Elektrische tuktuk

De Elektrische tuktuks

Elektrisch, modern & opvallend!

Onze elektrische tuktuks zijn hét ideale promotiemiddel. Vol op en steel de show op elke plek waar u komt met een elektrische tuktuk van Multiwagon. Doordat ze volledig elektrisch zijn zijn ze ook nog eens enorm milieuvriendelijk. 

Onze elektrische tuktuks

Elektrische
tuktuk
Elektrische
tuktuk
pro

Een elektrische tuktuk kopen bij Multiwagon

Een elektrische tuktuk kopen doet u bij Multiwagon. Deze elektrische tuktuk is perfect geschikt als unieke variant op een foodtruck. Hiernaast is deze in Europa geproduceerde tuktuk razend populair en ziet u deze steeds vaker. Een mooi voorbeeld van de populariteit van deze etuk is Lissabon in Portugal. Hier rijden namelijk alleen al zo’n 600 Etuks rond. De Etuk is ook nog eens een echte marketing killer waarmee u geheid op zal gaan vallen.

100% elektrisch

Onze Etuk is 100% elektrisch, kortom een modern en milieuvriendelijk mobiel concept. De elektrische tuktuk is voor verschillende doeleinden in te zetten. Zo is de tuktuk perfect geschikt als promotiemiddel maar ook voor de verkoop van bijvoorbeeld eten en drinken.

Elektrische tuktuk als foodtruck

Verkoopt u gerechten op locatie of wilt u dit gaan doen vanuit een uniek concept? Dan is een tuktuk foodtruck perfect voor u! Dit unieke concept is 100% elektrisch en is zowel binnen als buiten te gebruiken als mobiel verkooppunt.

Elektrische tuktuk voor marketing

Val op en steel de show op iedere plek waar u komt met deze elektrische tuktuk. Onze moderne tuktuk is een echte marketingkiller. Stel de tuktuk geheel naar uw eigen wensen samen. Zo heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren!

Een tuktuk kopen als foodtruck

De elektrische tukuk is een moderne en milieuvriendelijke tuktuk die perfect in te zetten is als foodtruck. Deze tuktuk is volledig naar uw eigen wensen te customizen dankzij ons maatwerk maar ook bieden wij bij Multiwagon een aantal kant-en-klare concept oplossingen. Een tuktuk is een unieke manier om uw onderneming in de markt te brengen en nieuwe of bestaande klanten aan te trekken. Tover de foodtruck tuktuk om in een mobiele koffiebar, een mobiele tapwagen, snackshop of iets wat daartussenin zit. Deze elektrische tuktuk is perfect in te zetten op beurzen, festivals, events of gewoon op plekken waar veel mensen zijn. Een extra voordeel is dat onze nieuwe tuktuk ook binnen te gebruiken is omdat deze volledig elektrisch is.

Multifunctioneel in te zetten

De kant-en-klare tuktuk concepten van Multiwagon worden naadloos op uw eigen wensen en behoeften gemaakt. Door middel van een kant-en-klaar concept kunt u direct van start gaan met uw onderneming op wielen. Of u de elektrische tuktuk nou gaat gebruiken voor de verkoop van eten en drinken of voor de promotie van uw merk, voor iedereen is er wel een passend concept.

Elektrische tuktuk kopen of leasen?

Uiteraard is het bij Multiwagon ook mogelijk om uw elektrische tuktuk te leasen. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid tot Financial Lease. Het leasen van de elektrische tuktuk brengt verschillende voordelen voor u als bedrijf met zich mee. U hoeft namelijk niet in één keer een grote investering te doen, maar u betaalt elke maand een vast bedrag op een door u gekozen termijn. Interesse in onze Financial Lease mogelijkheid of wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de lease mogelijkheden.

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijken in onze showroom! Lekker makkelijk én zonder gestoord te worden rondneuzen langs al onze modellen en concepten. Liever uw vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!