Oliebollen Blog

Oliebollen Blog

oliebollen blog

De verkoop van oliebollen en appelbeignets de laatste dagen van het jaar is voor veel bakkerijen, supermarkten of horeca ondernemers een uitgelezen mogelijkheid om de omzet nog wat op te voeren. Door het gebruik van mobiele concepten zijn deze verkoop- en take away punten snel en makkelijk te realiseren. Naast of bij je eigen winkel of op een locatie elders. Multiwagon heeft hiervoor diverse oplossingen zoals bijvoorbeeld de CoolRolly of Eco Pop-Up Trailer. Zeer snel op en af te bouwen en makkelijk verplaatsbaar. Zo creëer je niet alleen snel en makkelijk een mobiel verkoop- of take away punt, maar houd je hierbij ook de drukte buiten uw winkel. Hieronder geven wij u drie tips om van deze laatste maanden een succes te maken.

Doorloopsnelheid

Wanneer u een mobiel verkooppunt plaatst, zorgt u voor rust in uw winkel. Hierdoor kunnen de klanten die alleen voor de oliebollen komen makkelijk helpen en kunnen de andere klanten op hun gemak de boodschappen doen. Hierdoor heeft u een dubbele spreiding van klanten rondom uw winkel en kunt u iedereen snel en gemakkelijk helpen.

Uitstraling

De tijd van marktkraampjes is geweest. Vertaal die prachtige uitstraling die u uw winkel heeft gegeven door naar uw mobiele verkooppunt. De CoolRolly en Eco Pop-Up Trailer hebben van zichzelf al een unieke en frisse uitstraling, maar zijn ook in een handomdraai aan te passen aan het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan een magneetplaat met een mooie tekst, zet piepschuim letters of uw logo op het dak. Daarbij nog een mooi bord om de wachtende klanten te informeren over uw assortiment en eventueel de prijzen te communiceren.

Beleving

Tegenwoordig draait alles om beleving. Zorg dan ook voor een beleving passend bij uw bedrijf. Kleed uw foodtruck van binnen en buiten aan met wat sfeervolle verlichting. Speel gezellige kerstliedjes af om iedereen vast in de sfeer te laten komen en  verwen uw klanten. Deel bijvoorbeeld vast kleine stukjes oliebollen uit in uw nieuwste smaak of kleine bekertjes warme chocolademelk, uiteraard met een schaal aan een stok, zodat de afstand bewaard kan blijven.

Onze modellen

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze oliebol modellen, of bekijk onze oliebol concepten hier.

Deel dit bericht