Verkoopwagen kopen

Verkoopwagen kopen?

Een eigen verkoopwagen kopen? Ontdek de kracht van een eigen onderneming op wielen! Wij bieden hoogwaardige verkoopwagens aan die jouw zakelijke mogelijkheden vergroten. Met verschillende modellen, aanpasbare interieurs en mogelijkheden tot wrappen kun je jouw producten of diensten op een professionele manier presenteren. Begin vandaag nog en kies de mobiele verkoopwagen die bij jouw onderneming past!

Uitgelichte verkoopwagens:

Eco trailers Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Premium trailers Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Elite trailers Beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie
Maak kennis met onze
Verkoopwagens!

Een eigen verkoopwagen kopen bij Multiwagon

Een van de grootste voordelen een verkoopwagen kopen bij Multiwagon, is dat er talloze verschillende mogelijkheden zijn. Zo is er altijd een model welke past bij jouw wensen en de gewenste capaciteit.

Stap 1: Kies het gewenste model verkoopwagen

Wij bieden verschillende verkoopwagens aan, zodat u de juiste keuze maakt op basis van specifieke wensen en vereisten. Wij hebben verschillende modellen kleine verkoopwagens en grote verkoopwagens in ons assortiment. 

Eco trailers – Onze Eco trailers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten. De Eco trailer 220 en de Eco trailer 275. Het grote voordeel van deze verkoopwagen aanhangers is dat ze compact zijn met een licht gewicht. Ze zijn te vervoeren met uw B- of BE-rijbewijs, afhankelijk van het gewicht.

Premium trailers – De Premium trailers zijn de grotere broers van de Eco trailers. Ze zien er net als de Eco trailers erg aantrekkelijk uit, maar deze bieden meer ruimte en mogelijkheden Deze verkoopwagen aanhangers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. De Premium trailer 320, de Premium trailer 400 en de Premium trailer 560.

Elite trailers – De Elite trailers zijn de meest luxe uitgevoerde verkoopwagens uit ons assortiment. Beschikbaar in 4 verschillende formaten die allemaal ruimte en mogelijkheden bieden. 

Stap 2: Kies het gewenste interieur van de verkoopwagen

Wil je een foodtruck beginnen in Nederland, België of ergens anders? Uiteraard is dat mogelijk, Multiwagon levert namelijk verkoopwagens door heel Europa. Onze verkoopwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met alleen de juiste grondstoffen geproduceerd, en dit allemaal in Europa! In onze mooie showroom in Holten zijn al onze modellen te bekijken. Wanneer kom je langs?

Stap 3: Kies de gewenste uitstraling van de verkoopwagen

We begrijpen dat je je wilt onderscheiden ten opzichte van andere verkoopwagens. Zo zijn onze verkoopwagens beschikbaar in verschillende kleuren en als kers op de taart kun je jouw verkoopwagen ook deels of volledig wrappen. Zo kies je gemakkelijk voor een concept dat opvalt, jouw huisstijl uitstraalt of beide!

Begin vandaag nog met uw verkoopwagen!

Met een verkoopwagen kun je jouw producten op een professionele manier aanbieden, waar en wanneer je maar wilt. Vandaag nog beginnen met jouw verkoopwagen? Neem een kijkje tussen onze voorraad! Liever eerst meer informatie of de verkoopkarren in het echt bekijken? Neem gerust contact met ons op, plan een videocall in of kom langs in onze showroom in Holten.

Verkoopwagen kopen of leasen?

Bij Multiwagon is het ook mogelijk om een verkoopwagen te leasen! Wij bieden Financial Lease aan. Zo betaal je elke maand een vast bedrag, met een door jou gekozen termijn. Wel moet je minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.Meer informatie over een verkoopwagen leasen? → Verkoopwagen leasen

De prijs van een verkoopwagen is afhankelijk van het model, de grootte en de uitvoering. Wat een verkoopwagen kost is dus afhankelijk van welke verkoopwagen je wilt. Neem voor meer informatie een kijkje tussen onze modellen.

De verkoopwagens zijn verdeeld in “concepten”, elk concept is ingericht voor een specifieke variant verkoopwagen. We hebben bijvoorbeeld het concept “bier”, bij dat concept is de trailer klaargemaakt om bier te schenken door middel van een biertap. Neem voor alle concepten gerust een kijkje bij onze concepten.

Multiwagon heeft meer dan 35 concepten en meer dan 15 verschillende modellen en daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden om te personaliseren naar je eigen smaak. Er is erg veel keus, om alles te kunnen bekijken kan je een kijkje nemen bij de verschillende modellen, of een keer langskomen in onze showroom.

Project voorbeelden

Alle kant-en-klare concepten

Onze verkoopwagens zijn voor verschillende toepassing te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal kant-en-klare concepten voor jou ontwikkeld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting welke naadloos aansluit op het desbetreffende concept. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Onze werkwijze
Onze werkwijze
stap-1

Stap 1

Samen inventariseren we uw wensen en behoeften.
stap-1

Stap 1

Op basis van uw wensen en behoeften maken wij een 3D tekening voor u en een passend voorstel.
stap-1

Stap 1

Nadat uw wensen en behoeften in kaart gebracht zijn in ons voorstel brengen we een offerte uit.
stap-1

Stap 1

Na uw akkoord op de offerte nemen we uw Multiwagon in productie.
stap-1

Stap 1

Uw Multiwagon staat klaar, wij leggen u alles uit, en u kunt vele jaren plezier, gemak en omzet halen uit uw nieuwe mobiele concept.

Onze populaire concepten

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Mobiele bar – Ideaal op elk terras en evenement

Frietwagen – Wie lust er nou geen frietje?

Cocktailbar – Shake de lekkerste cocktails

Mobiele keuken – Ideaal voor feesten en evenementen

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!