Airstream trailer

De Airstream trailers kopen

Iconisch, strak en compleet

De iconische trailer maar dan ingericht met alle voorzieningen die jij nodig zult hebben om jouw product aan te bieden. Koppel hem aan en straal op elk evenement!

Onze airstream trailer

airstream
trailer
350
airstream
trailer
420
airstream
trailer
490
Airstream
trailer
560
airstream
trailer
630
airstream
trailer
700

Onze Airstream trailers

Airstream foodtrucks pakken gelijk de aandacht van iedereen die er langs loopt. Dit komt door het opvallende design van de Airstream trailers.

Inrichting Airstream foodtrucks

Onze Airstream foodtrucks zijn standaard ingericht, zodat je elk gerecht kunt bereiden. Op de verlaagde roestvrijstalen werkbank onder de afzuigkap kun je diverse apparatuur plaatsen. Wij bieden ook de mogelijkheid om specifieke apparatuur in te bouwen, waardoor wij het complete plaatje realiseren voor jouw onderneming. Of je nu op zoek bent naar maatwerkoplossingen of een volledige keukeninrichting, wij staan klaar om aan al jouw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanvullende diensten en op maat gemaakte oplossingen.

Waarom een Airstream foodtruck kopen?

Als je op zoek bent naar een unieke en opvallende foodtruck die de aandacht trekt van klanten, dan is het overwegen van een Airstream foodtruck zeker de moeite waard. Deze iconische zilveren trailers hebben een nostalgisch gevoel en zijn enorm populair geworden in de voedselindustrie.

De voordelen van een Airstream foodtruck kopen?

Mobiliteit: Een van de grootste voordelen van een Airstream catering trailer is de mobiliteit ervan. Je kunt je trailer meenemen naar elke locatie, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe markten te verkennen en klanten te bereiken op plaatsen waar winkels niet kunnen komen. Of het nu gaat om evenementen, festivals, beurzen of gewoon op drukke locaties in de stad, een Airstream catering trailer biedt je de vrijheid om je bedrijf te laten groeien.

Opvallend design: Het karakteristieke aluminium ontwerp van Airstream verkoopwagens is niet alleen iconisch, maar ook zeer aantrekkelijk voor klanten. Een Airstream verkoopwagen trekt onmiddellijk de aandacht en creëert een positieve eerste indruk. Met zijn strakke lijnen en tijdloze uitstraling zal jouw Airstream foodtruck zeker opvallen tussen andere winkels en stands, waardoor je merk zich onderscheidt van de concurrentie.

Flexibele inrichting: De Airstream foodtruck biedt ook een grote mate van flexibiliteit en veelzijdigheid. Deze trailers kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu een mobiele koffiebar, een streetfood stand of zelfs een luxe cateringdienst wilt starten, de inrichting van de Airstream trailer kan volledig worden aangepast aan jouw bedrijfsconcept.

Airstream trailer leasen?

Het is bij Multiwagon niet alleen mogelijk om een Airstream te kopen, maar ook om te leasen. Wij bieden namelijk Financial Lease aan. Een van de grootste voordelen van leasen is dat je de nieuwe Airstream foodtruck direct kunt gebruiken zonder dat je hier een hoge investering voor hoeft te doen. Je betaalt een vast maandbedrag met een door jou gekozen termijn. Om te kunnen leasen moet je wel minimaal een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Meer informatie? → Foodtruck leasen

Onze Showroom bekijken

Neem online alvast een kijkje in onze showroom! Lekker makkelijk én vrij om rond te neuzen langs al onze modellen en concepten. Liever je vragen stellen aan één van onze experts of onze modellen en concepten fysiek zien? Maak dan een afspraak!