Mobiele tapasbar kopen

Heerlijke happies & tappies op locatie!

Met onze mobiele tapasbar weet u zeker dat uw gasten het naar hun zin gaan hebben tijdens een festiviteit want wie lust er nou geen Spaans hapje? Ook perfect geschikt voor Nederlandse of andere hapjes natuurlijk! Wij zijn ervan overtuigd dat de gasten terug zullen blijven komen wanneer u ze een echte beleving geeft.

Wat kost het?

To make everyone’s day, serve tapas the Spanish way! Een tapasbar is de perfecte manier om uw gasten van lekkere en diverse hapjes te voorzien. Breng dat extra stukje beleving naar een evenement, feestje, terras, café of restaurant met de mobiele tapasbar van Multiwagon. Natuurlijk is de bar ook geschikt om andere hapjes op een interessante manier te presenteren.

Waarom een mobiele tapasbar kopen?

Met onze mobiele tapasbar weet u zeker dat uw gasten het naar hun zin gaan hebben tijdens een festiviteit want wie lust er nou geen Spaans hapje? Ook perfect geschikt voor Nederlandse of andere hapjes natuurlijk! Wij zijn ervan overtuigd dat de gasten terug zullen blijven komen wanneer u ze een echte beleving geeft. Met een mobiele tapasbar weet u zeker dat u uw restaurant of café een unieke sfeer geeft. Opvallen op een beurs? Een tapasbar is hier ideaal voor omdat de bar volledig gepersonaliseerd kan worden naar uw wensen met de kleuren en logo van uw onderneming! Het enige wat u moet doen is een geschikte locatie vinden. 

uitrusting van de mobiele tapasbar

Onze mobiele tapasbars zijn standaard voorzien van vele opties: twee RVS zijtafels, 4 gelagerde wielen, 3 LED spots in het plafond van de bar, een 3-voudige pop-Up stekkerdoos een RVS werkblad en als laatste is de bar beveiligd door 6 sloten. Kortom, alles wat u nodig heeft om de tapasbar flexibel in te kunnen zetten. 

mobiele tapasbar leasen

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een mobiele tapasbar te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!