fbpx

Tijdens de gehele maand December

10% korting op uw aankoopbedrag!

Mobiele champagne bar kopen

Voorzien van:

Voorbeelden van de Champagne bar

Champagne bar

Deze kant-en-klare mobiele champagne bar is geplaatst in de CoolRolly.

Mobiele champagne bar kopen

Voorzien van:

Voorbeelden van de Coolrolly

Zorg voor de bubbels op iedere party! Met de mobiele champagne bar van Multiwagon voorziet u uw gasten van beleving, sfeer en entertainment. Inzetten als verlengstuk van uw restaurant? Geen probleem! De mobiele champagne bar is hiernaast ook geschikt om uw gasten op een beurs of andere evenement van een heerlijk glas champagne te voorzien. Kortom, een multifunctionele eye-catcher! Het enige wat u hoeft te doen is beslissen welke champagnes u gaat uitschenken.

Waarom een mobiele champagne bar kopen?

Met een mobiele champagne bar onderscheidt u uzelf bij andere horecagelegenheden, op een beurs of op andere evenementen/festiviteiten. Ook is een mobiele champagne bar perfect als aanvulling op uw terras met het oog op sfeer en beleving creëren bij uw gasten. De bar kan volledig geoptimaliseerd worden met de kleuren van uw bedrijf inclusief uw logo. Hierdoor weet u uzelf op een unieke manier te onderscheiden. Kortom, een veelzijdige oplossing om op te vallen en zo ook extra omzet te genereren!

UITRUSTING van de mobiele champagne bar

De mobiele champagne bar is voorzien van een driedeurs barkoelkast, 3 LED spots in het plafond, twee RVS zijtafels, een RVS werkblad, 3-voudige pop-Up stekkerdoos, 4 gelagerde wielen voorzien van een rem en ten slotte is de mobiele bar beveiligd met 6 sloten. Elke bar is ingedeeld om het aanbieden van heerlijke champagnes zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken! 

MOBIELE CHAMPAGNE BAR LEASEN

Klinkt kopen momenteel niet aantrekkelijk? Bij Multiwagon bieden wij u ook de mogelijkheid om een champagne bar te leasen. Hierbij kunt u kiezen uit een aflosperiode van 12 tot en met 84 maanden. Erg aantrekkelijk voor wanneer u zo snel mogelijk omzet wil genereren zonder een grote investering te moeten doen. Bereken uw maandpremie hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!

Liever leasen?

Dat kan! Bereken hier onder uw maandbedrag!

Tijdens de gehele maand

December

10% korting

op het totale aankoopbedrag