Pasta foodtruck kopen

Italiaans genieten!

Vanuit de pasta foodtruck wordt het mogelijk om uw pasta carbonara, pesto, bolognese, etc. te serveren op elke plek! Creëer een unieke beleving en word een uniek Italiaans concept op wielen! Het pasta concept maakt het mogelijk om op elke plek uw lekkerste soorten pasta uit te serveren. Denk hierbij aan een festival, evenement, markt, feest of een extra verkooppunt op het terras. Het functioneert daarmee als een uniek concept op wielen, maar ook als het perfecte verlengstuk van uw onderneming.  

Wat kost het?

Pasta interieur 3Pasta interieur 3
Pasta interieur 5Pasta interieur 5
interieur paste conceptinterieur paste concept
Pasta concept interieurPasta concept interieur
specificatie 400 volt

Voorbeelden van de Pasta foodtruck

Vanuit de pasta foodtruck wordt het mogelijk om uw pasta carbonara, pesto, bolognese, etc. te serveren op elke plek! Creëer een unieke beleving en word een uniek Italiaans concept op wielen! 

Waarom een pasta foodtruck kopen?

Het pasta concept maakt het mogelijk om op elke plek uw lekkerste soorten pasta uit te serveren. Denk hierbij aan een festival, evenement, markt, feest of een extra verkooppunt op het terras. Het functioneert daarmee als een uniek concept op wielen, maar ook als het perfecte verlengstuk van uw onderneming.  

Doordat de pasta foodtruck een kant-en-klaar concept is kunt u deze direct inzetten voor de verkoop van uw pasta. Hiernaast heeft u zo een unieke nieuwe manier van het verkopen van pasta en valt u geheid op bij iedere plek waar u aanwezig bent. Bekijk hier al onze trailer concepten.

Uitrusting van de pasta foodtruck

Onze pasta foodtruck is van alle gemakken voorzien. Dit betekent dat de pasta foodtruck net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Uniek aan de pasta foodtruck zijn de elektrische pastakoker, bain marie en een gaskooktafel met 2 branders. Hierdoor kunt u gelijk beginnen met het bereiden, maken en verkopen van uw pasta!

Specifieke wensen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u de inrichting van de pasta foodtruck anders voor u ziet dan dat ons kant-en-klare concept u biedt. Dit is voor ons geen probleem! Naast het pasta foodtruck concept is het ook mogelijk om de pasta foodtruck in te richten naar uw eigen wensen. Zo wordt de pastakraam het perfecte verlengstuk van uw idee en/of bedrijf! Onze experts denken hierbij graag met u mee! 

Pasta foodtruck leasen

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een pasta foodtruck te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!