Op welk foodtruck festival staat u in 2021?

Op welk foodtruck festival staat u in 2021

Foodtrucks hebben de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen zijn ze qua look en feel steeds aantrekkelijker geworden, ze bieden ook steeds meer diverse gerechten aan. Van simpele burger foodtrucks tot culinaire hoogstandjes op wielen. Op de meeste festivals neemt ook de verscheidenheid aan internationale gerechten zoals Churros of Mexicaanse tortilla’s toe maar ook poffertjes doen het (internationaal) verschrikkelijk goed. Kortom, er is altijd iets lekkers aan te bieden en op te halen!

Maar welke foodtruck festivals zijn interessant?

Waar moet u nou aanwezig zijn deze zomer met uw eigen foodtruck. Op welk foodtruck festival komen de juiste mensen voor uw foodtruck af? Wij lichten graag een aantal verschillende foodtruck festivals uit waar u wellicht geïnteresseerd in bent. Er zijn naast de onderstaande foodtruck festivals natuurlijk nog veel meer foodtruck festivals en plekken waar u een mooie omzet kunt behalen!

Festival Fête du Champagne

Een Frans sprookje van 1 tot en met 4 juli. Er is live muziek, er wordt gesabreerd en natuurlijk een potje jeu de boule gespeeld. Dit alles onder het genot van de zon, heerlijke drankjes en hapjes. Het is een festival waarbij er voor het eerst in lange tijd gedanst, gesjanst en geproost kan worden. Er zal vooral champagne geschonken worden gecompleteerd met eersteklas Franse gerechten, bereid in foodtrucks met een Frans thema. Het is mogelijk om proeverijen te organiseren en bekende Franse spellen te spelen. Perfect geschikt voor iedere foodtruck met een Frans tintje!

BARREL Food Truck Fest Emmen

In het weekend van 9 tot en met 11 juli vindt in Emmen het BARREL Food Truck Fest plaats. Dit is een foodtruck evenement met verrukkelijk Street food, goddelijke drankjes en lekkere beats. Op het festival treft u elk jaar weer een grote toestroom van originele foodtrucks en mobiele keukens. Het thema is Street Food, in de breedste zin van het woord. Denk aan burgers, hotdogs, smoothies, tortilla’s, pizza’s churros en saté, maar ook een lekkere bak koffie of een heerlijk ijsje is hier te vinden.

Foodtruckfestival Achterhoek

Hier moet je bij zijn! Het grootste foodtruck festival in de Achterhoek vindt plaats op 16, 17 en 18 juli. Op dit festival is het drie dagen genieten geblazen met muziek, theater en de beste foodtrucks van Nederland. Op het terrein aan de oevers van het recreatiegebied Stroombroek komen foodtrucks met specialiteiten van over de hele wereld samen. Maar niet alleen het heerlijke eten voert hier de boventoon. Zo worden er ook verrassende speciaalbieren, bijzondere wijnen en verrukkelijke koffies geserveerd. Het festival heeft een groot terrein, met genoeg plek om met uw foodtruck aanwezig te zijn. Met muziek en theater van artiesten uit de regio en ver daarbuiten zal er een massale toestroom van bezoekers zijn.

Foodtruck Festival De culinaire verleiding

Het foodtruck festival seizoen in juli wordt afgesloten in Groningen met het festival, De culinaire verleiding. Het festival vindt plaats van 22 tot en met 25 juli en is een gezellig culinair festival voor de hele familie. Het festival vindt plaats in het Noorderplantsoen. Door de vele foodtrucks wordt dit prachtige park omgetoverd tot een geweldig groot openlucht restaurant. Vanuit verschillende foodtrucks en pop-up keukens worden er heerlijke gerechten bereid. Aan de waterkant kan u hier genieten van een sprankelend wijntje, lekker eten en verschillende live optredens. De ideale plek om een mooie omzet te behalen en zelf ook heerlijk te genieten van de zon, de mensen en de gezelligheid.

Nog veel meer foodtruck festivals deze zomer

Natuurlijk zijn er nog een tal aan andere foodtruck festivals deze zomer waar u terecht kunt met uw eigen foodtruck of mobiele keuken. Meer foodtruck festivals vindt u hier. Weet u niet zeker welk foodtruck festival bij uw foodtruck past of wil u uw onderneming een extra boost geven door een foodtruck te kopen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Meer blogs?

Wat kost een foodtruck?

Welke vergunningen heeft u nodig voor uw foodtruck in Nederland?

Hoe onderhoud ik mijn Multiwagon?

Deel dit bericht