Promotiekraam kopen

Val op en creëer een onvergetelijke ervaring!

Wie heeft gezegd dat zakendoen altijd statisch moet zijn? Breid uw merk, producten of bedrijfsboodschap uit door uw bedrijf op een unieke manier te vertegenwoordigen door middel van een promotiekraam. Gebruik uw creativiteit en koop een promotiekraam die u inzet als mobiele vertoning van uw merk!

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Wie heeft gezegd dat zakendoen altijd statisch moet zijn? Breid uw merk, producten of bedrijfsboodschap uit door uw bedrijf op een unieke manier te vertegenwoordigen door middel van een promotiekraam. Gebruik uw creativiteit en koop een promotiekraam die u inzet als mobiele vertoning van uw merk. De promotiekraam is perfect als mobiel aanplakbord dat uw zaken voor, na en tijdens een evenement bijvoorbeeld bevordert. De promotiewagen van Multiwagon zorgt voor een grotere betrokkenheid bij uw huidige klanten, maar is ook ideaal om nieuwe relaties aan te trekken.

Een promotiekraam kopen bij Multiwagon

De promotiewagens van Multiwagon zijn speciaal gebouwd voor promotionele activiteit en marketing activiteiten op bijvoorbeeld beurzen of evenementen. U zet de promotiekraam van Multiwagon op de gewenste plek, klapt de klep uit en u bent direct klaar voor actie! Met dank aan onze marketing trailers heeft u de flexibiliteit om te staan waar u wilt, en te doen wat u wilt. Ontwerp de gehele binnenkant naar uw eigen wensen om maximaal te profiteren van de voordelen die een promotiekraam u te bieden heeft.

Waarom een promotiekraam kopen?

Door het creëren van een onvergetelijke ervaring met een promotiekraam zult u in staat zijn om in de top van het geheugen van uw doelgroep te blijven, dit is natuurlijk geweldig voor uw naamsbekendheid. Ook kunt u gemakkelijk een nieuwe doelgroep kennis laten maken met uw merk door middel van een promotiekraam. Zo kunt u een promotiewagen perfect inzetten op bijvoorbeeld beurzen, evenementen, festivals of andere gerelateerde plekken waar uw merk zich kan laten zien.

Een promotiekraam op maat?

Iedere promotiewagen kunnen wij op maat maken aan de hand van uw wensen en behoeften. Als u bijvoorbeeld een promotiekraam wilt gebruiken voor de promotie van uw drankjes dan moet er natuurlijk voldoende koelruimte aanwezig zijn. Ook kan het zijn dat u behoefte heeft aan extra opbergruimte of juist een lege promotiekraam waarmee u klanten mee kan nemen in een kleine promotie wereld. Wat uw wensen ook zijn, onze experts denken graag met u mee. Neem contact met ons op en ontdek wat er voor u mogelijk is!

Een promotiekraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een promotiekraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!