Mobiele bar kopen

Mobiele bar kopen - Multiwagon

Bent u op zoek naar een mobiele bar die u perfect in kan zetten op uw terras? Of bent u van plan om een mobiele bar te gebruiken op een festival, evenement of andere feestelijke gelegenheid? Dan is de mobiele bar van Multiwagon dé perfecte uitkomst. Wij geven u graag meer informatie over ons mobiele bar concept!

Waarom een mobiele bar kopen?

Een mobiele bar of tapwagen is uitermate geschikt om te gebruiken op een feest of evenement maar kan ook perfect ingezet worden als extra capaciteit op een terras. Wanneer er veel gasten komen is er vaak behoefte aan een extra bar, uitgiftepunt of tap, dan is een mobiele bar dé uitkomst juist in deze tijd. Ook is er tijdens bepaalde feestdagen, seizoenen of andere gelegenheden extra ruimte beschikbaar voor de uitgifte van verschillende dranken, hierbij kan een mobiele bar een prima uitkomst bieden. 

Een breed inzetbare bar

Een mobiele bar is altijd te gebruiken. Zo kunt u deze bar inzetten tijdens een feestdag om dorstige feestvierders van een drankje te voorzien. Is een week later uw terras goed vol? Dan gebruikt u uw mobiele bar voor extra capaciteit om gasten sneller van een drankje te voorzien. Het voordeel van een mobiele bar van Multiwagon is dat wij een alles in één concept leveren waardoor u alle voorzieningen in één concept stopt. Zo is de mobiele bar ieder moment van het jaar inzetbaar, zowel als verlengstuk van uw onderneming of als onderneming op wielen tijdens een festival of evenement.

Mobiele bar - Multiwagon

Oneindig veel varianten

Een mobiele bar van Multiwagon is geschikt voor ieder moment. Verkoopt u cocktails op een zomers terras? Gebruikt u de mobiele bar op een evenement of feest? Heeft u een extra tapwagen nodig? Er is altijd een mobiele bar van Multiwagon die inspeelt op uw vraag. Ook zijn al onze mobiele bar concepten verkrijgbaar in een kleiner formaat, hierbij kunt u terecht bij de CoolRolly.

Mobiele tapwagen

Perfect om in te zetten wanneer het terras vol zit of wanneer er extra capaciteit nodig is voor wat betreft een tap. Zorg voor een snellere doorstroming en help je gasten nog sneller door een mobiele tapwagen neer te zetten op de plek waar u hem het meest nodig heeft. Verder is een mobiele tapwagen ook goed in te zetten op een evenement, feest of festival om extra omzet te vergaren of om weer te zorgen voor extra capaciteit naast de vaste bar.

Mobiele wijnbar

Vanuit een centraal punt wijn verkopen of uitgeven, dit is ideaal op een druk terras maar kan ook perfect gebruikt worden bij een evenement of feest. Serveer iedere wijn vanuit een punt die u zelf kiest dankzij de mobiliteit van de wijnbar. Zorg voor beleving door de mobiele wijnbar te plaatsen op een plek waar deze het beste functioneert voor u.

Mobiele champagnebar

Heeft u evenement, feest of terras waar vraag is naar een champagnebar? Dan is de mobiele champagnebar van Multiwagon perfect in te zetten. Zo zorgt u ervoor dat u op ieder speciaal moment een beleving kan geven aan het uitgeven van een glas champagne. Hiernaast is de mobiele champagnebar van Multiwagon perfect in te zetten voor bruiloften waardoor u op de speciale locaties champagne kan serveren.

Mobiele cocktailbar

Een mobiele cocktailbar is perfect om tijdens de zomerse dagen meer beleving te creëren op uw terras. Naast beleving ontzorgt u ook uw personeel omdat er op één centraal punt cocktails gemaakt worden, zo hoeft uw personeel minder ver te lopen en kunnen deze dus sneller en meer klanten helpen. Niet alleen is een mobiele cocktailbar ideaal om te gebruiken op uw terras maar is deze ook perfect geschikt om te staan op festivals, evenementen of andere feesten en partijen.

Mobiele gin bar

Liever alleen gin (tonics) verkopen in plaats van verschillende soorten cocktails? Dan is de mobiele gin bar van Multiwagon ‘the way to go’. Hierdoor verkoopt u de beste gin vanuit één mobiel punt op uw terras. Natuurlijk is deze mobiele bar ook perfect voor de inzet op evenementen of andere locaties waar vraag naar gin is. Liever een combinatie maken samen met een cocktailbar? Ook dat is geen probleem maar juist een perfect idee!

Op maat gemaakte mobiele bar!

Een mobiele bar moet dienen als verkooppunt of als verlengstuk van uw bedrijf en hierdoor is het belangrijk om uit te stralen waar u voor staat. Bij Multiwagon maken wij uw mobiele bar graag helemaal naar uw wensen, hierbij kunt u denken aan de huisstijl van uw bedrijf of een mobiele bar op maat (van apparatuur tot look-and-feel). Wilt u een wijnkoeler in uw mobiele bar maar ook een biertap? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en voorzien u graag van advies! Zo zetten wij samen een stap richting een betere omzet voor uw onderneming.

Mobiele bar leasen?

Liever leasen dan een mobiele bar kopen? Zo hoeft u niet in één keer te betalen maar bent u wel direct eigenaar van de mobiele bar. Dit heeft verschillende voordelen, zo behoudt u de liquiditeit van uw onderneming door de mobiele bar te leasen en houdt u geld over om verder te groeien/investeren in uw onderneming. U lost het bedrag maandelijks af in een door u gekozen termijn, hierbij heeft u de keuze uit 12 tot en met 84 maanden.

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!