Uw eigen mobiele oliebollenkraam

Ideaal voor kleine groepen

Ideaal voor grote groepen

Premium oliebollenkraam - Multiwagon

Aan het eind van het jaar en het begin van het nieuwe jaar zijn oliebollen erg populair. Alle bakkers in Nederland draaien overuren om aan de vraag te voldoen naar deze lekkernij. Mensen trekken massaal naar bakkerijen, supermarkten of horecaondernemers om de oliebol in te slaan. Hierdoor wordt het erg druk en kan een extra uitgiftepunt een goede uitkomst bieden. Plaats het oliebollen concept naast, of, bij uw eigen winkel of op een locatie elders.

Waarom een oliebollenkraam kopen?

Deze oer hollandse lekkernij is erg populair in Nederland, hierdoor is een oliebollenkraam dan ook perfect geschikt om in te zetten voor de verkoop van oliebollen in de laatste of eerste maanden van het jaar. 

Gelukkig hoeft u na de eerste maanden niet stil te staan, want u kunt het concept in de rest van het jaar ook prima gebruiken als bijvoorbeeld een gebak/loempia/snackkraam. Verder is ons oliebollen concept ook geschikt voor de verkoop van bijvoorbeeld loempia’s of andere snacks dankzij de multifunctionele inrichting. Zo kunt u het gehele jaar omzet genereren en kan u uw oliebollenkraam perfect blijven gebruiken.

Welke oliebollenkraam is geschikt?

Bij Multiwagon heeft u naast het standaard oliebollen concept ook de keuze uit een andere variant. Zo vindt u altijd het ideale model voor uw business en ideeën bij Multiwagon.

Kleine oliebollenkraam

Dit concept is perfect in te zetten als uitgiftepunt van oliebollen bij bijvoorbeeld een supermarkt of bakkerij. Zo behoudt u de doorstroming van uw winkel en hebben klanten die alleen komen voor oliebollen een makkelijk en centraal punt om deze af te halen. Bekijk hier alle mobiele concepten.

Grote oliebollenkraam

Op zoek naar een concept waarin u de oliebollen kunt bereiden en verkopen? Dan is de premium variant interessant voor u. Dit is een Premium Trailer die ook volledig te gebruiken is als gebakkraam. Zo bakt u verschillende lekkernijen vers af in de volledig ingerichte trailer voorzien van hoogwaardige apparatuur. Zo kan u deze gebruiken als onderneming op zichzelf en is deze uitgebreider en breder inzetbaar als de basis oliebollenkraam.

Het kant-en-klare concept van Multiwagon

Met de kant-en-klare oliebollenkraam van Multiwagon kunt u direct aan de slag met de verkoop. Zo is dit concept volledig voor u ingericht en heeft u geen verdere zorgen meer aan uw hoofd voor wat betreft de apparatuur. Verkoop de lekkerste oliebollen, appelbeignets, appelflappen of andere lekkernijen! Onze experts hebben de juiste indeling voor u bedacht waardoor u verzekerd bent van het ideale concept. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Op maat gemaakte oliebollenkraam

Liever een oliebollenkraam kopen die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften? Ook daarvoor kunt u terecht bij Multiwagon, zo wordt uw idee werkelijkheid. Onze experts denken hierbij graag met u mee en voorzien u graag van advies op maat waar nodig. Hierdoor wordt uw nieuwe verkoopwagen een passend verlengstuk van uw onderneming. Ons doel is om uw concept een succes te laten worden waarin u fijn kunt werken en welke zorgt voor zoveel mogelijk (extra) omzet!

Oliebollenkraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een oliebollenkraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Verder lezen

Contactformulier