Marktkraam van Multiwagon

Marktkraam kopen

Schreeuwen is niet meer nodig!

De marktkramen van Multiwagon zijn speciaal gebouwd om op markten te kunnen staan. Zo zijn alle marktkramen volledig afhankelijk van stroom. Het voordeel van een stroom aangedreven marktkraam is dat u niet geweigerd kunt worden omdat u gas gebruikt wat in sommige gemeenten het geval is. Hiernaast is een marktkraam van Multiwagon zeer makkelijk in gebruik. Zet de marktkraam op de gewenste plek, klap de klep uit, sluit de marktkraam aan op stroom en u bent direct klaar voor actie!

Wat kost het?

Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco Pop-Up trailer interieurEco Pop-Up trailer interieur
Eco basis binnenkantEco basis binnenkant
specificatie 400 volt

De markt in Nederland bestaat al sinds de 11e eeuw. In veel steden en dorpen is er dan ook iedere week een markt te vinden waar veel mensen op af komen als uitje maar ook telkens terugkeren om producten te kopen. Een markt is dus een ideale plek om uw producten te e verkopen doordat u iedere dag van de week wel ergens kan staan waar veel mensen komen. Het enigste wat u moet doen is een marktkraam kopen en een marktvergunning aanvragen.

Een marktkraam kopen bij Multiwagon

De marktkramen van Multiwagon zijn speciaal gebouwd om op markten te kunnen staan. Zo zijn alle marktkramen volledig afhankelijk van stroom. Het voordeel van een stroom aangedreven marktkraam is dat u niet geweigerd kunt worden omdat u gas gebruikt wat in sommige gemeenten het geval is. Hiernaast is een marktkraam van Multiwagon zeer makkelijk in gebruik. Zet de marktkraam op de gewenste plek, klap de klep uit, sluit de marktkraam aan op stroom en u bent direct klaar voor actie! Onze marktwagens moeten een verlengstuk zijn van uw business en idee waarbij onze experts graag met u zoeken naar het ideale concept.

Waarom een marktkraam kopen?

Nederland kent wekelijks ongeveer 1.000 markten met zo’n 38.000 standplaatsen, in Europa vinden 25.000 periodieke markten plaats. Er zijn dus voldoende plekken en kansen waar u kunt beginnen met uw nieuwe marktkraam. Hierbij stijgt de vraag naar food gerelateerde marktkramen, hierdoor is een foodtrailer inzetten als marktkraam een perfecte manier om omzet te vergaren. Bekijk onze kant-en-klare concepten hier waar verschillende foodtrailers te vinden zijn. Ook is en marktkraam ook perfect in te zetten op bijvoorbeeld een event of festival om extra omzet te vergaren.

Vergunningen voor uw marktkraam

Wilt u op de markt staan om uw producten of diensten te verkopen? Dan zult u een marktvergunning van de gemeente waar u wilt gaan staan nodig hebben. U zult dus in iedere gemeente waar u op de markt wil gaan staan een marktvergunning moeten aanvragen, echter is dit snel geregeld en hierna hoeft u niets meer te regelen. Voor het aanvragen van een marktvergunning moet u ingeschreven staan bij de KVK. Wel moet u zich ervan bewust zijn dat een marktvergunning niet hetzelfde is als een standplaatsvergunning. Als u namelijk op of aan de openbare weg iets wilt verkopen vanuit uw marktwagen dan zal u een standplaatsvergunning nodig hebben.

Een marktkraam leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een marktkraam te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina doormiddel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!