fbpx
Food bike
Food Bike

De Food Bike

Een unieke verkoop oplossing

Onze food bike is ontworpen voor bedrijven en individuen die op een unieke manier willen omgaan met hun klanten en gasten. Deze veelzijdige winkel op wielen is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties met een strak design.

  • Elektrische aandrijving, dus makkelijk te vervoeren
  • Handgemaakt voor efficiëntie en prestaties
  • Uniek en opvallend mobiel concept
multiwagon-food-bike-2multiwagon-food-bike-2
multiwagon-food-bike-3multiwagon-food-bike-3
multiwagon-food-bike-4multiwagon-food-bike-4
multiwagon-food-bike-5multiwagon-food-bike-5

Hoogte: 217,6 cm

Breedte: 97,4 cm

Lengte: 322 cm

Leeggewicht: 210 kg

Accu: 36V Li-ion

Onze werkwijze

Onze werkwijze
stap-1
Stap 1
Samen inventariseren we jouw wensen en behoeften.
stap-1
Stap 1
Nadat je wensen en behoeften in kaart gebracht zijn, brengen we een offerte uit.
stap-1
Stap 1
Na je akkoord op de offerte, nemen we je Multiwagon in productie.
stap-1
Stap 1
Je Multiwagon staat klaar. Wij leggen je alles uit en je kunt vele jaren plezier, gemak en omzet halen uit je nieuwe mobiele concept.
Project voorbeelden

Multiwagon's Food Bike

Een bakfiets foodtruck kopen is een geweldige manier om een eigen bedrijf te starten of om je bestaande cateringbedrijf uit te breiden. Een Food Bike is een mobiele keuken waarmee je gemakkelijk van locatie naar locatie fietst. Steel de show op verschillende evenementen, festivals, markten en winkelcentra.

Een Food Bike kopen? Houd hier rekening mee

Bij het kopen van een food bakfiets zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat je wilt verkopen en welke apparatuur je daarvoor nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld koffie en gebak verkopen, dan is onze koffie Food Bike ideaal, want deze is uitgerust met onder andere een koffiemachine.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het gewicht van de bakfiets foodtruck. Een lichtere bakfiets foodtruck is gemakkelijker te manoeuvreren en te transporteren, maar kan minder ruimte bieden voor apparatuur en voorraad. Een grotere bakfiets kraam kan meer apparatuur en voorraad bevatten, maar kan moeilijker te verplaatsen zijn. Gelukkig is de Food Bike van Multiwagon groot, zodat je veel mee kunt nemen. Ook is de Food Bike elektrisch, dit zorgt ervoor dat de bakfiets gemakkelijk te verplaatsen is.

Hoogwaardige kwaliteit

De Food Bike van Multiwagon is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo is de Food Bike voorzien van een krachtige elektromotor die zorgt voor een stille en milieuvriendelijke elektrische aandrijving. Daarnaast is de Food Bike van Multiwagon optioneel uitgerust met een geavanceerd koelsysteem dat ervoor zorgt dat jouw voorraad op de juiste temperatuur blijft. Het ontwerp van de Food Bike is ergonomisch en praktisch.

Een Food Bike kopen of leasen?

Als je overweegt om een bakfiets foodtruck te beginnen, ben je bij ons aan het juiste adres. Het is namelijk mogelijk om een Food Bike te kopen of te leasen. Wij bieden Financial Lease aan. Zowel bij kopen als bij leasen ben je volledig eigenaar van je Food Bike. Het grote voordeel van leasen is dat je het hele bedrag niet in één keer hoeft te betalen, maar dat je elke maand een vast bedrag betaalt op een door jou gekozen termijn. Wel moet je minimaal 1 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Het grote voordeel van een Food Bike kopen is dat je niet gebonden bent aan contractuele verplichtingen.

Eerst de Food Bike in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze showroom of vraag een live video call aan!

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. Je moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.