Mobiele koffiebar kopen

Een lekker bakkie op iedere locatie!

Nu het warme weer in aantocht is, is het perfect om te beginnen met uw eigen ijswagen. Zo is het een mooie kans om extra omzet te verkrijgen of om te beginnen met uw eigen onderneming, naast de zaak of op een andere plek. Verder zorgt u met een mobiele ijswagen ook voor spreiding van de capaciteit waarmee.

Wat kost het?

ex3_control_white_2gr_rex3_control_white_2gr_r
multiwagon-koffiebar-kopen-3multiwagon-koffiebar-kopen-3
multiwagon-koffiebar-kopen-5multiwagon-koffiebar-kopen-5
multiwagon-koffiebar-kopen-4multiwagon-koffiebar-kopen-4
multiwagon-koffiebar-kopen-6multiwagon-koffiebar-kopen-6
multiwagon-koffiebar-kopen-7multiwagon-koffiebar-kopen-7
Technische specificaties Eco Pop-Up Trailer - Multiwagon

Uitrusting van de mobiele koffiebar

Een koffiebar van Multiwagon wordt geleverd met een 2 groeps expobar koffiemachine. Hiernaast ontvangt u ook een afkloplade, coffee press en bonenmaler. Verder wordt er ook een 25 liter watertank meegeleverd en een flojet pomp. Ook is de mobiele koffiebar net als ieder ander concept rvs afgewerkt en voldoet de trailer aan alle kwaliteitseisen. Wij kunnen de mobiele koffiebar ook volledig naar wens voor u inrichten.

Welke koffiebar is geschikt?

Multiwagon kent twee verschillende mobiele koffiebar concepten, de mobiele koffiebar en de koffiebar trailer. Hierbij is de mobiele koffiebar ideaal om te gebruiken als extra capaciteit en is de koffiebar trailer een verlengstuk van uw onderneming of een onderneming op wielen waarmee u overal kunt gaan en staan.

Mobiele koffiebar modellen

Mobiele koffiebar

De mobiele koffiebar is eigenlijk een mobiele barista bar die perfect te gebruiken is op een terras of in een restaurant/cafe. Dankzij de mobiele koffiebar kunnen warme dranken mooi aangeboden worden op bijvoorbeeld feesten en partijen en brengt zo een stuk beleving mee zich mee. Het is niet alleen een eyecatcher maar ook een daadwerkelijk voordeel. Zo kan de mobiele koffiebar ingezet worden op drukke dagen om gasten sneller te kunnen voorzien van een kop koffie. Hiernaast draagt de mobiele koffiebar ook perfect bij aan het zorgen voor (extra) spreiding in/of rondom een onderneming. Bekijk hier alle mobiele bar concepten.

Koffiebar trailer

De koffiebar trailer is perfect in te zetten op high traffic locaties zoals bijvoorbeeld drukke wandelroutes, (vakantie)parken, festivals, evenementen en andere plekken waar veel mensen komen. De koffiebar trailer is een echt verlengstuk van uw onderneming maar kan ook prima functioneren als onderneming op wielen. Kortom, zorg voor extra omzet buiten de deur. De trailer is volledig te customizen naar uw eigen smaak, denk hierbij aan wrapping in de huisstijl van uw bedrijf. Hiernaast is het ook mogelijk om de apparatuur in de trailer volledig samen te stellen zodat u altijd verzekerd bent van de ideale werksfeer waar u zich thuis in voelt! Bekijk hier al onze trailer concepten.

Waarom een mobiele koffiebar kopen?

Overal uw dranken verkopen wanneer u wilt, dat is mogelijk dankzij een mobiele koffiebar. Denk hierbij aan de verkoop van koffie, thee, ijskoffie, en nog veel meer (warme) dranken. De mogelijkheden zijn enorm groot en dankzij het maatwerk altijd naar uw wensen en behoeften gemaakt. Gebruik de mobiele koffiebar als uitbreiding van uw onderneming of als op zichzelf staande mobiele onderneming.

Waarom een mobiele koffiebar van Multiwagon

Met een mobiele koffiebar van Multiwagon bent u verzekerd van een alles in één concept dat compleet is gemaakt naar uw wensen en behoeften. Multiwagon ontlast u van al uw zorgen. Zo kunnen wij alles van a tot z regelen, denk hierbij aan de benodigde apparatuur tot de aankleding van het concept, denk hierbij aan wrapping maar ook de aankleding qua logo en design. Plug en play beschrijft onze mobiele koffiebar het beste, zet dit concept ergens neer en u bent direct klaar voor de verkoop.

Mobiele koffiebar leasen?

Bij Multiwagon geven wij u de mogelijkheid om een koffiebar te leasen. Hierbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease of Financial Lease. Meer weten over één van onze lease mogelijkheden? Bekijk dan onze lease pagina door middel van de knop hieronder!

Contactformulier

Offerte aanvragen?

Inzicht krijgen in uw kostenplaatje zoals u het voor ogen heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Livetour aanvragen?

Wilt u een persoonlijke livetour door onze showroom waarin wij u meenemen in een van onze modellen? Vraag dan vrijblijvend een livetour aan!