Poffertjeskraam kopen

Oer Hollands, maar wereldwijd gegeten!

Dankzij de kant-en-klare poffertjeskraam concepten van Multiwagon heeft t u altijd de keuze uit een poffertjeskraam die perfect bij uw wensen en behoeften past. Verkoop vers bereide poffertjes en meer vanuit uw gloednieuwe poffertjeskraam. U bent direct klaar om aan de slag te gaan met de verkoop door de volledig ingerichte poffertjeskraam.

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
poffertjeskraam bakplaatpoffertjeskraam bakplaat
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Voorbeelden van de Poffertjeskraam

Poffertjes worden gezien als een typisch Nederlands gerecht en zijn dan ook zeer populair. Ze zijn zeer geliefd onder kinderen maar ook volwassenen houden enorm van dit gerecht. Verkoop de lekkerste poffertjes vanuit uw eigen poffertjeskraam op bijvoorbeeld kermissen, markten, festivals, evenementen of op high traffic locaties. Hiernaast bent u bij het kopen van een poffertjeskraam ook prima in staat om bijvoorbeeld wafels of andere lekkernijen te verkopen om uw business te verbreden.

Kant-en-klare poffertjeskraam van Multiwagon

Dankzij de kant-en-klare poffertjeskraam concepten van Multiwagon heeft t u altijd de keuze uit een poffertjeskraam die perfect bij uw wensen en behoeften past. Verkoop vers bereide poffertjes en meer vanuit uw gloednieuwe poffertjeskraam. U bent direct klaar om aan de slag te gaan met de verkoop door de volledig ingerichte poffertjeskraam. Hiernaast bent u verzekerd van apparatuur met een hoge kwaliteit die perfect bij uw concept past. Onze experts hebben nagedacht over de perfecte indeling en samenstelling van de poffertjeskraam waarmee u direct omzet kunt gaan genereren. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Op maat gemaakte poffertjeskraam

Ook kunt u een compleet op maat gemaakte poffertjeskraam kopen bij Multiwagon. Hierdoor kunt u de poffertjeskraam volledig naar uw wensen laten maken. Zo wordt uw verkoopwagen ook daadwerkelijk een verlengstuk van uw idee en/of onderneming. Ook denken onze experts graag met u mee om u advies of tips te geven. Bij Multiwagon streven wij ernaar dat uw concept zo veel mogelijk omzet binnenhaalt voor uw onderneming en u er met veel plezier mee op pad gaat!

Waarom een poffertjeskraam kopen?

Een zeer geliefd en populair gerecht voor jong en oud zijn de typisch Nederlandse poffertjes. Hierdoor is een poffertjeskraam kopen een goede investering die zichzelf in no-time terugverdiend. Zo is een poffertjeskraam perfect in te zetten op kermissen, markten, evenementen, festivals, feesten en partijen en vele andere plekken waar veel mensen aanwezig zijn. Ook kunt u veel meer verkopen vanuit de poffertjeskraam dan poffertjes alleen, denk hierbij bijvoorbeeld aan verse bereide wafels of andere bijpassende lekkernijen. U weet dus zeker dat u van uw poffertjes af zult komen wanneer u met uw poffertjeskraam op een locatie gaat staan!

Poffertjeskraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een poffertjeskraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!