Uw eigen mobiele pizzawagen

Ideaal voor kleine groepen

Ideaal voor grote groepen

Of het nou gaat om een pizza trailer als uitbreiding van uw restaurant of een pizzawagen om te gebruiken op festivals of evenementen, mobiele pizza verkoop is altijd populair. Dankzij een pizzawagen kunt u overal gemakkelijk de meest verse pizza’s bereiden en verkopen. Hiernaast is een pizzawagen ook perfect om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten doordat u blijvend nieuwe doelgroepen kunt bereiken op iedere gewenste plek.

Inrichting van de Pizzawagen

De pizzawagen is voorzien van 2 werkbanken waar u de verse pizza’s kunt bereiden maar ook waar apparatuur geplaatst kan worden die u nodig heeft in uw pizzawagen. In de pizzawagen is een ingebouwde pizza oven aanwezig waarin u de verse pizza’s kunt bereiden. Hiernaast is de pizzawagen net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Ook heeft u de mogelijkheid om de indeling van de pizzawagen volledig op maat te laten maken.

Waarom een Pizzawagen kopen?

Pizza is een zeer geliefd product en dus ideaal om te verkopen vanuit een mobiel concept. Of u de mobiele pizzeria nu in wilt zetten als pizza foodtruck of als verlengstuk van uw onderneming, er is altijd een plek waar u omzet kunt genereren. Laat u bijvoorbeeld met u pizzawagen inhuren op feesten en partijen, of verkoop vanuit uw pizza foodtruck de lekkerste pizza’s op festivals of events. Ook kunt u de pizzawagen perfect inzetten naast uw terras om sfeer en beleving te creëren.

De Pizzawagen van Multiwagon

Bij Multiwagon heeft u de keuze uit een kant-en-klare pizzawagen waarmee u direct aan de slag kunt gaan. Hiernaast heeft u ook de keuze om een op maat gemaakte pizzawagen te kopen waarbij u zelf volledig de inrichting bepaald. Hierdoor heeft u bij Multiwagon altijd de juiste pizzawagen die bij uw wensen en behoeften past.

Kant-en-klaar pizzawagen concept

Door middel van het kant-en-klare pizzawagen concept bent u direct klaar om van start te gaan met uw onderneming op wielen. Met de pizzawagen verkoopt u de lekkerste vers bereide pizza’s op iedere plek. Ook bent u verzekerd van de beste apparatuur die wij er al voor u in hebben gemonteerd. U hoeft alleen nog maar te zorgen voor de ingrediënten. Meer kant-en-klare modellen vindt u hier.

Op maat gemaakte pizzawagen

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u liever uw pizzawagen volledig zelf inricht, dit is dan ook mogelijk bij Multiwagon. Zo kunt u uw eigen idee tot werkelijkheid laten komen. Hiernaast denken wij graag met u mee om uw idee zo goed mogelijk te laten slagen en voorzien wij u graag van advies met dank aan onze experts. Wij streven ernaar dat uw concept opvalt en zo veel mogelijk omzet binnenhaalt voor uw onderneming!

Pizzawagen leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een pizzawagen te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Verder lezen

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!