Mobiele cocktailbar kopen

Eindeloos variëren, 'shaken' en 'stirren'.

Met een mobiele cocktailbar geeft u uw gasten een unieke beleving welke zij niet snel zullen vergeten. Door een uniek concept aan te bieden brengt u uw gasten in de verleiding om de volgende keer terug te komen bij u. Hiernaast kunt u uw personeel ontlasten door de cocktailbar op een strategische plek te plaatsen.

Wat kost het?

Van een Martini, een Margarita tot aan een Cosmopolitan. Alles is te maken met de mobiele cocktailbar van Multiwagon. Dit concept is geschikt voor een groot aantal verschillende festiviteiten, maar natuurlijk ook geschikt als een aanvulling op uw onderneming. Onderscheid uzelf met ons cocktailbar concept en geef de gasten net dat extra stukje entertainment met het bereiden van cocktails op locatie.

Waarom een mobiele cocktailbar kopen?

Met een mobiele cocktailbar geeft u uw gasten een unieke beleving welke zij niet snel zullen vergeten. Door een uniek concept aan te bieden brengt u uw gasten in de verleiding om de volgende keer terug te komen bij u. Hiernaast kunt u uw personeel ontlasten door de bar op een strategische plek te plaatsen. Met dit concept weet u ook zeker dat u meer opvalt aangezien de bar volledig te designen is naar de kleuren van uw onderneming inclusief het logo!

Uitrusting van de mobiele cocktailbar

Onze mobiele cocktailbar is voorzien van een driedeurs barkoelkast, 3 LED spots in het plafond, een 3-voudige pop-up stekkerdoos, RVS werkblad, twee uitklapbare RVS zijtafels, 4 gelagerde wielen met een rem en ook is de mobiele bar beveiligd met 6 sloten. Dit alles zorgt ervoor dat het mobiel en flexibel te gebruiken is, wat hem zo multi-inzetbaar maakt. Iedere cocktailbar is zo ingedeeld dat deze perfect te gebruiken is voor de bereiding en verkoop van de lekkerste cocktails.

mobiele cocktailbar leasen

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een mobiele cocktailbar te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!