Viskraam kopen

Als een vis in het water met uw eigen viskraam!

Met de lekkerste kabeljauw, haring, makreel, schol, garnalen en zalm kunt u de mensen van verse vis voorzien! Op een markt, een feest, of een evenement maakt u hiermee de mensen blij. De viskraam van Multiwagon maakt het mogelijk om gemakkelijk op deze vraag in te spelen. Naast dat u het concept kunt gebruiken voor een eigen onderneming op wielen, is de viskraam van Multiwagon een makkelijke manier om uw onderneming te verlengen. 

Wat kost het?

multiwagon-mobiele-keuken-kopen-5multiwagon-mobiele-keuken-kopen-5
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-6multiwagon-mobiele-keuken-kopen-6
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-7multiwagon-mobiele-keuken-kopen-7
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-8multiwagon-mobiele-keuken-kopen-8
specificatie 400 volt

Voorbeelden van de viskraam

Uw eigen mobiele viskraam of uw onderneming uitbreiden met een uniek concept? Het kan! Vanuit de mobiele viskraam van Multiwagon maakt, en serveert u de lekkerste stukken vis.

Waarom een viskraam kopen?

Met de lekkerste kabeljauw, haring, makreel, schol, garnalen en zalm kunt u de mensen van vis verzorgen! Op een markt, een feest, of een evenement maakt u hiermee de mensen blij. De viskraam van Multiwagon maakt het mogelijk om gemakkelijk op deze vraag in te spelen. Naast dat u het concept kunt gebruiken voor een eigen onderneming op wielen, is de viskraam van Multiwagon een makkelijke manier om uw onderneming te verlengen. 

Mobiele keuken concepten

Wanneer u een mobiele keuken wil kopen heeft u hoogstwaarschijnlijk al een idee van het gewenste concept. Zo kan het zijn dat u de mobiele keuken inzet voor het bereiden en verkopen van hamburgers, vers belegde broodjes, döner, snackwagen, crêpes, sushi en ga zo maar door. Voor ieder mobiel keuken concept is er een geschikte Multiwagon.

Ons viskraam concept

De viskraam van Multiwagon is volledig ingericht. Dit betekent dat het concept standaard is voorzien van verlichting, een wasbak met kraan en watertank, rvs werkbanken, opbergvakken. Wat de viskraam uniek maakt, is haar warmhoudvitrine en de elektrische tafelfriteuse! Hierdoor kunt u hem gelijk inzetten, en beginnen met het verkopen van uw vis! Meer kant-en-klare concepten vindt u hier. 

Viskraam kopen op maat

Naast ons standaard viskraam concept, heeft u ook de mogelijkheid om de viskraam geheel naar uw eigen wens te maken. Hierbij denken wij graag met u mee en richten de viskraam in op basis van uw wensen. Hierdoor wordt de verkoopwagen het perfecte verlengstuk van uw idee en/of bedrijf. Laat u adviseren door één van onze experts!

Mobiele keuken inrichting naar wens

Wanneer u een mobiele keuken koopt, koopt u een volledig compleet concept. Maar ook is het mogelijk om een basis mobiel keukenconcept te kopen waarbij u zelf zorgt voor de apparatuur. Echter zet Multiwagon graag die extra stap en verzorgen wij met alle liefde de complete inrichting van uw mobiele keuken waardoor u direct van start kunt gaan met de beste apparatuur die bij uw idee past. Van koeling tot frituur, wat u ook maar wenst, wij maken het compleet! Hierbij bent u ook altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande apparatuur tegen een scherpe prijs.

Viskraam leasen

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een viskraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!