Loempiakraam kopen

Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Opties en specificaties

Voorbeelden van de Loempiakraam

Loempiakraam

Deze kant-en-klare loempiakraam is geplaatst in de Eco Pop-Up Trailer.

Een volledig kant-en-klare loempiakraam kopen doet u bij Multiwagon. Hiernaast heeft u ook de mogelijkheid om de loempiakraam volledig op maat te laten maken. Een loempiakraam is perfect geschikt voor op festivals, evenementen maar ook op een markt. Daarnaast kunt u ook andere gerechten verkopen vanuit de loempiakraam, zoals bijvoorbeeld broodjes bapao, spring rolls of risolles.

Uitrusting van de loempiakraam

De loempiakraam is standaard voorzien van alle apparatuur die u hierin nodig heeft. De inrichting bestaat naast de standaard inrichting van een Eco Pop-Up Trailer uit een friteuse, warmhoudvitrine en opbergruimte voor uw producten. Hiernaast is de loempiakraam net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen.

Kant-en-klare loempiakraam van Multiwagon

Dankzij het kant-en-klare loempia concept van Multiwagon bent u direct klaar om van start te gaan met uw onderneming op wielen. Verkoop loempia’s, springrolls, broodjes bapao en meer vanuit de volledig ingerichte loempiakraam. Hiernaast bent u verzekerd van de beste apparatuur die wij er al in hebben gemonteerd in onze fabriek. De beste kwaliteit en indeling om direct omzet te genereren met uw mobiele verkooppunt. Meer kant-en-klare concepten vindt u hier.

Op maat gemaakte loempiakraam

Ook is het mogelijk om de loempiakraam volledig naar uw eigen wens te laten maken. Wij laten de loempiakraam volledig inrichten en maken naar uw wensen zodat de verkoopwagen ook daadwerkelijk een verlengstuk van uw idee en/of onderneming wordt. Verder denken wij graag met u mee en voorzien wij u graag van advies dankzij onze experts om uw idee zo goed mogelijk tot werkelijkheid te laten komen. Wij streven ernaar dat uw concept opvalt en zo veel mogelijk omzet binnenhaalt voor uw onderneming!

Waarom een loempiakraam kopen?

Een ideaal concept om in te zetten op markten maar ook perfect voor een festival of evenement is een loempiakraam. Perfect om te gebruiken als onderneming op wielen of als verlengstuk van uw eigen onderneming, door hem bijvoorbeeld te plaatsen naast uw restaurant tijdens drukte. Daarnaast kan het ook zijn dat u een loempiakraam wilt kopen omdat u van plan bent op markten te staan, om langs events te trekken of deel te nemen aan foodtruckfestivals. In deze gevallen is de kans groot dat het aantrekkelijker is om een loempiakraam aan te schaffen dan om steeds te huren.

Loempiakraam leasen?

Naast een loempiakraam kopen heeft u ook de optie om een loempiakraam te leasen. Het voordeel hiervan is dat u direct eigenaar bent van uw loempiakraam maar u niet in één keer hoeft te betalen. Hierdoor behoudt u de liquiditeit van uw onderneming om andere investeringen te kunnen doen en zo sneller verder te kunnen groeien. U lost het bedrag van de loempiakraam maandelijks af in een door u gekozen termijn (keuze uit 12 tot 84 maanden). Bereken hieronder uw maandpremie wanneer u ervoor kiest om de loempiakraam te leasen.

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!

Liever leasen?

Dat kan! Bereken hier onder uw maandbedrag!