Mobiele smoothiebar kopen

Verse geperst op iedere locatie!

Een lekkere en gezonde smoothie krijgt steeds vaker de voorkeur over frisdrank of een alcoholisch drankje. Verleid de gasten op een beurs door uzelf te onderscheiden van de rest met een fruitige en gezonde smoothie. Ook is de mobiele smoothiebar perfect als verlengstuk voor op een evenement, in een park of op een terras en nog veel meer!

Wat kost het?

If you are feeling fruity, it’s time for a smoothie! Het maken van een smoothie is de makkelijkste zaak met de mobiele smoothiebar van Multiwagon. De smoothiebar is in te zetten voor diverse evenementen en festiviteiten. Met een smoothiebar op locatie trakteert u uw gasten op een fruitig drankje en geeft u ze een beleving die ze moeilijk zullen vergeten door de smoothies te maken waar zij bij zijn. 

Waarom een mobiele smoothiebar kopen?

Een lekkere en gezonde smoothie krijgt steeds vaker de voorkeur over frisdrank of een alcoholisch drankje. Verleid de gasten op een beurs door uzelf te onderscheiden van de rest met een fruitige en gezonde smoothie. Ook is de mobiele smoothiebar perfect als verlengstuk voor op een evenement, in een park of op een terras en nog veel meer. Maar wat als u zelf een smoothiebar wil beginnen? Lees snel verder! 

SMOOTHIEBAR beginnen

Smoothiebar beginnen? Dan draait alles natuurlijk om gezond. Stap 1 is het creëren van een menu waar iedereen wat lekkers tussen kan vinden. Banaan perzik? Bosvruchten? Of toch een andijvie smoothie? Oké misschien de laatste niet. Het is in ieder geval belangrijk om te weten welke smoothies de voorkeur hebben bij de verschillende festiviteiten. Wanneer dat in orde is is het tijd om de ingrediënten en apparatuur te kopen voor de mobiele smoothiebar. Denk aan: juicers, blenders, sinaasappel persen, ijsmachine en natuurlijk verse groente en fruit. De laatste stap is de bar kopen maar daar kunnen wij u gelukkig mee helpen! 

UITRUSTING van de mobiele smoothiebar

Onze mobiele smoothiebar is standaard voorzien van vele opties zoals: 3 LED spots in het plafond van de bar, twee uitklapbare RVS zijtafels, een extra RVS werkblad, 3-voudige pop-Up stekkerdoos, 6 sloten en dit alles natuurlijk op 4 gelagerde wielen met een rem. Dit alles maakt de smoothiebar erg flexibel in gebruik.

SMOOTHIEBAR LEASEN

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een mobiele smoothiebar te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!