OliebollenBlog

De verkoop van oliebollen en appelbeignets de laatste dagen van het jaar is voor veel bakkerijen, supermarkten of horeca ondernemers een uitgelezen mogelijkheid om de omzet nog wat op te voeren. Door het gebruik van mobiele concepten zijn deze verkoop- en take away punten snel en makkelijk te realiseren. Naast of bij je eigen winkel of op een locatie elders. Multiwagon heeft hiervoor diverse oplossingen zoals bijvoorbeeld de CoolRolly of Pop-Up trailer. Zeer snel op en af te bouwen en makkelijk verplaatsbaar. Zo creëer je niet alleen snel en makkelijk een mobiel verkoop- of take away punt, maar houd je hierbij ook nog rekening met de geldende RIVM-maatregelen. Hieronder geven wij u drie tips of van deze laatste maanden een succes te maken.

Aanlooproute & afstand

Zowel uw klanten als uw medewerkers gaan u aan het hart. Naast dat u uw personeel voorziet van mondkapjes en handschoenen, creëert u door het gebruik van een CoolRolly of Pop-Up trailer ook direct een veilige afstand tussen uw medewerkers en klanten. Zorg daarbij voor de mogelijkheid tot het ontsmetten van de handen en een duidelijke aanlooproute voor uw klanten waarbij zij met gemak de 1,5 meter afstand kunnen behouden en communiceer dit duidelijk door middel van bebording en bestickering. 

Uitstraling

De tijd van marktkraampjes is geweest. Vertaal die prachtige uitstraling die u uw winkel heeft gegeven door naar uw mobiele verkooppunt. De CoolRolly en Pop-Up trailer hebben van zichzelf al een unieke en frisse uitstraling, maar zijn ook in een handomdraai aan te passen aan het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan een magneetplaat met een mooie tekst, zet piepschuim letters of uw logo op het dak. Daarbij nog een mooi bord om de wachtende klanten te informeren over uw assortiment en eventueel de prijzen te communiceren.

Beleving

Tegenwoordig draait alles om beleving. Zorg dan ook voor een beleving passend bij uw bedrijf. Kleed uw foodtruck van binnen en buiten aan met wat sfeervolle verlichting. Speel gezellige kerstliedjes af om iedereen vast in de sfeer te laten komen en  verwen uw klanten. Deel bijvoorbeeld vast kleine stukjes oliebollen uit in uw nieuwste smaak of kleine bekertjes warme chocolademelk, uiteraard met een schaal aan een stok, zodat de afstand bewaard kan blijven.

Decemberactie

Neem nu contact op voor de actuele prijzen tijdens onze December aanbiedingen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on email

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!