Suikerspinkraam kopen

Verdraaid lekker!

Iedereen houdt van iets zoets. Met een mobiele suikerspinkraam maakt u hier maximaal gebruik van en zorgt u voor dat stukje zoetigheid waar de gasten van een kermis of een andere festiviteit naar verlangen. De Eco Pop-up Trailer geeft u ook de mogelijkheid om andere passende lekkernijen aan te bieden aangezien de trailer multifunctioneel inzetbaar is.

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
suikerspinmachinesuikerspinmachine
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Not feeling happy? Try some cotton candy! Suikerspinnen zijn al een lange tijd populair over de hele wereld en ideaal voor veel verschillende festiviteiten. Met onze mobiele suikerspinkraam heeft u de mogelijkheid om kermissen, festivals en andere festiviteiten te voorzien van zoetigheid. Met de Eco Pop-Up Trailer bent u ook in staat om andere lekkernijen aan te bieden om uw onderneming uit te breiden. 

Waarom een suikerspinkraam kopen?

Iedereen houdt van iets zoets. Met een mobiele suikerspinkraam maakt u hier maximaal gebruik van en zorgt u voor dat stukje zoetigheid waar de gasten van een kermis of een andere festiviteit naar verlangen. De Eco Pop-up Trailer geeft u ook de mogelijkheid om andere passende lekkernijen aan te bieden aangezien de trailer multifunctioneel inzetbaar is. Hiernaast is een suikerspinkraam kopen op de lange termijn voordeliger dan huren. Zo hoeft u niet telkens een bedrag te betalen maar betaald u eenmalig een bedrag en daarna is de verkoopwagen in uw bezit. Zo houdt u aan de eind van de rit ook nog een verkoopwagen over welke u voor andere businesses kunt inzetten of verkopen. Verder geven wij u bij Multiwagon de mogelijkheid om de wagen volledig in te richten naar uw wensen en behoeften. Ook is de wagen volledig te personaliseren volgens de kleuren van uw bedrijf inclusief uw logo!

Uitrusting van een suikerspinkraam

Naast een presentatieplank is de suikerspinkraam natuurlijk voorzien van een suikerspinmachine, wasbak met kraan en watertank, RVS werkbanken en opbergvakken, verlichting, 8 geaarde stopcontacten en een europees gekeurd onderstel. Kortom, alles wat u nodig heeft om gasten te bedienen en te voorzien van onder andere heerlijke suikerspinnen.

Meer dan een suikerspinkraam alleen

Verkoop naast suikerspinnen ook popcorn of andere passende lekkernijen. Of gebruik deze verkoopwagen voor meerdere doeleinden. Doordat de Eco Pop-Up Trailer van Multiwagon multifunctioneel inzetbaar is hoeft u zich niet vast te houden aan eenzelfde business. Makkelijk voor u, geweldig voor de business. Bekijk eens een ander concept en zie welke mogelijkheden er voor u zijn.

Suikerspinkraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een suikerspinkraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina doormiddel van de knop hieronder

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!