Mobiele keuken kopen

Mobiele keuken kopen - Multiwagon

Een basis ingerichte mobiele keuken die u direct kunt gebruiken. U kunt een mobiele keuken voor diverse doeleinden gebruiken, denk hierbij aan een friet of snackwagen, pizza of pasta trailer, maar ook kunt u hem gebruiken als sushi concept. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig. Ook is een mobiele keuken perfect geschikt als verlengstuk van uw restaurant maar ook ideaal voor op feesten en partijen of festivals en evenementen als onderneming op wielen.

Waarom een mobiele keuken kopen?

Een mobiele keuken kan voor verschillende inzetten gebruikt worden. Denk hierbij aan het toevoegen van sfeer en beleving op uw terras door in de zomer een kok hierin geschikte gerechten klaar te laten maken. Ook is het perfect te gebruiken om op feestjes gerechten te maken en te serveren aan de gasten. Hiernaast is een mobiele keuken ook perfect geschikt voor de catering van een feest en hierbij serveert u vers bereide gerechten direct vanuit uw mobiele keuken. Als laatste is een mobiele keuken ook uitermate geschikt als foodtruck of foodtrailer. Genoeg reden dus om van start te gaan met dit verlengstuk van uw onderneming of als onderneming op wielen.

Mobiele keuken als foodtruck

Een mobiele keuken is perfect geschikt om te gebruik als foodtruck of foodtrailer. Hierin bereid u de lekkerste gerechten en deze kunt u verkopen op markten, events, feesten of partijen en nog veel meer plekken waar uw gerechten gewild zijn. Meer informatie nodig over het gebruiken, aanschaffen of starten van een foodtruck of food trailer? Dan leest u hier alles omtrent een foodtruck kopen!

Mobiele keuken concepten

Wanneer u een mobiele keuken wil kopen heeft u hoogstwaarschijnlijk al een idee van het gewenste concept. Zo kan het zijn dat u de mobiele keuken inzet voor het bereiden en verkopen van hamburgers, vers belegde broodjes, döner, snackwagen, crêpes, sushi en ga zo maar door. Voor ieder mobiel keuken concept is er een geschikte Multiwagon.

Mobiele keuken van Multiwagon

Bij Multiwagon kunnen wij iedere mobiele keuken droom verwezenlijken. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het samen met u! Zo kunt u een mobiele keuken volledig naar uw eigen wensen indelen en invullen. Wilt u een bakplaat voor hamburgers? Of liever een kookstel voor pannen? Iedere mobiele keuken van Multiwagon wordt zo gemaakt dat het echt een verlengstuk wordt van uw onderneming of idee.

Mobiele keuken trailer voorbeelden - Multiwagon

Mobiele keuken inrichting

Wanneer u een mobiele keuken koopt, koopt u een volledig compleet concept. Maar ook is het mogelijk om een basis mobiel keukenconcept te kopen waarbij u zelf zorgt voor de apparatuur. Echter zet Multiwagon graag die extra stap en verzorgen wij met alle liefde de complete inrichting van uw mobiele keuken waardoor u direct van start kunt gaan met de beste apparatuur die bij uw idee past. Van koeling tot frituur, wat u ook maar wenst, wij maken het compleet! Hierbij bent u ook altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande apparatuur tegen een scherpe prijs.

Mobiele keuken leasen

Liever niet een mobiele keuken kopen? Dan kunt u ook kiezen voor het leasen van een mobiele keuken. Het voordeel hiervan is dat u de mobiele keuken niet in één keer hoeft te betalen. U lost hierbij een maandelijks bedrag af in een door u gewenste termijn, u heeft hierbij de keuze uit 12 tot 84 maanden. U kunt zo omzet genereren met uw mobiele keuken en u behoudt de liquiditeit van uw bedrijf. Bereken hieronder uw maandpremie!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!