De multifunctionele wagen

De multifunctionele wagen.

Wij van Multiwagon merken vaak dat onze klanten naar ons toe komen omdat ze graag een mobiele bar willen hebben, een koffiebar, kaaswagen, cocktailbar etc. Wij merken alleen ook dat veel van onze klanten denken aan slechts één product terwijl ons concept juist is dat wij al deze toepassingen kunnen verwerken in één product! Daarom willen wij u graag meenemen met wat er allemaal mogelijk is met ons modellen! 

Geschikt voor vele toepassingen

Het grote voordeel van onze producten is dat wij alles in één aanbieden. Zo kunt u makkelijk met Pasen uw Multiwagon aanpassen om alles te verkopen voor een overheerlijke paasbrunche en een paar weken later maakt u tijdens Koningsdag hier een bar van om dorstige feestvierders te helpen. Is uw terras in de zomer lekker vol? Dan maakt u er een cocktailbar van om heerlijke Pina Colada’s en Mojito’s te schenken. De Multiwagon is daarom de Multifunctionele oplossing! 

Omzet terras verhogen

Verhoog uw verkoop met wat u op dat moment wil verkopen. De Multiwagon verdient zichzelf in no-time terug! Neem bijvoorbeeld onze Coolrolly barmodel, deze kost slechts €3.400 voor een compleet uitgerust model. Stel u gebruikt deze tijdens Koningsdag als mobiele bar en hierdoor schenkt u gemiddeld 4 drankjes per minuut extra, met een extra bar kunt u immers extra verkopen. Op deze drankjes heeft u een gemiddelde marge van €0,50 Dat betekent dat u na een goede dag van 8 uur u in totaal al €960,- aan extra marge hebt gemaakt.
Een paar maanden later is het bijvoorbeeld een heerlijke zaterdag waarbij mensen naar het terras gaan. U besluit de Coolrolly in te zetten als cocktailbar om de lekkerste cocktails te serveren. Wanneer u dit doet heeft u 3 grote voordelen:

  1. Mensen zien de cocktailbar en besluiten daarom bij u op het terras te zitten, u valt immers extra op.
  2. Mensen gaan meer cocktails bestellen, waar ook weer meer marge op zit.
  3. Doordat uw bar buiten staat hoeft uw personeel minder ver te lopen en kunnen ze dus sneller en meer klanten helpen, wat ook weer uw omzet verhoogt. 

Stel dat u op deze mooie zomerdag 1 cocktail per twee minuten extra verkoopt met een gemiddelde marge van €3,- per cocktail. U opent de bar om 12:00 uur en u sluit de bar om 22:00 uur. in deze tijd heeft u dan een extra marge gemaakt van €770 en dit is slechts één willekeurige zonnige zaterdag!
Is het buiten koud en is er een kerstmarkt voor de deur? Dan kunt u heerlijke warme chocolademelk en glühwein verkopen om de mensen weer op te warmen. 

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van de Multiwagon zijn eindeloos en hierdoor verdient de Multiwagon zich in no-time terug! Wilt u weten hoe wij uw omzet gaan verhogen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Coolrolly Cocktail - Multiwagon

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on email

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!