Alfresco 140 Grill BBQ kopen
BBQ Trailer Alfresco

Alfresco 140 Grill BBQ kopen

Go hot or go home!

De Alfresco 140 Grill BBQ is een roestvrijstalen houtskoolbarbecue. Als je een handgemaakte en stijlvolle grill houtskool barbecue zoekt, moet je zeker de Alfresco 140 Grill BBQ kopen. Deze grill barbecue wordt compleet geleverd met een grote oven met lagere verwarming, een in hoogte verstelbare grill, grote afneembare roestvrijstalen werkbladen en nog veel meer opties waar je profijt van zult hebben. Het is een van de betere houtskoolgrillen op de markt in Europa. 

bbq-trailer-alfresco-interieur-1 (1)bbq-trailer-alfresco-interieur-1 (1)
bbq-trailer-alfresco-interieur-2 (1)bbq-trailer-alfresco-interieur-2 (1)
bbq-trailer-alfresco-interieur-3 (1)bbq-trailer-alfresco-interieur-3 (1)
bbq-trailer-alfresco-interieur-4bbq-trailer-alfresco-interieur-4
bbq-trailer-alfresco-interieur-5bbq-trailer-alfresco-interieur-5
bbq-trailer-alfresco-interieur-6bbq-trailer-alfresco-interieur-6
bbq-trailer-alfresco-interieur-7bbq-trailer-alfresco-interieur-7

Hoogte: 123 cm

Breedte: 92 cm

Lengte: 181 cm

Leeggewicht: 70 kg

Gestookt op houtskool

Project voorbeelden

Waarom een Alfresco 140 grill bbq kopen?

Deze grill houtskool barbecue wordt met de hand gemaakt in Ierland en is dus van Europese kwaliteitseisen. Met de grill barbecue bereid je 140 hamburgers per uur en grote bijeenkomsten draaien is dus een fluitje van een cent. Hierdoor is deze houtskool barbecue perfect geschikt voor het gebruik op bijvoorbeeld een terras om extra sfeer en beleving te creëren. Echter kan deze barbecue ook perfect gebruikt worden door een cateraar op bijvoorbeeld een evenement of partij. Deze barbeque is zeer breed in te zetten, zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik. 

De voordelen van de Alfresco 140 grill bbq

Een Alfresco 140 Grill BBQ kopen heeft verschillende voordelen. Hiernaast zijn er ook talloze functies waarover de Alfresco 140 Grill BBQ beschikt. Deze lichten we hieronder voor je uit, zodat je direct weet waarom je deze grill houtskool barbecue moet kopen. Ook zijn er nog een tal van andere functies en voordelen waar we je graag meer over vertellen in een livetour langs onze Alfresco 140 Grill BBQ.

Onmiddellijke warmteregeling, verstelbare grill hoogtes

Zo kun je gemakkelijk de warmte regelen doordat de grill verstelbaar is in hoogte. Vecht niet tegen opflakkeringen, breng je grill omhoog om direct de temperatuur en de aanbraadsnelheid te regelen. Hiernaast heb je ook gemakkelijke toegang tot de kolenbak voor het bijvullen en aansteken van je grill.

Vleugeldeuren

Voldoende ruimte voor meerdere koks doordat de houtskool barbeque grill via twee kanten te bedienen is. Dankzij de vleugeldeuren kun je dubbelzijdig koken met maximaal vier koks tegelijk. Door de vleugeldeuren wordt de luchtstroom beheerd en lastige wind wordt geblokkeerd, waardoor jouw barbecue zijn werk optimaal kan blijven doen. Iedere grillkant heeft zijn eigen kookstation en keukengereihouders.

Cooltouch zijpanelen

De Alfresco 140 Grill BBQ is veilig om aan te raken, zelfs wanneer de kolen al een lange tijd branden. De CoolTouch zijpanelen zijn gevuld met steenwol om ervoor te zorgen dat de kookwarmte behouden blijft en je jouw grill veilig kunt manoeuvreren zonder jouw handen te verbranden.

Glazen kijkvensters met ingebouwde thermometer

Door de glazen kijkvensters kan natuurlijk licht de grill verlichten, zelfs als de deuren gesloten zijn. Houd je grill in de gaten terwijl je de ingebouwde thermometer bestuurt. Ideaal voor low & slow cooks.

Verwarmingsoven op lager niveau

De oven voor lagere verwarming biedt jou de perfecte manier om gekookt voedsel te bewaren of een geweldige manier om bijvoorbeeld kaas over jouw hamburgers te smelten. Ideaal voor wanneer er een lange rij staat of wanneer je al voorbereidingen aan het treffen bent voor een grote drukte. 

Ingangspunt voor temperatuursonde

Houd jouw gerechten nauwlettend in de gaten, zelfs met de deuren gesloten, door temperatuursondes door een opening te laten lopen die is ontworpen om jouw gerechten ten allen tijde onder controle te houden. Je kunt maximaal vier sonde draden tegelijk gebruiken. 

Verstelbare ventilatieopeningen

Beheer je kook luchtstroom voor low en slow of indirect koken met behulp van de verstelbare ventilatieopeningen bovenop de Alfresco 140 Grill BBQ. Hete lucht trekt de rook naar boven en naar buiten onder jouw controle. Hierdoor kun je de temperatuur opvoeren of juist laten dalen in de barbecue. 

Verstelbare kookzones

Zone koken kan niet eenvoudiger, beheer de hoeveelheid directe of indirecte warmte die je nodig hebt. Onze meegeleverde verdelers van de verbrandingskamer zorgen voor schroeistations die je niet bereikt met een gas barbecue. Creëer tot drie kookzones voor bijvoorbeeld aanbraden, grillen, en rusten. En als het klaar is, verdubbel je de verdelers als asscheppen om opruimen een makkie te maken.

Meer van dit concept

Onze modellen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben wij compleet ingerichte concepten samengesteld. Alle concepten zijn standaard ingericht met een uitrusting en apparatuur die perfect bij het desbetreffende concept past. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk in overleg met onze experts!

Meer van dit model

Multiwagon heeft verschillende concepten die je helpen bij het serveren van de lekkerste stukken vlees! Authentieke houtskoolgrillen welke mobiel te vervoeren zijn. Perfect te gebruiken voor de catering op een feest of partij maar ook op evenementen of festivals.

Bekijk onze BBQ Trailers eenvoudig online!

Alfresco Barbecue

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!

Let op! Bij Multiwagon maken wij gebruik van een financial lease constructie. U moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan als ondernemer om in aanmerking te komen.