fbpx

Kleur naar wens

Webshop

Coolrolly

Dé multifunctionele en flexibele Coolrolley van Multiwagon is perfect voor branding, het stimuleren van (seizoen)verkopen en in te zetten als mobiele horeca voor bedrijven en restaurants. De Coolrolly is beschikbaar in 4 compleet ingerichte basismodellen, nauwkeurig afgestemd op het gebruik. Het solide, robuuste en praktische ontwerp is ideaal voor een breed binnen- en buitengebruik!

De Coolrolley wordt veel ingezet als extra terrasbar voor de horeca in het zomerseizoen, maar ook voor de groeiende markt van catering en evenementen op locatie. Voor de retail is het een mooi instrument om nieuwe of seizoenproducten binnen en buiten de winkel onder de aandacht te brengen Een perfecte tool om de omzet een boost te geven.

Coolrolly

 • Ideaal voor restaurants, retailers en merken
 • Professionele uitstraling van uw bedrijf of merk
 • Ideaal voor promoties, introducties & (terras)bar
 • Verhoog de omzet, service en versterk uw merk

Standaard inrichting

 • 230V stroomaansluiting + 3 geaarde stopcontacten
 • RVS werkbank met werkkast met schuifdeuren
 • Gelagerde wielen (4), twee voorzien van rem
 • Twee uitklapbare RVS zijtafels
 • Beveiligd met 4 sloten
 • Verlichting: 3 led-spots
 • Stootrails

Afmetingen en gewicht

Afmeting: H: 200cm B: 75 cm L: 175cm
Leeggewicht: 190kg

Basismodel

Het basismodel van de Coolrolly is perfect voor de verkoop van verse producten en non-food artikelen. Onder de RVS werkbank bevindt zich een opslag achter twee schuifdeuren. Compleet met stroomaansluiting, verlichting en stopcontacten. U kunt naar wens zelf uw eigen draai geven aan de inrichting en de gewenste uitstraling!

Meer info

Tapmodel

Het tapmodel van de Coolrolly is perfect voor de verkoop van gekoelde dranken en tapbier. Onder het RVS werkblad bevindt zich 1 (bier)vatkoeler en 2 koellades, met een totale koelcapaciteit van 120 liter. Verder beschikt het tapmodel over de complete basisinrichting. U kunt naar wens zelf uw eigen draai geven aan de gewenste uitstraling!

Meer info

Barmodel

Het barmodel van de Coolrolly is perfect voor de verkoop van gekoelde producten, dranken en als mobiele keuken. Onder de RVS werkbank bevindt zich een koelkast en 2 koellades, met een totale koelcapaciteit van 120 liter. Verder beschikt het barmodel over de complete basisinrichting. U kunt naar wens zelf uw eigen draai geven aan de […]

Meer info

Barista model

Het baristamodel van de Coolrolly is de perfecte mobiele koffiebar voor uw showroom of voor feesten en evenementen. Onder de RVS werkbank bevindt zich een opslag achter twee schuifdeuren. Het baristamodel beschikt over een professionele espressobar (Onux – 2 groep), Fiorenzato koffiemolen, RVS afkloplade, 4 extra stopcontacten en een waterpomp met schoon en vuilwatertank. Compleet […]

Meer info