Wafelkraam kopen

Uw heerlijke wafels op iedere plek!

Met een wafelkraam bezorgd u uw klanten de zoetigheid en beleving waarnaar ze verlangen. Met een mobiele wafelkraam weet u ook zeker dat u opvalt op locaties waar veel mensen zich bevinden. Denk aan markten, beurzen, kermissen en allerlei andere evenementen. Wij zorgen ervoor dat uw kraam opvalt en voorzien u van alle benodigde apparatuur!

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
Wafelijzer dichtWafelijzer dicht
Wafelijzer openWafelijzer open
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Een overheerlijke wafel wordt natuurlijk gewaardeerd door iedereen. Of het nou een Luikse, Brusselse of Nederlandse wafel is. Alle wafels zijn ideaal om te verkopen op markten, op straat of andere locaties waar veel mensen komen. Wanneer u een locatie heeft gevonden kunt u de geur van de wafels de rest laten doen. 

Waarom een wafelkraam kopen

Met een wafelkraam bezorgd u uw klanten de zoetigheid en beleving waarnaar ze verlangen. Met een mobiele wafelkraam weet u ook zeker dat u opvalt op locaties waar veel mensen zich bevinden. Denk aan markten, beurzen, kermissen en allerlei andere evenementen. Wij zorgen ervoor dat uw kraam opvalt en voorzien u van alle benodigde apparatuur. De bereiding en verkoop van de wafels is dan aan u! Verkoopt u momenteel wafels maar huurt u iedere keer een wafelkraam? Wellicht is een wafelkraam kopen dan goedkoper op de lange termijn.

Kant-en-klare wafelkraam van Multiwagon

Met een kant-en-klare wafelkraam bent u direct klaar voor de verkoop en bereiding van heerlijke verse wafels. Onze experts hebben het wafelkraam concept zo ingericht dat u zo efficiënt mogelijk de wafels kunt bereiden en verkopen. Beschikt u al over de benodigde apparatuur? Geen probleem! Wij bieden het wafelkraam concept ook aan zonder apparatuur. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Uitrusting van de wafelkraam

Een wafelkraam van Multiwagon is standaard voorzien van vele opties zoals: een wafelijzer, presentatieplank, wasbak met watertank en kraan, RVS werkbanken en opbergvakken, verlichting en 8 geaarde stopcontacten. Alles dus wat u nodig heeft om uw klanten te voorzien van heerlijke wafels. 

Een wafelkraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een wafelkraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!