Popcorn kraam kopen

Een compleet Pop-Up Corncept!

De popcorn kraam is multifunctioneel inzetbaar op verschillende evenementen. Een feest voorzien van vers gemaakte popcorn? Geen probleem! Hiernaast is een popcorn kraam een unieke eyecatcher op evenementen en een goede manier om uzelf te onderscheiden van de concurrentie.

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
popcornmachinepopcornmachine
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Wie houdt er nou niet van popcorn? De gezonde snack, ja daadwerkelijk gezond, is een populaire snack voor jong en oud. Met het mobiele popcornkraam concept van Multiwagon is het serveren van heerlijke popcorn op locatie de makkelijkste zaak van de wereld. De mobiele popcornkraam is makkelijk in te zetten of feesten, beurzen op andere evenementen. 

Waarom een mobiele popcorn kraam kopen?

De popcorn kraam is multifunctioneel inzetbaar op verschillende evenementen. Een feest voorzien van vers gemaakte popcorn? Geen probleem! Hiernaast is een popcorn kraam een unieke eyecatcher op evenementen en een goede manier om uzelf te onderscheiden van de rest. Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om uw wagen volledig te personaliseren naar uw wensen met het logo en de kleuren van uw onderneming. Zo valt u extra op en geeft u uw omzet een boost!

Uitrusting van de mobiele popcorn kraam

Onze mobiele popcorn kraam is standaard voorzien van verschillende opties zoals: een popcorn machine, presentatieplank, aluminium antislip vloer, 8 geaarde stopcontacten, 4 stabilisatiepoten, verlichting en een Europees gekeurd onderstel. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw gasten te voorzien van heerlijke popcorn. 

meer dan een popcorn kraam alleen

Verkoop naast popcorn ook suikerspinnen of andere passende lekkernijen. Of gebruik deze verkoopwagen voor meerdere doeleinden. Doordat de Eco Pop-Up Trailer van Multiwagon multifunctioneel inzetbaar is hoeft u zich niet vast te houden aan eenzelfde business. Makkelijk voor u, geweldig voor de business. Bekijk eens een ander concept en zie welke mogelijkheden er voor u zijn.

Mobiele popcorn kraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een popcorn kraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina doormiddel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!