fbpx

Op welk foodtruck festival sta je in 2023-2024?

Op welk foodtruck festival staat u in 2021

Foodtrucks hebben de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen zijn ze qua look en feel steeds aantrekkelijker geworden, ze bieden ook steeds meer diverse gerechten aan. Van simpele burger foodtrucks tot culinaire hoogstandjes op wielen. Op de meeste festivals neemt ook de verscheidenheid aan internationale gerechten zoals Churros of Mexicaanse tortilla’s toe maar ook poffertjes doen het (internationaal) verschrikkelijk goed. Kortom, er is altijd iets lekkers aan te bieden en op te halen!

Maar welke foodtruck festivals zijn interessant?

Waar moet je nou aanwezig zijn deze zomer met jouw eigen foodtruck. Op welk foodtruck festival komen de juiste mensen voor uw foodtruck af? Wij lichten graag een aantal verschillende foodtruck festivals uit waar je wellicht geïnteresseerd in bent. Er zijn naast de onderstaande foodtruck festivals natuurlijk nog veel meer foodtruck festivals en plekken waar je een mooie omzet kunt behalen!

BARREL Food Truck Fest Emmen

Van 17 tot en met 20 mei in 2024 vindt in Emmen het BARREL Food Truck Fest plaats. Dit is een foodtruck evenement met verrukkelijk Street food, goddelijke drankjes en lekkere beats. Op het festival tref je elk jaar weer een grote toestroom van originele foodtrucks en mobiele keukens. Het thema is Street Food, in de breedste zin van het woord. Denk aan burgers, hotdogs, smoothies, tortilla’s, pizza’s churros en saté, maar ook een lekkere bak koffie of een heerlijk ijsje is hier te vinden.

Festival Fête du Champagne

Een Frans sprookje van 20 tot en met 21 juli in 2024. Er is live muziek, er wordt gesabreerd en natuurlijk een potje jeu de boule gespeeld. Dit alles onder het genot van de zon, heerlijke drankjes en hapjes. Het is een festival waarbij er voor het eerst in lange tijd gedanst, gesjanst en geproost kan worden. Er zal vooral champagne geschonken worden gecompleteerd met eersteklas Franse gerechten, bereid in foodtrucks met een Frans thema. Het is mogelijk om proeverijen te organiseren en bekende Franse spellen te spelen. Perfect geschikt voor iedere foodtruck met een Frans tintje! Neem voor meer informatie een kijkje op de site!

Foodtruck Festival ProefPrak Haarlem

Op 30 aug t/m 1 sep in 2024 in het monumentale Kenaupark moet je zijn voor hét nazomerfestival uit de regio. Een evenement met foodtrucks en hun kokende artiesten in de hoofdrol. Met een food line-up van 30 rijdende keukens op wielen die gezamenlijk het beste street-, soul- en comfortfood bereiden wat er op dit moment te krijgen is in NL. Van een Zwitserse raclette on a baguette naar een oer Hollandse bitterbal met oesterzwam en van een vegetarische Thaise oester naar een vegan Oosterse pulled jackfruit. Alle werelddelen zijn vertegenwoordigd

Daar hoort natuurlijk ook een drankje bij. Daarom dit jaar wederom een grote centrale bar met tapbier van Gulpener, frisdranken, sappen & Kombucha, waters en huiswijnen. Maar ook een bierbar met 8 speciaalbieren van Nederlandse brouwers en een wijnbar waar alle continenten vertegenwoordigd zijn, plus de traditionele scroppino’s vers en in het zicht bereid. Benieuwd naar het hele programma? Neem een kijkje op de website: programma

Dus kom lekker nazomeren met familie, vrienden, collega’s en buren!

Foodtruckfestival TOOST

In de zomer van 2024 trekt TOOST festival weer door het land met een bonte karavaan foodtrucks, muziek en artiesten.

Geniet van de lekkerste happen, proost met vrienden en familie op het weekend of dans met je collega’s voor het rollende podium. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen bij het circus, het schminken of met de TOOST speurtocht.

Check in de agenda of TOOST festival ook bij jou in de buurt komt! Met wie TOOST jij?

Nog veel meer foodtruck festivals deze zomer

Natuurlijk zijn er nog een tal aan andere foodtruck festivals deze zomer waar je terecht kan met jouw eigen foodtruck of mobiele keuken. Meer foodtruck festivals vind je hier. Weet je niet zeker welk foodtruck festival bij jouw foodtruck past of wil je jouw onderneming een extra boost geven door een foodtruck te kopen, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Meer blogs?

Wat kost een foodtruck?

Welke vergunningen heb je nodig voor jouw foodtruck in Nederland?

Hoe onderhoud ik mijn Multiwagon?

Frietkraam beginnen

Deel dit bericht