Perfect voor de horeca

De mobiele bar van multiwagon

Wilt u een mobiele bar kopen? Dan bent u bij Multiwagon aan het juiste adres, Multiwagon heeft de mobiele bar welke past bij uw wensen en behoeften. Onze mobiele bar wordt geproduceerd in onze fabriek in Holten, zo bent u altijd verzekerd van de beste service en Europese kwaliteit.

De CoolRolly is perfect voor de mobiele horeca. Gebruik de CoolRolly als mobiele bar op bijvoorbeeld uw terras, evenement of plaats hem in uw restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De CoolRolly is onder andere voorzien van een driedeurs barkoelkast, ledverlichting, twee uitklapbare rvs werkbladen en stopcontacten. Hierdoor is onze mobiele bar multifunctioneel inzetbaar.

Onze CoolRolly is perfect in te zetten als mobiele bar. Zo wordt deze bijvoorbeeld veel ingezet als mobiele koffiebar, champagne bar, cocktailbar, tapasbar of smoothiebar. Echter zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klik op de concepten om de mogelijkheden te ontdekken!

Verschillende mobiele bar concepten

Wanneer u besluit een mobiele bar te kopen, dan biedt Multiwagon u de keuze uit 5 standaard concepten. Een mobiele koffiebar, cocktailbar, champagne bar, tapasbar of smoothiebar. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u uw CoolRolly voor ieder concept passend maken. Wat uw idee ook is, wij maken het mogelijk. Laat een van onze experts u adviseren door contact met ons op te nemen.

Mobiele koffiebar

Dankzij een mobiele koffiebar is het mogelijk om uw dranken overal te verkopen. Zo zorgt u voor extra capaciteit bij bijvoorbeeld uw restaurant, hotel, café waar u de mobiele koffiebar als uitbreiding van uw onderneming gebruikt. Ook is de mobiele koffiebar ideaal voor op uw terras, festival, park of evenement. Denk aan het verkopen van koffie, thee, ijskoffie en nog veel meer (warme) dranken. Hiernaast is er ook ruimte voor het bewaren van gekoelde producten, denk hierbij aan taartjes, muffins maar ook aan melkproducten of caramel toppings.

Mobiele cocktailbar

Dankzij een mobiele cocktailbar op uw terras verkoopt u op ieder moment wanneer u maar wilt de lekkerste cocktails. Dankzij het verkopen van cocktails krijgt uw omzet een boost maar een mobiele cocktailbar heeft zoveel meer voordelen. Zo voorziet u ook uw gasten van entertainment tijdens het maken en serveren van de cocktails. Dankzij een mobiele cocktailbar valt uw terras op, brengt u entertainment en beleving op een unieke manier en uw personeel wordt ontlast door de mobiele cocktailbar op een strategisch punt te plaatsen.

Mobiele champagnebar

Een mobiele champagnebar is de ideale tool om sfeer, beleving en entertainment te creëren. Voorzie gasten van een lekker glas champagne door middel van een mobiele champagnebar of gebruik hem als pick-up point waar gasten hun glas vandaan kunnen pakken. Deze mobiele champagnebar is ideaal om in te zetten voor uw restaurant of terras, feesten of partijen maar functioneert ook perfect op festivals of evenementen.

Mobiele tapasbar

Een mobiele tapasbar is de ideale manier om uw gasten van een lekker aperitiefhapje te voorzien. Maar ook perfect inzetbaar wanneer u een tapas avond organiseert, of andere kleine gerechtjes op een unieke manier wilt presenteren en/of uitserveren. De mobiele tapasbar is te gebruiken in uw restaurant, café of op uw terras. Hiernaast is de mobiele tapasbar ook ideaal om te gebruiken op evenementen of festivals waar de gasten de lekkerste tapas geserveerd krijgen.

Mobiele smoothiebar

Een mobiele smoothiebar geeft een gezonde boost aan uw terras, onderneming, park, evenement, festival en nog veel meer. Hiernaast is deze mobiele smoothiebar een echte eyecatcher en zorgt daarnaast voor een stukje beleving en entertainment omdat de smoothies vers gemaakt worden.

Meer informatie

Contactformulier