fbpx

Boost your business

Multiwagon

Multiwagon is specialist als het gaat om het ontwikkelen en produceren van multifunctionele oplossingen die geschikt zijn voor uiteenlopende verkoop, promotie en service verhogende doeleinden. Wij bieden veelzijdige tools om uw business een boost te geven!

Multiwagon is jaren geleden gestart met de POP-UP Trailer. Een compacte robuuste retrotrailer, die gemakkelijk achter de auto te koppelen is. Breed en flexibel inzetbaar: met de POP-UP Trailer speelt Multiwagon in op de groeiende behoefte aan mobiele verkoopoplossingen. Het is dé ideale tool om in te zetten als foodtrailer op festivals, beurzen, showrooms en evenementen.

Het succes heeft Multiwagon geïnspireerd om nieuwe producten te ontwikkelen. Naast de volledige mobiele POP-UP trailer waren er ook ideeën voor een kleinere nog flexibele wagen die voor retail, horeca en andere verkoopondersteunende of promotiedoeleinden gebruikt konden worden. De Coolrolly en Serve-Trolley waren dan ook snel geboren. Alle Multiwagons hebben een complete basisinrichting, maar zijn naar wens verder uit te breiden.

Al onze modellen komen uit onze Nederlandse fabriek in Holten. Wij beschikken over een modern machinepark met poedercoatstraat, assemblagelijn en een vakkundig team van specialisten. We selecteren alleen de beste gecertificeerde materialen, afgestemd op de robuuste en solide kwaliteit. Onze beschermde (Dutch design) ontwerpen zijn onderhoudsarm en ideaal voor een breed binnen- en buitengebruik.

Multiwagon biedt een veelzijdige (retail)oplossing om uw producten, diensten en services proactief onder de aandacht te brengen!

Toepassingen

De mogelijkheden van Multiwagon zijn erg veelzijdig en daardoor voor verschillende doeleinden in te zetten. Alle modellen worden allemaal geleverd met een complete basisinrichting die gemakkelijk is uit te breiden, zodat deze perfect aansluiten op uw specifieke wensen en situatie. Al onze basismodellen zijn snel leverbaar. Onze modellen kunnen volledig aangekleed worden in iedere gewenste (huis)stijl. Wij kunnen u in contact brengen met diverse landelijk partners die beschikken over formaten en technische tekeningen, om uw Multiwagon helemaal naar uw eigen wensen te finetunen.

Graag inspireren wij u hier alvast met wat ideeën om uw business te boosten!