, capaciteit en functionaliteit. Daarnaast heeft u ook de keuze zelf apparatuur voor uw Multiwagon te selecteren en in uw Multiwagon te laten plaatsen. Doet u dit liever zelf? Ook dat is geen probleem.

Wij werken samen met de beste leveranciers op gebied van horeca apparatuur. We kunnen op het gebied van horeca zo goed als alles bestellen, passend bij uw concept.

Een belangrijk onderdeel van uw mobiele restaurant is natuurlijk de energievoorziening. Onze Eco Pop-Up trailer is voorzien van 5 stopcontacten (220V), verdeeld over twee groepen die gevoed worden met een 16 ampère stroomaansluiting. Deze bevindt zich aan de buitenkant van de trailer. Bij de meeste gemeenten, evenementen en festivals is deze stroomaansluiting beschikbaar. Als er geen stroomaansluiting aanwezig is kunt u natuurlijk ook kiezen voor een aggregaat die u van energie voorziet. Meer weten over dergelijke onderwerpen? Neem dan contact met ons op!

Voor reparaties en onderdelen van de trailer kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op als u meer wilt weten of een reparatie wilt inplannen.

U kunt een food trailer vervoeren met uw B-rijbewijs wanneer deze trailer minder dan 750 kg weegt. Door het unieke lage eigen gewicht vervoert u onze Eco Pop-Up Trailer dus met uw B-rijbewijs.

Om te rijden met onze Eco Pop-Up Large of Premium Pop-Up Trailer moet u in het bezit zijn van een BE-rijbewijs vanwege het gewicht van de trailer.

Toch is het gewicht van de trailer niet de enige factor waar u rekening mee moet houden. 

  • De toegestane maximum massa van de totale combinatie (het trekkende voertuig plus de aanhanger) mag niet zwaarder zijn dan 3500 kg. 
  • Het gewicht dat u trekt, mag niet zwaarder zijn dan het trekvermogen van de auto. Op uw voertuigbewijs staat het trekvermogen van uw auto vermeld.

De maximum snelheid van een aanhanger is 90 kilometer per uur wanneer het gewicht van de aanhanger + belading onder de 3500 kg blijft. Komt u boven de 3500 kg uit? Dan is uw maximum snelheid 80 kilometer per uur.

Wanneer een trailer een lager gewicht heeft dan 750 kg is er voor deze trailer geen jaarlijkse apk-keuring verplicht. Wel adviseren wij om maandelijks uw bandenspanning te controleren en de Multiwagon jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Dit kunnen wij jaarlijks voor u verzorgen.

Is uw trailer zwaarder dan 750 kg? Dan gelden er andere regels. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Voor staanplaatsen binnen een gemeente bent u verplicht een vergunning aan te vragen. Gaat het om een plaats op een evenement of festival, dan moet u hiervoor de organisatie van het evenement benaderen. Wilt u meer weten over vergunningen? Lees dan onze blog: Mag ik overal staan met mijn multiwagon?

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!