Een uniek concept te water

De Sloep

Multifunctionele concepten, wat bedoelen we daar nou mee? Onder andere natuurlijk dat al onze concepten breed inzetbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen, horeca, winkels, supermarkten of merken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de jongens Teun en Sam van De Sloep. Zij hebben een CoolRolly op een sloep gezet, en verkopen daarmee de lekkerste burgers en smoothies op het water!

Het idee is ontstaan nadat Teun ging wisselen van studie, en daardoor een half jaar vrij had. Hij wilde een eigen onderneming beginnen, en vroeg daarbij zijn vriend Sam om hulp. Ze kwamen tot het idee om een varende smoothie- en broodjesbar te beginnen. Ze begonnen met een stalen mal voor polyester sloepen, en daarmee bouwden ze hun eigen sloep. Na veel lassen, schuren, plamuren en lakken ging de sloep voor het eerst te water. Een uniek, opvallend en enorm leuk concept! Wie wil er nou niet een heerlijk broodje met een verse smoothie op het water?

In de zoektocht naar de perfecte bar, kwamen Teun en Sam de CoolRolly tegen. De maten bleken perfect voor op de sloep en zo ontstond het allereerste mobiele waterconcept. Een mobiel concept waar je naast verse smoothies ook de klassieke ‘De Sloep Hamburger’ vindt. 

De Sloep is vanaf ongeveer juni elke zaterdag te vinden bij de ‘Mosselbanken’ op het Grevelingenmeer in Zeeland. Tijdens de zomervakantie in juli en augustus zijn de jongens elke dag op het water te vinden. Ze varen alleen uit als het weer dit toelaat, wanneer ze niet uitvaren is dit te zien op hun social media accounts: @de.sloep op Instagram en Desloepbruinisse op Facebook.

Dus heb je deze zomer zin in een lekkere versnapering en bent je in de buurt van het Grevelingenmeer in Zeeland? Neem dan zeker een kijkje bij het meest unieke mobiele (water)concept van Nederland, De Sloep!

Meer weten over onze concepten?

Onze modellen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij compleet ingerichte concepten samengesteld. Alle kant-en-klare concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting en apparatuur die perfect bij het desbetreffende concept past. Friet verkopen zonder frituurpan of een biertje tappen zonder tap is natuurlijk niet mogelijk. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

IJswagen – Schep de lekkerste ijsjes in de zomer

Pizzawagen – Mamma mia! Here we go (again)!

Mobiele bar – Ideaal voor op je terras (of je boot 😉 )

Deel dit bericht