Pannenkoeken Foodtruck kopen

Op ieder zijn verzoek een heerlijke pannenkoek!

De pannenkoek staat natuurlijk bekend als een oer-Hollands lekkernij. Niet gek dus dat u er over nadenkt om een pannenkoeken foodtruck te beginnen. Het is een gerecht wat wereldwijd veel variaties kent, het is makkelijk te bereiden en spreekt daarom een ontzettend grote doelgroep aan!

Wat kost het?

multiwagon-mobiele-keuken-kopen-5multiwagon-mobiele-keuken-kopen-5
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-6multiwagon-mobiele-keuken-kopen-6
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-7multiwagon-mobiele-keuken-kopen-7
multiwagon-mobiele-keuken-kopen-8multiwagon-mobiele-keuken-kopen-8
specificatie 400 volt

Voorbeelden van de Pannenkoeken foodtruck

De pannenkoek staat natuurlijk bekend als een oer-Hollands lekkernij. Niet gek dus dat u er over nadenkt om een pannenkoeken foodtruck te beginnen. Het is een gerecht wat wereldwijd veel variaties kent, het is makkelijk te bereiden en spreekt daarom een ontzettend grote doelgroep aan. Zo zijn ze in Duitsland vaak hartig, in Rusland hebben ze een vulling en in Frankrijk is de crêpe, een hele dunne pannenkoek, populair. Het allerlekkerste blijft natuurlijk de Nederlandse pannenkoek, en met het pannenkoeken foodtruck concept van Multiwagon weet u zeker dat u snel alle soorten pannenkoeken kunt bereiden. 

Waarom een pannenkoeken foodtruck kopen?

Naast dat het een makkelijk gerecht is om te maken, hoeft u weinig kosten te maken. Bloem, melk, ei, zout en wat boter of olie voor het bakken. Dat zijn niet de duurste ingrediënten.Ook kunt u eindeloos variëren met de vele mogelijkheden die de verschillende culturen u geven. Speel hier dan ook handig op in door op drukbezochte plekken te gaan staan met uw nieuwe pannenkoeken foodtruck. Hiernaast is een pannenkoeken foodtruck een unieke eyecatcher op evenementen festivals en feesten en daarmee een goede manier om uzelf te onderscheiden van de rest.
Bij Multiwagon geven wij u ook de mogelijkheid om af te wijken van ons concept. U kunt de pannenkoeken foodtruck volledig personaliseren. Denk hierbij aan een eigen logo op de trailer, of een specifieke kleur. Dit allemaal zodat u straks in het verlengstuk staat van uw idee en/of onderneming

Het pannenkoeken foodtruck concept

Met behulp van het pannenkoeken foodtruck concept van Multiwagon kunt u gelijk van start met het verkopen van de lekkerste pannenkoeken. U heeft geen omkijk meer naar hoe u de pannenkoeken foodtruck moet inrichten, want wij hebben hem van alle gemakken voorzien. Hierdoor bent u verzekerd van de beste apparatuur die perfect bij dit concept past. Zo kan u zich focussen op het belangrijkste, het maken van de pannenkoeken. Bekijk hier alle kant-en-klare concepten!

Gepersonaliseerde Pannenkoeken foodtruck

Bij Multiwagon geven wij u ook de mogelijkheid om af te wijken van ons concept. Uw eigen logo of kleur op de kraam? Dit is geen probleem! Onze experts helpen u graag bij het samenstellen van uw droom pannenkoeken foodtruck. Dit allemaal zodat de verkoopwagen het perfecte verlengstuk wordt van uw idee en/of onderneming (op wielen). Laat u adviseren door onze experts! 

Uitrusting van de Pannenkoeken foodtruck

De pannenkoeken foodtruck is van alle gemakken voorzien, zodat u zich volledig kan concentreren op het maken van de allerlekkerste pannenkoeken. Het concept is net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Uniek aan de pannenkoeken foodtruck zijn haar twee gaskooktafels met beide vier branders. Hierdoor bent u instaat om snel veel lekkere pannenkoeken te bereiden en te verkopen! 

Pannenkoeken foodtruck leasen

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een pannenkoeken foodtruck te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!