Wat is er nog WEL mogelijk?

Wat is er nog WEL mogelijk?

Wat kan er nog wel blog

In plaats van te kijken naar wat er allemaal niet meer mogelijk is, kijken wij van Multiwagon graag naar wat er allemaal nog WEL mogelijk is. Het is heel reëel dat we ook volgend jaar nog met de Coronamaatregelen te maken hebben. Alle locaties waar bezoekers, klanten of gasten komen hebben te maken met piekmomenten en dus is de doorstroom een uitdaging. Het is bewezen dat je met mobiele opstellingen kunt zorgen voor de juiste spreiding.

Wij hebben hier dan ook de oplossing voor. Of het nou gaat om recreatieparken, vakantieparken, restaurants of cateraars. Met een paar simpele maatregelen voldoe je aan de voorwaarden van de overheid en kun je je gasten of klanten nog steeds je product aanbieden op een veilige en originele manier. Dat is goed als servicemodel, maar je beperkt daarmee ook je verlies in inkomsten.

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam had al enkele food trailers, en heeft op korte termijn de capaciteit van de mobiele hospitality concepten (groot en klein) flink uitgebreid. Ook de Vermaat Groep zet in deze tijden extra mobiele foodconcepten in. Zij kunnen nu hun gasten beter spreiden en door middel van verscheidene take away points hun gasten voorzien van de gewenste food concepten.

Maar ook met een Eco Pop-Up Trailer of Container kun je eenvoudig een extra uitgiftepunt openen. Je kunt per dag(deel) een ander concept presenteren, van koffiebar, poffertjeskraam tot afhaalmaaltijden. Kortom optimaal rendement.

Wil jij nou ook meer informatie over een van onze mobiele concepten neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Deel dit bericht