Wijn trailer kopen

Fijn! Uw gasten. Uw wijn!

Heeft u een restaurant, terras, catering bedrijf of wilt u met een wijnbar op verschillende locaties wijn verkopen? Dan is de Wijn Trailer het ideale concept voor u! De Wijn Trailer is geschikt voor een groot aantal verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan feesten, partijen en evenementen maar ook als aanvulling op het terras van uw onderneming! Onderscheid uzelf met onze Wijn Trailer en biedt gasten dat stukje extra beleving door ter plaatse de wijnen te schenken vanuit uw trailer.

Wat kost het?

Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Bar trailer inrichting - MultiwagonBar trailer inrichting - Multiwagon
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Waarom een Wijn trailer kopen

De Wijn Trailer is de ideale oplossing voor uw drukke zomerse dagen. Doordat de Wijn Trailer een kant-en-klaar concept is kunt u deze direct inzetten voor bijvoorbeeld de verkoop van uw wijnen. Hiernaast heeft u zo een unieke nieuwe manier van het verkopen van wijn en valt u geheid op iedere plek waar u aanwezig bent op. Plaats de wijn trailer op uw terras, op een evenement, een bruiloft of op een (bedrijfs)feest. Met dank aan de mobiliteit van de Wijn Trailer kan deze u helpen de wijn te serveren vanaf ieder punt die u zelf kiest voor een unieke beleving!

Uitrusting van de Wijn Trailer

De Wijn Trailer wordt kant-en-klaar geleverd. Dit betekent dat de Wijn Trailer voorzien is van alles wat u nodig zult hebben voor de verkoop van de heerlijkste wijnen. Zo beschikt de wijn trailer over voldoende koelcapaciteit, verlichting, een wasbak met kraan en watertank, rvs werkbanken, opbergvakken en uniek voor de Wijn Trailer; 6 glazenhouder rails. Ook is de Wijn Trailer net als ieder ander concept volledig rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle Europese kwaliteitseisen. Mocht u het anders willen dan ons kant-en-klare model? Dan kunnen wij de Wijn Trailer ook volledig naar uw wensen inrichten! Onze experts adviseren u hierin graag. 

Wijn Trailer leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een Wijn Trailer te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!