Oliebollenkraam beginnen

Oliebollenkraam beginnen

Oliebollenkraam beginnen - Multiwagon

´´It´s the most wonderful time of the year´´ geldt absoluut voor de december maand. Overal hangen lichtjes, de kledingetalages hangen vol met glitter outfits en de eerste oliebollen worden al verkocht. Zeker richting het einde van de maand worden de rijen steeds langer voor de kraampjes en bakkers, want zeg nou zelf: wie lust er nou niet zo een traditioneel oudejaarsgebakje? Op deze vraag kan maar een enkeling ‘ik’ antwoorden wat direct te merken is voor alle oliebollenbakkers in Nederland. Zij draaien overuren om aan deze enorme vraag te voldoen als überhaupt de capaciteit van de keuken het aan kan. Multiwagon heeft hier de oplossing voor: een mobiele oliebollenkraam die op elke gewenste locatie kan worden neer gezet. De kraam kan een uitkomst bieden als uitbreiding naast uw huidige winkel of op een andere geheel willekeurige locatie worden neergezet. Wedden dat deze klanten volgend jaar weer bij u aan de balie staan!

Ik wil een oliebollenkraam beginnen, waar moet ik op letten?

 • Het klinkt misschien voor de hand liggend maar begin bij het begin. Vaak staan geïnteresseerde bij ons in de showroom en worden ze overdonderd door ons aanbod. Ze weten opeens niet meer welk model hun voorkeur had en zijn plots hun vragen vergeten. Natuurlijk vinden wij het altijd gezellig om u te ontvangen op locatie maar het is wel zo fijn (vooral voor uzelf) als u gericht kunt kijken en vragen kunt stellen. Stel uzelf de vraag ‘wie ben ik als onderneming’,  ‘waar sta ik voor’ en ‘wat wil ik bereiken met mijn (food)truck’?
 • Schrijf dit op in een ondernemingsplan. Wellicht niet het leukste deel van ondernemen maar minstens zo van belang. U gaat namelijk nadenken over zaken waar u in eerste instantie niet bij stil heeft gestaan maar die wel degelijk belangrijk zijn. Het zou zelfs nog voor nieuwe inzichten kunnen zorgen.
 • Bepaal en omschrijf de doelgroep helder en concreet. Dit zullen namelijk uiteindelijk de mensen worden die gaan zorgen voor uw omzet(verhoging). Wie zijn mijn potentiële klanten? Waar komen ze vandaan? Waar liggen hun behoeften? En op welke manier kan mijn product of dienst deze behoeften vervullen?
 • Neem het zekere voor het onzekere en sluit een goede verzekering af. Daarbij doelen we niet alleen op verzekeringen die uw Multiwagon en de inboedel dekt maar ook een verzekeringen die te maken heeft met u als eigenaar. Uiteraard helpen wij u  graag bij het maken van de juiste keuzes.
 • Vraag op tijd de juiste vergunningen aan. Denk hierbij aan de voedselveiligheid & hygiëne eisen die u kan navragen bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), een HACCP plan, een standplaatsvergunning en, indien van toepassing op uw concept, een drankvergunning. Ook hiervoor staan onze experts voor u klaar. Welke vergunningen u nodig heeft voor uw foodtruck schreven wij voor u uit. 

Welke vergunningen u nodig heeft in Nederland. 

Welke vergunningen u nodig heeft in België.

Voordelen van een mobiele oliebollenkraam

 • Uitbreiding van verkooppunten;
 • Hogere doorloopsnelheid;
 • Verhoging van uw omzet;
 • Vermijd drukte in uw reguliere winkel;
 • Uitstraling van uw winkel doorvertaald naar uw mobiele kraam;
 • Volledige, unieke beleving;
 • Hogere klanttevredenheid.

Waarom Multiwagon?

De visie van Multiwagon is dat u niet alleen uw product of dienst verkoopt, u verkoopt ook een beleving, sfeer en ervaring. Daar helpen wij van Multiwagon u maar al te graag bij.

 • Bij Multiwagon staat flexibiliteit in combinatie met maatwerk hoog in het vaandel. Wij snappen namelijk dat elke behoefte anders is. Daarvoor werken wij slechts met de allerbeste partners om voor u het beste product te realiseren.
 • Door onze jarenlange ervaring kunnen al onze experts u voorzien van de beste tips en antwoorden voor al uw specifieke wensen en behoeften. Wij denken graag met u mee en kijken uitsluitend naar mogelijkheden.
 • Doordat wij een gehele beleving verkopen stopt onze aandacht niet na de fysieke aankoop. Na aflevering leggen wij u alles uit over het gebruik en transport van uw nieuwe mobiele concept. Heeft u naderhand nog vragen, zijn er toch nog aanpassingen nodig of zoekt u een goede onderhoudspartner? Dan staat ons serviceteam voor u klaar.
 • Voor Multiwagon is niks te gek. Bij ons is er keuze uit meer dan tweehonderd RAL kleuren, verschillende soorten verlichting, extra toevoegingen en persoonlijke aanpassingen.
 • Ook met betrekking tot het financiële aspect denken wij graag met u mee. Zo bieden wij verschillende lease mogelijkheden. Het voordeel hiervan? U bent direct eigenaar maar behoudt de liquiditeit van uw onderneming door maandelijks een vast bedrag af te lossen. Dit kan vanaf 12 tot 84 maanden.
 • Wat u ook mobiel wil verkopen, promoten of presenteren, er is altijd wel een Multiwagon die bij uw business past. Wij hebben een groot assortiment aan (food)trailers, bars, trolley’s, Etuks, barbecues en (food)containers. Bekijk hier ons gehele assortiment.

 

Enthousiast geworden maar heeft u nog wat vragen? Dat snappen wij! Twijfel niet om contact met ons op te nemen want samen kijken wij graag naar alle mogelijkheden voor u. ‘’Multiwagon, your mobile solution’

 

Deel dit bericht