Sushi Foodtruck kopen

All you can eat, zoals u ziet!

Door de lagere prijzen van sushi en de all you can eat concepten is sushi de afgelopen jaren enorm populair geworden. Ook is sushi ten opzichte van andere fastfood opties relatief gezond, en niet vettig. Het biedt voor een enorm grote doelgroep dus genoeg redenen om even snel bij u wat lekkere sushi te eten. 

Wat kost het?

multiwagon-mobiele-keuken-kopen-5multiwagon-mobiele-keuken-kopen-5
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-6multiwagon-mobiele-keuken-kopen-6
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-7multiwagon-mobiele-keuken-kopen-7
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-8multiwagon-mobiele-keuken-kopen-8
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Zelf sushi maken en verkopen? Vanuit onze sushi foodtruck  is het mogelijk! Een sushi bowl, maki, nigiri, temaki of de inside out roll, alle soorten zijn te maken. Hierdoor kunt u iedereen voorzien van zijn of haar favoriete soort! 

Waarom een sushi foodtruck kopen?

Door de lagere prijzen van sushi en de all you can eat concepten is sushi de afgelopen jaren enorm populair geworden. Ook is sushi ten opzichte van andere fastfood opties relatief gezond, en niet vettig. Het biedt voor een enorm grote doelgroep dus genoeg redenen om even snel bij u wat lekkere sushi te eten. 

Hierdoor zijn er veel plekken waar de sushi verkocht kan worden. Denk hierbij aan een festival, evenement, markt, feest of andere gelegenheden! 

Sushi foodtruck klaar voor gebruik!

De sushi foodtruck van Multiwagon is volledig voor u samengesteld, en zo kunt u direct van start gaan met het verkopen van uw sushi! Een startklaar volledig ingerichte onderneming op wielen als verlengstuk van uw bedrijf of als bedrijf op zichzelf.

U bent verzekerd van de beste apparatuur welke perfect geschikt is voor de bereiding en verkoop van verschillende sushi gerechten. De beste kwaliteit en indeling om direct omzet te genereren met uw nieuwe mobiele verkooppunt. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Sushi foodtruck op maat

Ziet u de inrichting van de sushi foodtruck net wat anders, en heeft u andere wensen? Dit is geen probleem! 

Bij Multiwagon heeft u ook de mogelijkheid om de sushi foodtruck volledig naar uw eigen wens te laten maken. Zo laten wij de sushi food truck volledig inrichten naar uw specifieke wens zodat de verkoopwagen het perfecte verlengstuk wordt van uw idee en/of onderneming (op wielen). Hiernaast denken wij graag met u mee en voorzien u van passend advies met dank aan onze experts. Zo wordt uw concept een succes en zorgt deze voor zoveel mogelijk (extra) omzet! Laat u adviseren door één van onze experts!

Sushi foodtruck leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een Sushi foodtruck te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!