fbpx

Mobiele cocktailbar kopen

Voorzien van:

Andere concepten van de CoolRolly

Cocktailbar

Deze kant-en-klare mobiele cocktailbar is geplaatst in de CoolRolly.

Cocktailbar

Voorzien van:

Voorbeelden van de Coolrolly

Een Martini, Margarita, Cosmopolitan, noem het maar op en het is een eitje om voor uw gasten te maken met de mobiele cocktailbar van Multiwagon. De mobiele cocktailbar is geschikt voor een groot aantal verschillende festiviteiten maar natuurlijk ook geschikt als een aanvulling op uw onderneming. Onderscheid uzelf met onze cocktailbar concepten en geef de gasten net dat extra stukje entertainment met het bereiden van cocktails op locatie.

Waarom een mobiele cocktailbar kopen?

Met een mobiele cocktailbar geeft u uw gasten een unieke beleving welke zij niet snel zullen vergeten. Door een uniek concept aan te bieden brengt u uw gasten in de verleiding om de volgende keer terug te komen bij u. Hiernaast kunt u uw personeel ontlasten door de cocktailbar op een strategische plek te plaatsen. Met de mobiele cocktailbar van Multiwagon weet u ook zeker dat u meer opvalt aangezien de bar volledig te designen is naar de kleuren van uw onderneming inclusief het logo!

Uitrusting van de mobiele cocktailbar

Onze mobiele cocktailbar is voorzien van een driedeurs barkoelkast, 3 LED spots in het plafond, een 3-voudige pop-Up stekkerdoos, RVS werkblad, twee uitklapbare RVS zijtafels, 4 gelagerde wielen met een rem en ook is de mobiele bar beveiligd met 6 sloten. Dit alles zorgt ervoor dat de cocktailbar mobiel en flexibel te gebruiken is en hem zo multi-inzetbaar maakt. Iedere cocktailbar is zo ingedeeld dat deze perfect te gebruiken is voor de bereiding en verkoop van de lekkerste cocktails. 

mobiele cocktailbar leasen

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een mobiele cocktailbar te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!