Mobiele champagnebar kopen

Heerlijke bubbels op iedere locatie!

Met een mobiele champagnebar onderscheidt u uzelf bij andere horecagelegenheden, op een beurs of op andere evenementen/festiviteiten. Ook is een mobiele champagnebar perfect als aanvulling op uw terras met het oog op sfeer en beleving creëren bij uw gasten!

Wat kost het?

Zorg voor de bubbels op iedere party! Met de mobiele champagnebar van Multiwagon voorziet u uw gasten van beleving, sfeer en entertainment. Inzetten als verlengstuk van uw restaurant? Geen probleem! De mobiele champagnebar is hiernaast ook geschikt om uw gasten op een beurs of andere evenement van een heerlijk glas champagne te voorzien. Kortom, een multifunctionele eye-catcher! Het enige wat u hoeft te doen is beslissen welke champagnes u gaat uitschenken.

Waarom een mobiele champagnebar kopen?

Met een mobiele champagnebar onderscheidt u uzelf bij andere horecagelegenheden, op een beurs of op andere evenementen/festiviteiten. Ook is een mobiele champagnebar perfect als aanvulling op uw terras met het oog op sfeer en beleving creëren bij uw gasten. De bar kan volledig geoptimaliseerd worden met de kleuren van uw bedrijf inclusief uw logo. Hierdoor weet u uzelf op een unieke manier te onderscheiden. Kortom, een veelzijdige oplossing om op te vallen en zo ook extra omzet te genereren!

UITRUSTING van de mobiele champagnebar

De mobiele champagnebar is voorzien van een driedeurs barkoelkast, 3 LED spots in het plafond, twee RVS zijtafels, een RVS werkblad, 3-voudige pop-Up stekkerdoos, 4 gelagerde wielen voorzien van een rem en ten slotte is de mobiele bar beveiligd met 6 sloten. Elke bar is ingedeeld om het aanbieden van heerlijke champagnes zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken! 

MOBIELE CHAMPAGNEBAR LEASEN

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een mobiele champagnebar te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten

over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Geen mobiele champagnebar, Maar wat anders?

Enthousiast over dit model, de CoolRolly, maar liever een ander product aanbieden?

Kies voor een:
Cocktailbar
Smoothiebar
Tapasbar

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!